تجربه استفاده از پراپ رابین سود

انشاالله که در هر پراپی فعالیت کردی، موفق باشی دوست عزیز :rose:

درود به همگی

نطراون راجب رابین سود چیه؟معتبره؟واریزی داره نداره چجوریه؟

سلام و احترام،
خیلی ها هستند کار میکنند، منم خودم چالش رایگانشو استفاده میکنم و راضیم فعلا.
مشکلات و سختی هایی داره ولی خب سلیقه ایه. چالش رایگانشو اول تست کن، قوانینشو یاد بگیر، بعدش اگر خوشت اومد خرید کن.
برداشت هم نمونه هاش تو سامانه پگاه رابین سود هستش. میتونی ببینی و اینجاهم هستند کسانی که میفرستند اطلاعات برداشتشون رو.
تو تاپیک زیر بیشتر توضیح داده شده به این مسئله:

موفق باشی :rose:

دمت گرم

قانون ۸۰ درصد هم داره؟

در جریان دقیق این قانونش نیستم ولی فکر کنم خیر، ندارن. باز کسانی که برداشت کردن بهتر میتونند پاسخ بدن :rose:

بعد از برداشت سود مرحله ششم 100% هستش

اینم شات از قوانین برداشت امیدوارم مفید واقع بشه

دست شما درد نکنه

اگر یه ضرب بری بالا فقط یه برداشت بزنی چطور امکان پذیره؟

این راجب زمان نیست تعداد دفعات برداشت هستش

به گونه عمل میکنه که مثلا شما هر پنج بار مینیموم برداشت رو دارین

دفعه ششم برداشتتون زیاد میشه و البته اونم برداشت حساب میشه .

در کل اینجوری جمع بندی کنم که هر موقع برداشت داشته باشین درصد سودتون به نسبت مرحله برداشتتون محاسبه میشه

امیدوارم مفید واقع بشه این اطلاعات .

بازم سوالی داشته باشید در حد توانم سعی میکنم کمک کنم .

مشکل از خودشونه اخه، ما اومدیم تعریف کردیم، افتادن به جون ما و بی احترامی کردن عزیز
رابین مسئله ای نیست که، درد اون افراد یه چیز دیگه بود، منم مثل خودشون از قصد جواب دادم، وگرنه من ته پیازم نه سر پیاز :rofl:

ممنون از شما🙏🏻

سلام و احترام دوستان،
من یک نکته ای رو از سامانه پگاه فهمیدم که مربوط به برداشتی ها هستش.

مجموع برداشتی ها از دی ماه ۱۴۰۴ تا 10ام اردبیهشت معادل ۱۱,۳۸۹ دلار بوده که با قیمت دلار الان یعنی ۱۹۰هزارتومن میشه معادل ۲,۱۶۳,۹۱۰,۰۰۰ میلیون تومان!!!

کمترین برداشت سود ۵۲ دلار و بیشترین ۱۷۲۳ دلار بوده.

این یعنی با وجود قوانین به ظاهر سخت در بعضی چالش ها، امکان دریافت سود وجود داره و فقط کافی هستش شما قوانین بازی رو خوب بلد باشید تا بتونید یکی از این افراد باشید.

بنده اطلاعات دقیق تری از سامانه پگاه نتونستم بدست بیارم ولی احتمال میدم که بیشترین برداشت سود مختص به چالش فورجامپ هستش.
من خودم هر شب تحلیل اکانت های مختلفی از رابین سود رو که موفق شدن را تحلیل میکنم خدمتتون و توصیه میکنم حتما از نکاتی که دیگران استفاده کردند هم استفاده بکنید.
لینک موضوع:

ممنون میشم پست هارو مطالعه و نظرتون رو بگید.

منتظر لایک هاتون هستم :sweat_smile: :rose:

مرسی اقا نیما بابت توضیحاتی که میدی، همین که وقت میزاری با ارزشه

درود از امروز صبح bid&ask برای من قطع شده کلا نمودار خالیه نمیتونم قیمت لحظه رو روی چارت مشاهده کنم

توی تنظیمات فعاله اما روی چارت مشخص نیست

:confused:مشکل از کجاست کسی میدونه؟

سلام و احترام،
برای من فعاله کامل دوست عزیز.
روی نوار ابزار بالا، گزینه view رو بزن، بعد روی market watch کلیک کن، فعال میشه واست.
امروز خداروشکر واقعا تاخیر و مشکلی حداقل برای من نداشت.
باز اگر پیدا نکردید بگید اسکرین بفرستم.
موفق باشی :rose:

خواهش میکنم، انشاالله که مفید باشه :rose:

سلام وقت بخیر

من یه مقدار اطلاعاتم درباره پراپ ضعیفه میشه با مثال عددی بهم توضیح بدید

مثلا چالش فورجامپ رو الان دیدم زده بالانس 10کا رو 4.700.000 باید بخریم

بعد رسوندن حساب به 7 درصد که میشه 700 دلار با رعایت تمام نکاتی که گفته شده

چقدر پاداش دریافت مکنیم و منظور از مرحله اول و دوم و سوم چهارم و بعد ریل یعنی چی

سلام وقتتون بخیر

کاش میشد بگم حیدری از بخش فنی رابین سود ولی اینجوری نیست چون منو عضو مجموعه نکردن :joy:

اما بعد
عارضم خدمت عالی که پاداش برای چالش رایگان فولفاند و چالش ارزون فول فاند پلاس هستش که بعد از پاس کردن جایزه هر کدام به ترتیب 1000$ و 1500$ است .

راجب دیگر اکانت ها باید بگم که طبق روش معمول همه پراپ ها با رعایت قوانین اگه موفق به پاس کردن چالش شدین به شما یک حساب داده میشود و شما بعد از معامله طی شرایطی خواص در سود آن شریک هستین .

مثال همون حساب 10 کا که فرمودین باید طی چهار مرحله با رعایت قوانین پراپ چالش رو پاس کنید و بعد یک اکانت با بالاس 10 کا دریافت و روی آن معامله میکنید در صورت سود کردن شما درصدی از سود را دریافت میکنید و قادر به برداشت آن خواهید بود . بعد از برداشت حساب ریست شده و دوباره یک اکانت 10 کا دریافت و روی آن معامله میکنید و این سایکل رو اینجوری ادامه میدید .

امیدوارم این راهنمایی بتونه کمکتون کنه با تشکر حیدری .

ممنون بابت پاسخی که دادید

فقط اینکه اگه توی اون چهار مرحله به هر دلیلی توی یکی از مراحل رد بشه اون حساب از بین میره و دوباره باید خریداری بشه؟

و یعنی باید 4 بار و هر بار 7 درصد اون حساب رشد داده بشه که بعدش وارد حساب ریل بشه درسته؟

بله
بعد از چهار بار پاس شدن مرحله ها وقتی به تارگت سود رسیدی درخواست میدی توی پلتفرم برای تایید