تاحیر کندلهاش رو تا حد زیادی برطرف کرده. هنوز خط ورود به معامله و خط سود و ضرر در چارت ظاهر نمیشه برای تنظیم حجم روی چارتش ابزار نداری ولی بیرون از چارت داخل سامانه پگاه ابزارهایی از جمله محاسبه حجم داره. قوانینش نسبت به پراپهای دیگه متفاوت هست و ۶ تا شرط رو باید پاس کنی اگر پلن مشخص و حجم مشخص و بازه زمانی نسبتا مشخص برای معاملاتت داری میتونی پاسش کنی وگرنه نمیشه پاسش کرد. برای من که اسکلپ میزنم به دلایل کمبودهایی که گفتم چارتش هنوز کارایی نداره با این که ازشون فور جامپ خریدم ولی فکر نمیکنم با این پلتفرم فعلی بتونم پاسش کنم برای همین فول فاند پلاسش رو میزنم که از محیط ترید فقط جدا نمونم
وعده هاشو تا حالا هم عملی کرده عزیزم. ولی باز جا داره و بهترم میشه
خیلی خوبی تو
چالش رایگان بهت دادن، حالا چون نتونستی ببری، شدن دزد؟؟؟؟
اصلا تو بگو ببینم چیزی که مفت بهت داده میشه چطوری میشه دزدی؟
باووو خسته ام کردید شماها، چرا اینقدر بدون خلاقیت میاید وسط داستان میگید
اه ![]()
لیدرتون چی یادتون میده؟
لطفا اگر ارث پدرتون رو خورده با مدرک بیا حرف بزن. مرسی ![]()
برید حداقل 4 تا کار فوتوشاپی یاد بگیرید که مدرک داشته باشی حداقل
شما که واریز داشتی، اکانت داشتی، مدرک دزدی هم باید داشته باشی دیگه گلم
اسکرین هاتو بفرست ماهم ببینیم چند چندی
به حرف که نمیشه.
این چیزارو مابقیتون هم گفتن. تکرار نکنید
مدرک بزارید اینجا و بگید دزده که ماهم باور کنیم
من تقریبا اکثریت نظرات رو خوندم
الانم که دارم الان نظرمو میگم به عنوان یه شخصی که تازه وارد این دنیای شدم و البته هیچ گونه تجربه خرید پراپ ندارم میگم . پس به نظرم یه نظر بیطرف میشه حسابش کرد !!
امیدوارم نظرم به کسی بر نخوره !!
دوستان اینکه موسسه ای قوانین داره و شاید اون قوانین به نظرتون حتی بی دلیل و حتی برای مقاصد نچندان خوب گذاشته شده باشه و با توجه به اینکه عده گفتن کلاهبرداره ولی در همین زمان هم عده ای گفتن من برداشت داشتم ازشون من فقط یک حرف دارم برای گفتن اونم اینکه ما به عنوان تریدر کاملا آزاد هستیم برای انتخاب اینکه ازشون حسابی تهیه کنیم یا نع !!
حالا فردی میبینه میتونه باهاشون کار کنه میره یدونه اکانت میخره یا نع کلا سمتشون نمیره !!
از اونجایی که یه اکانت رایگان هم دارن دیگه جایی برای بحث نمیمونه .
تا جایی هم که من متوجه شدم هیچ کس رو هم به اجبار نبردن توی پلتفرم خودشون !
پس اینکه با گفتن اینکه کلاه بردار هستن و ایجاد ذهنیت بی اعتمادی برای عموم واقعا داریم هم درباره اون موسسه و هم همکاران خودمون جفا میکنیم .
بازم میگم این نظر منه و امیدوارم به کسی برنخوره .
وسلام
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه عزیزم
اینجا فقط کارشون شده حرف بزنن و داستان بگن.
یه نظر قشنگ بین این همه چرت پرت مابقیه، لازم بود.
یه عده اشون اصلا نمیفهمن چی میگن، میگه چالش رایگانه و بعدش میگن دزده
نخواستید نیاید اکانت بخرید. پولی نخرید، رایگانم نگیرید اصلا. برید هر جا که فکر میکنید عالیه
ولی اگر خریدید و شکست خوردید، شعور داشته باشید و تهمت دزدی نزنید الکی
دزده احتیاجی به مدرک هم نیست ، همین شما دوتا فتوشاپ بلدین کافیه
امتحان کن تا کاملا متوجه بشی ![]()
چرا اکانت رایگان رو امتحان نمیکنی با معامله در اکانت رایگان که چیزی از دست نمیدی .
من تقریبا 1 ماه خورده ای هست که دارم استفاده میکنم و خوبه
سلام و احترام
تبریک میگم اقای امینی، این نشون میده که دانش مناسبی در زمینه ترید کردن دارید. درود بر شما ![]()
بنده توصیه میکنم به جای تخریب، بیا در مورد همین ftmo صحبت کن و از مزیت هاش بدون تخریب دیگران بگو
اصلا میتوانید یک تاپیک با همین موضوع درست کنید. حتی خود من هم حمایت میکنم از شما.
ولی اینکه بخواهید کسی یا شرکتی را تخریب کنید، اخلاقی نیست.
امیدوارم منظور من را درک کنید و احترام بگذارید.
با تشکر
عهههه، چه جالب پس. خیلی هم عالی
خداروشکر سطح هیتر های رابین سود داره روز به روز پیشرفت میکنه ![]()
عجیبه، الان این دزد نیست که احیانا؟ چون میخوام یادم بمونه پس فردا نیای اینو هم دزد کنی
چون پاس شدی ازشون شرکت خوبیه و چون از رابین سود نتونستی چیزی کاسب بشی، دزده. منطق مشترک تمام هیترها ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یدونه ای به مولا ![]()
من تخریب نمیکنم ، تجربه خودم با این شرکت رو به اشتراک گذاشتم ، پول دادم اکانت خریدم گفتن ساعت صفر بروکر ساعت ۳:۳۰ هست من ۴:۳۰ معامله داشتم اکانت ازبین رفت به پشتیبانی گفتم ، گفت همینه که هست ، صحبت از ftmo هم بدرد ایرانی ها نمیخوره چون سرویس نمیده
مورد عجیبیه.
مرسی که به هر حال درک کردید و محترمانه، مشکل را شرح دادید.
البته که اگر اسکرین هم میزاشتید تا بقیه عزیزان هم ببینند، عالی میشد ولی به هر حال انشاالله هر جا هستید موفق باشید ![]()
توی زندگیت تا حالا سرتیفیکیت FTMO ندیده بودی بجای هیتر یکم یخ بخر برات لازم میشه
خودتو خسته نکن
رابین سود بدجور پول میریزه و هر روز نوچه جدید میگیره
چون قبلیاش زشت شدن
بالاخره با گذر زمان همینطور اکانت فیک بیشتر و پنل های الکی تر و جملات قشنگتر تبلیغ خودشو میکنه
به اندازه کافی مشخصه چیکاره هستند و هر تریدری که کمی از حالت مبتدی بالاتر رفته باشه خودش متوجه میشه
کل کامنت مثبت رابین سود شده دو نوع قماش
1 مبتدی و عشق دکمه بای و سل
2 جیره بگیر و کیبورد واریور
بسیار عالی بوده