دقت کردین بچه هایی که با رابین سود کار میکنن و از معاملاتشون اسکرین میزارن وین ریت بالای 90 دارن.
اساتیدی هستن برای خودشون
دقت کردین بچه هایی که با رابین سود کار میکنن و از معاملاتشون اسکرین میزارن وین ریت بالای 90 دارن.
اساتیدی هستن برای خودشون
رضا جان شما هم فک کنم چالش فول فاند رابین سود رو شرکت کردی میتونی از پنلت اسکرین بدی ببینیم تو چه مرحله ای هستی
اخیش
خداروشکر یه هیتر سالم پیدا نمیشه جدیدا
توام مثل بقیه اشون رد دادی، حجم فشار 100 از 100 قشنگ روت ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مگه رابین سود مثل شرکت های شماها عبدالله هستش که بخواد پول بده نوچه بگیره
اونی که دستش خالیه، پول میده نوچه میگیره
اینقدر هم قماش شماها حرفه ای و درجه یکه که من حالت تهوع گرفتم و کنارش روزی 10 بار اجابت مزاج میکنم از حجم حرفه ای بودنتون ![]()
گله ای میریزید یهو ولی حتی یک عکس و مدرک هم ندارید اینقدر که سطحتون پایینه
برید لونه هاتون باوو، ضعیفید ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه ولی دقت کردیم شماها چقدر لوزر و سطح پایین حرف میزنید
هر روز میرید و میاید ولی هیچی ندارید و تهشم دست خالی برمیگردید پیش لیدرهاتون ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خداروشکر شرکت رو به پیشرفته و شماها هم باز میاید سراغش تا شااااااااااااااااااااید یه چیزی بتونید پاس کنید که بعید بدونم با این سطحی که دارید، بتونید اصلا ترید کنید ![]()
اخ البته یادم نبود شما نیم قرن تجربه در زمینه تریدینگ به سبک البروکس ماورایی داری که اینقدر هم پولداری، همینطوری داری پراپ میخری و پول پارو میکنی ![]()
فقط نمیفهمم تو که اینقدر پول داری، چرا اینجایی و اصلا چطوری وقت میکنی با اون حجم پولدار بودن و حرفه ای بودنت ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی ضایعید به مولا
یا خدااااا. چقدر باوو شماها خنده دار حرف میزنید خدایی ![]()
البته خب شماها اینو نگید چی بگید. فقط پشت هم چرت و پرت
کیو دیدی اینجا بگه من 90 درصد وین ریتم بالاس. هر کی گفت از طرف من بزن دهنش
باووو یکم کار کنید جان جدتون
اصلا تو که با نیم قرن تجربه در زمینه ترید فعالی، چرا 4 تا سودهای درشت و گنده ات رو نمیزاری و از خودت حرف نمیزنی؟ چرا افتادی اینجا روی این تاپیک. باید خیلی سرت شلوغ باشه که
خالی بندی هاتون عین سطحتون ضعیفه، قوی بشید که ماهم به چالش بیوفتیم برای جواب دادنتون
عین بچه های دوساله اینجاها میپلکید و خنده دار تر از همه اینکه اکانت هاتون یهو باهم میان. یعنی یهو رضا و صدیقه مثلا چت هاش پشت همه اکثرا. جای مسعود جون هم خالیه بینتون. سلام بهش برسون بگو دلتنگشم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عجیبه تک تک کامنتا( حتی قدیمیاش)رو میشینن ریپورت میکنن …
هی میام که دیگه ریپلای ندم درباره اینا
نمیزارن
طرف میگه من از این پراپ خوشم میاد واس همین ازش طرفداری میکنم ![]()
هرکی انتقادی میکنه قشنگ میشینه دلیلشو توضیح میده یهو این پراپ فن ها میپرن بهش
بعد میان به بقیه تهمت میزنن که شما از جایی پول گرفتید
تا اسم این پراپو لکه دار کنید
برادر کلا دنبال شر میگردی شماهم انگار
میری و میای و دوباره خودت آشوب بپا میکنی
بیخیال شو دیگه عزیز من
شما میگی، اونم میگه، باز شما میگی و همینطوری
شما اگر ناراضی بودی، به خودت مربوطه
اونم اگر راضی هستش به خودش مربوطه
چیکار بهم دارید؟
بحث رو دوباره باز نکن عزیز من، اگر مشکلی داری، بیا اینجا بنویس بگو من از فلان شرکت به دلیل فلان شاکی هستم و تمام
دلیل نداره هی بحث راه بندازی که، بیکاری؟
پیام های اخر این چت پاک شد به دلیل بی احترامی همون عزیزانی که فکر میکنی و میگی خیلی منطقی و با دلیل میان توضیح میدن که رابین سوده بده یا خداس و داشت کار بالا میگرفت و به نظرم این در شان این کامیونیتی نیست.
