تجربه استفاده از پراپ رابین سود

ولش کن

امثال این ادم داخل کامیونتی زیاده

قشنگ معلومه کجای کارن

از واقیعت بدشون میاد

راحت دروغ و تهمت میزنن

خداروشکر هیستوری چت مشخصه و تو تاپیک دیگه هم باهات برخورد شد و پیام های توهین آمیزت کلا پاک شد.

حالا باز ادامه بده به همین کارت. من هستم تا تهش. فکر کن من بیکارم، تا صبح قیامت هم باشه جلوی افراد ناهنجار و بی شخصیتی که کامیونیتی رو به گند میکشن رو میگیرم.

هیچ ایرادی نداره، من بچه و عقده ای. ولی جلوی تورو میگیرم. همین ادم که میگی بچه اس، جلوی تویی که حالیت نیست چطوری رفتار کنی رو میگیره.

فکر کردی اینجا بی صاحابه که هر طور بخوای حرف بزنی؟ بعدشم من دوتا از عکس هاتو دیدم، اینجاهم دیدم چطوری حرف میزنی، ادب نداری. میخوای بالا بری پایین بیای، ادب نداری و به همه توهین کردی و بازم رفتار درست نداری.

مطمئنم با این رفتارت، با پشتیبانی هم اینقدر بد و تند حرف زدی، اوناهم قطعا کلافه شدن از دستت.

یه وقتایی انگار احترام زیادی باعث میشه توهم بزنی و فکر کنی خبریه. نه اقا

این همه ادم فعالیت میکنند، این همه کار میکنند، با هزار جور بدبختی تو زندگیشون اینطوری صحبت نمیکنند. این مشکل تو هستش که فکر میکنی همه باید گوش به فرمان تو باشند و درجا بگن چشم حق با تو هستش.

الانم برو جای دیگه که فکر میکنی فرش قرمز پهن کردن واست. خوش اومدی

لطف کن ریپورت نکن اگر عقده ایی نیستی

الان این کجاش ریپورت داره؟

من مسئول روحیه لطیف جنابالی نیستم

مگه من گفتم خودتو در گیر کن

اصلا یک کلمه بی احترامی و حرف منفی ازت ببینم ریپورتت میکنم مسعود. اینجارو با جای دیگه اشتباه گرفتی.

عصبانیم کردی طوری که قشنگ تا اخر عمر رصدت میکنم و یکاری میکنم خودت بارتو جمع کنی از اینجا بری. ادب نزاری ریپورت میشی.

حواست باشه. اینجا مردم مسخره تو نیستن و قرار نیست اراجیف و توهین های تورو ببینند و حرص بخورن

1 لایک کرده

من اینجا تو این سایت دارم فعالیت میکنم، مابقی هم دارن فعالیت میکنند.

تو مثل اینکه نفهمیدی دقیقا اینجا وظیفه ات چیه، تولید محتوا و ارائه نظرات در مورد ترید، بروکر ها، پراپ ها و هزارتا چیز دیگه. اینجا قرار نیست تا یکی مخالف تو باشه، بهش توهین کنی.

بارها توهین کردی، چیزی نگفتم، بارها به خود من بی احترامی کردی، هیچی نگفتم. ولی دیگه صبر منم حدی داشت.

بی احترامی ببینم، ریپورتت میکنم و اسکرین میگیرم و همه اشو میدم پشتیبانی

خود جنابعالی ریاست محترم صنف

جان پیشکشان

شروع کردی تهمت زدن

من اصلا چی گفتم؟

پیام اول من دقیقا مشکلش چیه؟

کجاش به تو یا شخص دیگه ایی توهین شده؟

چرا شما ها تموم نمیشید با این ذهنیت خود رای تون

من چطور با تو صحبت کنم؟ بهت بر نخوره؟

برو پیام هاتو از اول فعالیتت تو ایران بروکر ببین تا متوجه بشی چیا گفتی.

حوصله بحث کردن باهات رو ندارم. حواسم به کارهات هست. حالا خودت میدونی

دوستان و همراهان گرامی انجمن ایران‌بروکر؛

سلام و وقت بخیر.

ما در این فضا گرد هم آمده‌ایم تا بر اصل «گفتگوی آزاد» متعهد بمانیم و در کنار هم، به دانش خود و دیگران بیفزاییم. بدیهی است که در یک فضای پویا، ما با گرایش‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی روبرو هستیم؛ اما یک جامعه زمانی به بلوغ و پیشرفت می‌رسد که اعضای آن بتوانند با تضاد آرا کنار بیایند و هر انتقادی را به پله‌ای برای سازندگی و رشد تبدیل کنند.

حتی اگر با دیدگاهی مخالف هستیم، می‌توانیم بدون توهین و با استفاده از ادبیات فاخر و محترمانه مخالفت خود را ابراز کنیم.

فراموش نکنیم که مخالفت و نقد به دو شکل ممکن است:

۱. با زبانی تند و توهین‌آمیز که نتیجه‌ای جز تنش ندارد.

۲. با زبانی متین و استدلالی که منجر به آگاهی و احترام می‌شود.

شما کدام را انتخاب می‌کنید؟

بیایید با هم کمک کنیم تا کیفیت گفتگوها در شأن شخصیت تک‌تک شما عزیزان باقی بماند. از همراهی و صبوری شما سپاسگزاریم.

2 لایک کرده

متشکرم از پیگیریتون، :rose:

برو پی زندگیت کمتر حرف بزن، هر وقت تونستی مثل آدم و درست رفتار کنی، چت کن. وگرنه برو جای دیگه

همه هم سن و سال تو نیستن که باهات هم کلام بشن و توام راحت توهین کنی

به سلامت

منو بلاک کن

منم تو رو بلاک کردم

ببینم از این به بعد کی تنش میخاره

والله من هیچکاری به تو یا رابین سود نداشتم امروز

نظر واقعی و تجربه صد در صد خودمو توضیح دادم

بلاک کن

منم بلاک کردم

خداحافظ

cheghadr in masoooooood zeeeeeerrrrrrrr mizane. ah

baw gomsho boro dige

manam kalafe kardi

hazeram shart bebandam pooli ham nadade boodi ke inghadr dari zer mizani va khodeto pare mikoni :rofl:

beband dahaneto dige

eyne jeghele ha hamintori ver ver ver

2 لایک کرده

bargam rikhte ke nimaro kari kardi ke rage kone

bargam khodaii :rofl:

velesh konid aghaaaaa

in yebaram be man parid

divoonas kolan :rofl:

1 لایک کرده

nemidoonam man nemifahmam chi migi, ya to nafhamidi chi neveshti :rofl: :rofl: :rofl:

chera intori type mikoni :rofl:

1 لایک کرده

:rofl: :rofl: :rofl:

تو دیگه چرا؟

من چیکارت کردم

والله من چند هفته پیش از موضوع رابین سود کشیدم بیرون

نمییدونم حرفای من همیشه سو برداشت میشه و همه شاکی میشن یا واقعا با فهم موضوع مشکل دارن

be manam paridi

delam shekast :smiling_face_with_tear:

1 لایک کرده

alan miram peydash mikonam

hamin ja bash

1 لایک کرده

نه نگاه

موضوع ما سریالی شد

هچند قسمت نمبینی گیج میشی :rofl:

ولش کن

امروز زیادی تایپ کردم

خسته شدم :victory_hand: