تجربه استفاده از پراپ رابین سود

ممنون از شما جناب آقای حیدری :folded_hands:

4 لایک کرده

خواهش میکنم آقای صادقی
امیدوارم تونسته باشم کمی کرده باشم

4 لایک کرده

این کد تخفیف هارو برای من تو بله فرستادن، ربات بله رو داشته باشید برای شماهم میاد. دوست داشتید استفاده کنید.
تا ساعت ۱۸ روز ۲۰ ام اردیبهشت:

فورجامپ ۵کا ۲۵ درصد : forj۵ka

فورجامپ ۱۰کا ۲۰ درصد : forj۱۰ka

فورجامپ ۲۰کا ۱۵ درصد : forj۲۰ka

رابین هودی ۵کا ۲۰ درصد : robinh۵ka

رابین هودی ۱۰کا ۱۵ درصد : robinh۱۰ka

فرصت ها ۵ کا ۱۵ درصد : fors۵ka

2 لایک کرده

برای من هفته پیش اومد، ولی این هفته کد تخفیفی نفرستاد

دمت گرم

1 لایک کرده

شانسیه دیگه این، نمیدونم والا

1 لایک کرده

اطلاعیه رابین سود:

1 لایک کرده

به صورت رندم میاد، برای من مثلا تا حالا چندین بار کد اومده تو زمان های مختلف

هیچ وقت هم استفاده نکردم

1 لایک کرده

خب خداروشکر، یکی از مشکلات رفع شد و کمتر یه عده میان در موردش دعوا راه میندازن :joy:

1 لایک کرده

سلام و احترام،

امروز روی چارت به طور کلی اتفاق خاصی نیوفتاد و عملکرد روان و خوبی ثبت شد. خطوط ask و bid به نمودار اضافه شد و خروجی اکسل هم به قابلیت های پلتفرم اضافه شد که قابل توجه بود.

خداروشکر با اینکه طول کشید ولی به وعده اشون در ارتباط با بهبود پلتفرم عمل کردند که امروز یکی از اون روزها بود.

همگی خسته نباشید

بین این چالش های رابین سود کدومش بیشترین موفقیت رو داره؟ کدوم رو میشه راحتتر پاس کرد یعنی؟

سوپرپلتفورم خنده دار رابین سود چرا بالا نمیاره؟

تا همین 5 دقیقه پیش که من توش بودم، اوکی بودش که

از صبح هم باز بودش و مشکلی نبود، الان چی شد یهو؟

تو تاپیک دیگه عرض کردم خدمتت. فورجامپ واسه اونایی که حرفه ای ترن، بصرفه تره

1 لایک کرده

سلام برای شما باز میشه پلتفرم؟

1 لایک کرده

سلام و احترام، من دیشب تا ساعت 11 اینطورا باز بودش برام

الانم بازه ولی اطلاعیه دادن که بهتره تا ثبات کامل، فعلا ترید نکنیم

1 لایک کرده

تجربه من تو این مدت استفاده از رابین سود خلاصه میگم
سعی کنید به هیچ وجه سمت این پراپ نیاید اختلال زیاد پلتفورم
اختلال در کندل ها طوری که من تو این مدت چارت بروکر های دیگه رو نگاه میکردم اوردر میزاشتم تو سایت رابینسود
وجود روز های معاملاتی برای پاس کردن چالش این قانون روی بقیه پراپ ها وجود ندارد و فقط ایچاد مشکل روانی برای تریدر درست شده
الان با این وضعیت بهترین پراپ پراپکو هست تا وضعیت سگب معلوم بشه
اگه تا الان استفاده نکردید از رابین پیشنهاد میکنم وقت و انرژیتون رو صرف این پراپ نکنید با تشکر این فقط تجربه ی من از این پراپ بود شما بعد از استفاده از این پراپ به این حرف ها خواهید رسید موفق باشید

1 لایک کرده

سلام و احترام،

دوست عزیز الان من 55 روزه اکانت دارم توش و فعالیت میکنم. تقریبا بیشتر از دو هفته هم هستش که تاخیر به شدت کاهش پیدا کرده و روان بوده. اخیرا هم سایت به روز رسانی شد و ویژگی های بیشتری رو اضافه کردند. میتونم بپرسم شما چرا نظری نداشتی؟

بحثی در مورد مشکلاتی که در اوایل ارائه پلتفرم وجود داشت ندارم چون درست میفرمایید و حق باشماست.