چند وقته دارم این چت رو میخونم، نمیدونم همه اشون یک شخصه یا هر چی
ولی خود شما هی میری و میای و یه چیزی میگی و فکر میکنی خودت درست میگی و بعدش میگی جیره خورن و تمام میکنی، دوباره اونم میاد یه چیزی به تو میگه و باز همون آش و همون کاسه
اینو به همه اتون میگم، بیاید از هر پراپ یا شرکتی که راضی هستید تعریف و تمجید کنید و اصلا برید تو تاپیک هاتون هی بگید خوبه و بهترینه. به بقیه کار نداشته باشید عزیزان
هیچ پراپ و شرکتی به هیچ وجه خوب مطلق نیست، سنگ چیو به سینه میزنید.
اگر این رابین سود بده، شماها اینجا چیکار میکنید اصلا، برید پراپ های دیگه رو تست کنید و وقتتون رو سر این تاپیک نزارید دیگه
خدایی حال بقیه رو هم بهم زدید
مجبور میکنید الکی ادم بشینه حرف و مسخره بازی های شماهارو بخونه و اینطوری ری اکت بده. من ادم بی ادبی نیستم و توهین نمیکنم و ببخشید اگر الان تند حرف میزنم، ولی خدایی دیگه حد رو گذروندید.
بیخیال شید عزیزان من و اینقدر کش ندید که هتک حرمت نشه.
با تشکر ![]()
سلام مسعود، دل تنگت بودم ولی میدونستم که میای ![]()
مورد اول، عزیزم، اگر شما کسی رو دیدی که با مدرک اومد گفت رابین سود دزده و کلاهبرداره و چیزای دیگه گفت، بعدش یکی اومد بهش توهین کرد، شما منو منشن کن لطفا که خودم بیام بزنم تو دهنش. طرفدار باید اول از همه شعور داشته باشه و توهین نکنه
ما اینجا باهم کل کل و بحث میکنیم، ولی فحش و چیزای ناجور خط قرمزه منه و شماهم اگر مرام و وجدان داشتی، مارو از اون افراد سوا کن چون من توهین ناجور نکردم به هیچ کسی
مورد بعدی هم تکراریه ولی باز میگم. اونم اینکه من وقتی با یه چیزی حال میکنم تعریفشو هم میکنم، اینجاهم ازاده که نظراتمونو بگیم، غیر اینه؟ شماها ریپلای میزنید و میگید من از رابینم و هزارتا تهمت دیگه
چیز خاصی ننوشته که، بزار حرفشو بزنه
الان من فکر کنم همینطوری طرفداری کنم، پس فردا میگن شرکت مال خودمه اصلا
بزار هر کسی خواست نظرشو بده
من چت اخرم هم با اون یکی مسعود پاک شد چون بی احترامی کرد، ولی شروع کننده اش خودش بود و قصد نداشتم اینجارو بهم بریزم.
به هر حال از شما که اعصابت خراب شد عذر میخوام
چشم عزیزم، هر چی تو بگی. مارو نزن ![]()
اقای صالحی تو مرحله ریل چند مرتبه میشه برداشت داشت؟یک بار یا تا مرحله ای که اکانت رد بشه به علت درادون
شما با چه سایتی احراز کردی توی ftmo
تا هر وقت که رد نشه چالش میشه برداشت زد دیگه مثل سایر پراپ ها
درود آقای صالحی عزیز
بعد ارسال تیکت تا زمانی که تایید بشه و مراحل واریز انجام بشه حدودا چقدر زمان میبره ؟
خودشون میگن48 ساعت کاری ولی من حسابام اکثرا زیر 12 ساعت تایید شده
واریز سود هم جمعه ها انجام میشه فکر کنم ولی الان من دو مرحله اخر برداشتم 24 ساعته واریز شد
من میتونم سود برداشت رو به ولت یه نفر دیگه بزنم؟ یا باید ولت به نام خودم باشه؟
این مورد رو از پشتیبانیشون سوال کن حتما مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده
رابین سود الان هم برا شما قطعه؟
چارت و پنلش برا من بالا نمیاد، یه معامله بازم دارم.