من با سیستم هم دریافت و هم ارسال مشکلی ندارم اما با گوشی کلا تعطیله
من از پشتیبانی همون اوایل پرسیدم گفت میتونی از هر متای ۵ هر بروکر استفاده کنی فقط سرورش سرمایه گذار برتر هس
تا زمانی که وضعیت اسپردهای وحشتناک مخصوصا روی طلا و استاپهای معلق SGB روی نت ملی حل نشه و به وضعیت قبل جنگ برنگرده ، ما تریدرهای قدیمی تحریمش کردیم و اکانت نمیخریم.
اینجوری نمیشه اسکلپ کرد…
حسابای ۲۵ کا به بالارو هم باز نکردن هنوز . واقعا مشکل این همه دست دست کردن چیه واقعا؟؟؟ مارو علاف کردن
درود سوالی که داشتم اینه که کسایی که داخل تایم 5 دقیقه معامله میکنند و استاپشون بالای5 پیپ هست هم با این اسپرد و اسلیپیج به مشکل میخورن یا فقط اسکلپ کارای تایم یک دقیقه به مشکل میخورن؟؟
کارشناس ارشدش گفته ۱ماه و نیم تا دو ماه قرار بوده زمان ببره حسابای بالای ۲۵ کا باز بشن اما ما کلی تلاش کردیم به ۳ هفته رسوندیم . چه تلاشی . خنجر به فیل زدن؟؟ کمر غول و شکوندن . همه پراپا اومدن اینا فقط نمیتونن؟؟ تا ۳ هفته دیگم باز نمیشه حسابای بالای ۲۵ کا . هر کی هر کاری دوس داره داره میکنه با این مردم .
انشالله خیره سلطان😁
والا امروز من چک کردم اکانت اینستاشون هم دی اکتیو شده نمیدونم والا چه اتفاقی قراره بیوفته ولی دیگه این بلاتکلیفی داره دیوونه میکنه آدمو
شما گفتین کارشناس ارشدش گفته سه هفته
کجا اینو دیدین دوست عزیز؟
والا شخصی به نام ترابی . یک نفری برام فرستاد ویسشو تو گروه پراپ چک گفته .
بحث سودته دادا…..
نقدینگی کمی دارن میخان بودجه جمع کنن وقتی به اون حد لیمیت رسیدن باز میکنن.
تا بتونن برداشتی هاشون ثبت کنن نمیخاد علکی باز کنه بعدش سودتو نده اسمش بد در بره.
با 10k سرگرم شو.
آدرس کانال تلگرام پراپ چک میزارین؟ ممنون
دعوت به اشتراکگذاری تجربه برداشت سود
سلام و عرض احترام
مبلغ برداشت سود شما با موفقیت واریز شد. تصویر سرتیفیکت به همراه لینک تراکنش در داخل همین تیکت برای شما ارسال شده است.
همکاری با شما برای تیم سرمایهگذار برتر مایه افتخار ماست.
معاملهگر گرامی،
این برداشت سود، پیش از هر چیز نتیجه تلاش، مهارت، نظم و تصمیمهای شخصی شماست؛ موفقیتی که با عملکرد خودتان به دست آمده و ارزش دیدهشدن دارد.
بسیاری از تریدرها در مسیر معاملهگری، نیاز دارند تجربههای واقعی دیگر معاملهگران را ببینند و بشنوند. روایت شما از این برداشت سود میتواند برای آنها انگیزهبخش باشد و به آنها کمک کند با دید روشنتری مسیر خود را ادامه دهند.
در صورتی که تمایل داشتید، میتوانید سرتیفیکیت برداشت سود خود و تجربه همکاریتان با سرمایهگذار برتر را، با بیان شخصی خودتان، در گروهها و جوامع معاملاتی تلگرامی به اشتراک بگذارید.
نیازی به استفاده از متن آماده نیست.
ارزشمندترین روایت، همان تجربه واقعی شماست؛ همان چیزی که خودتان تجربه کردهاید.
ثبت تجربه شما کاملاً اختیاری است؛ اما برای سرمایهگذار برتر بسیار مثبت، ارزشمند و اثرگذار خواهد بود. همچنین این همراهی باعث خواهد شد جریان به اشتراک گذاری تجربههای واقعی معاملهگران حفظ شود و سایر تریدرها نیز بتوانند از مسیر و نتیجه شما انگیزه بگیرند.
سرمایهگذار برتر بابت این همراهی از شما صمیمانه تشکر میکند.
با آرزوی موفقیتهای بیشتر برای شما
تیم سرمایهگذار برتر
مشاهده لینک تراکنش:
[لینک تراکنش]
تصویر سرتیفیکت:
هیچوقت مشکل گنگ و نامفهموم ،قوانین پنهانی و نانوشته ای توی این پراپ ندیدم پشتیبانی بسیار دقیق و محترمی دارن ![]()
تبرییییکککک خیلی عالیه ![]()
![]()
سپاس از شما این برداشت دوم بود و خیلی سریع تر از برداشت اول درخواست ها پردازش شد
موفق باشین. باهاتون مصاحبه هم کردن؟
زنده باشی نه مصاحبه اجباری نیست اینو خودشون هم بیان کردن
تبریک بسیااااار
در مورد این قطعی هایی که تو تاپیک ها گزارش میدن اطلاعیه ای نداده سگب؟