در مورد اختلال در کندل‌ها یه وقتایی فریز میشه ولی با تغییر تایم فریم، کامل اوکی میشه همه چیز. من خودمم از متاتریدر و تریدینگ ویو برای تحلیل استفاده میکنم و در پلتفرم پوزیشن وارد میکنم. شما تاخیر در چارت رو دیدی دوست عزیز ولی عدم تاخیر در قیمت مارکت، با قیمت پلتفرم رو مطرح نمیکنی که تقریبا صفر شده.

اصلا فرض میگیریم این حرف شما درسته که میگی پلتفرم تاخیر داره. خب اینطوری من میرم از پلتفرم های دیگه نگاه میکنم که چارتشون جلوتره، بعد میام ترید میکنم و همینطوری سود میگیرم دیگه. چطوری میشه پس؟ خود شماهم باید تونسته باشی سود بگیری از همین تاخیرها. میتونم بپرسم چرا نتونستی؟

من و مابقی دوستان هر روز وضعیت پلتفرم رو اعلام میکنیم و فعالیت های مختلف رو نمایش میزاریم. پس چطوری من وقتی میتونم، شما نتونستی؟

خلاصه کلام شما این مدت که پلتفرم اختلال شدید نداشت و مشکلی نبود، نظری ازتون به یاد ندارم که داده باشی ولی تا دیروز که دیدید پلتفرم دچار مشکل شد، اونم از ساعت 23 الی 8 صبح، شما بلافاصله، مثل سایر دفعات قبلی، اومدی میگی که رابین سود فلانه و مشکلات داره و وقت هدر ندیم. جسارت نباشه ولی به نظرم شما یا دنبال تخریب هستی یا کلا خوشت نیومده از این پلتفرم و دنبال موقعیت بودی که بیای ایراد بگیری. مثل دفعه قبلی که باز در مورد رابین سود پیام گذاشته بودی، اون دفعه هم مربوط به قطع شدن سراسری بود :sweat_smile:

در هر صورت مرسی بابت نظری که دادی.انشاالله در پلتفرم ها و پراپ های دیگه بتونی بدرخشی :rose:

شما که خیلی وقته معلوم شده از عوامل رابین سود هستی من بحثی با شما ندارم ولی حداقل یکم وجدان داشته باش واقعیت هارو بگو از نظر شما رابین سود بهترین پراپ ایرانیه شما فقط میتونی با این حرفات چند تا ادم تازه کار رو گول بزنی
من چندبار این اختلال هارو اینجا و به پشتیبانی اطلاع دادم شما میتونی از همکارت که ادمین رابین سود هست بپرسی موفق باشی

ببین امیرجان باز شما برای خودت بریدی و دوختی و باز برگشتی سرجای اولت. چندین بارم عذرخواهی کردم بابت تند حرف زدنم ولی کلا میخوای حرف خودت رو بزنی.
شمایی که میگی وجدان داشته باش میشه بری یک پیام رو بیاری که من گفته باشم مردم برن سراغ رابین سود پول خرج کنند؟ اقا من بی وجدان و دزد و کلاهبردار، شما برو یک پیام از چت های منو بیار که من گفته باشم مردم برن سمت رابین سود و پول خرج کنند.

من همیشه گفتم تحت هیچ شرایطی تا زمانی که چالش رایگانشون رو تهیه نکردید، نرید پول بدید به رابین سود. این میشه تبلیغ؟

ببخشید شما نمیتونی در کنار پراپی که میخری، پراپ های دیگه رو هم که رایگانه داشته باشی؟ شما پراپکو رایگان بود شرکت نکرده بودی؟ رابین سود هم برای همین رایگان بودنش نداشتی؟

داشتی دیگه عزیزم

بیخودی تهمت نزن بزرگوار. من کار و تولید محتوای خودم رو میکنم، هر شرکت دیگه ای هم تجربه ازش بدست بیارم باز در موردش حرف میزنم. شما بعدا بیا بگو من عوامل اوناهم هستم. مشکلی نیست.

مهم رضایت و کار خودمه. شما هر طور دوست داری فکر کن

موفق باشی :rose:

اینم سند اینکه بنده 55 روزه دارم مداوم فعالیت میکنم. 9 روزشو ترید نکرده بودم تا سامانه پگاه اومد و فهمیدم چطوری میشه شنبه و یکشنبه هم کار کرد. این اسکرین دو روز پیش منه که برای ژورنال نویسی خودم نگه داشتم. قانع نشدی، مال امروز هم بدم که میانگین کم کردم.

3 لایک کرده