این مشکل توی تاپیک پراپ های دیگه هم هست و هر کسی میاد یه چیزی مینویسه
تو پراپکو دیدم، تو سرمایه گذار برتر هم دیدم
من کاری به این پراپ ندارم و مهم نیست چی میگید در موردش
ولی تو هر تاپیکی هر چیزیو سعی کنید زود باور نکنید دوستان. به خصوص در پراپ فرم ها
موفق باشید
من مشکلی با حرفت ندارم و هر چقدر دوست داری نظر منفی بده ایرادی نداره. من که کاره ای نیستم ولی تو واقعا ضایع شدی و مشخصه فازت چیه. اینجا هم مردم عقل دارن و خودشون میفهمن اوضاع از چه قراره
برو یکم زمان بده بعدا بیا
الان اینطوری نظر میدی کسی توجهی نمیکنه چون فازت لو رفته یجورایی
نه اقا من تیر خلاص رو زدم، شما چیکار داری، من میگم دزده و راحتت کردم دیگه
حالا ریپورت هم میخوای بکنی بکن. من به هیچ کسی خداروشکر بی احترامی نکردم تا حالا و پشتیبانی هم منو میشناسه که چه کاربری هستم
مورد اخر هم باشه ریپلای نمیزنم روت که ناراحت نشی و فکر نکنی دارم اذیتت میکنم. ولی خلاصه جواب هر حرف بیخودی رو تا جایی که سوادم بکشه، خواهم داد و نمیزارم مردم رو گمراه کنید.
دوستانی که فکر میکنند خطوط معاملاتی اذیتشون میکنه، میتونند از روی متا و از طریق حساب دمو، معاملاتشون رو مثل من تنظیم کنند. اینطوری که همزمان دوجا تنظیم کنید مثلا. اینطوری کمتر اذیت میشید
امروز از صبح ساعت 10 که در پلتفرم فعالیت داشتم، قیمت طلا درمارکت واچ اوکی بوده و تاخیر نداشته اما کندل ها در چارت در تایم فریم های کمتر از یک ساعت دچار لگ میشن و یک وقتایی بدنه کندل اصلا نشون داده نمیشه.
با تغییر تایم فریم این مشکل درست میشه ولی خب به نظرم این مسئله مشکل هستش و باید رفع کنند.
مشکلاتش بی شمارند. قعطی های بسیار زیاد.بعضی وقتا قسمت لات دیده نمیشه. اسپرد بالا روی داوجونز.نداشتن همه تایم فریم ها.روی داو کندل ها از نظر قیمتی و شادو هیچ شباهتی با داو روی چارت فراز ندارن. از همه مهم تر با هیچ شکل یا خطی اردر رو نشون نمیده