شروع چالش فول فاند رابین سود

سلام روز بخیر

عموما سعی میکنم اگر ترید میکنم حجم و … رو کمتر کنم هم بخاطر اینکه نماد تخصصیم نیست و هم اینکه یکم میانگینم رو کنترل کنه اما بیشتر تمرکزم برای این مورد روی همون روزهای معاملاتی خودمه که پلنم رو رعایت کنم

2 لایک کرده

صبح دوشنبه تون بخیر

امیدوارم شروع هفته خوبی برای باشه بریم ببینیم این هفته وضعیت مون چطور میشه :grin: :smiling_face_with_sunglasses:

2 لایک کرده

روز 8 ( داخل پنل روز 11 ) :

3 لایک کرده

بچه ها دقت کنید هنوز قانون خبر توی چالش خاموشه هرچند که امروز خبر قرمز نداریم اما بازم حواس تون باشه

2 لایک کرده

خدا قوت اگه اشتباه نکنم شما با اسکلپ این معامله هارو میگیرید درسته؟

2 لایک کرده

بله سبک من اسکلپ هست و سعی میکنم روی همین سیستم بیشتر متمرکز بمونم

3 لایک کرده

خداقوت اقای دلاوری :rose:

2 لایک کرده

دمت گرم سلطان، ادامه بده من منتظر شات پاسی حسابتم

1 لایک کرده

ممنون از انرژی مثبت تون ولی هنوز کلی مونده هم از تارگت و هم از روز های معاملاتی تازه درادون 2% هم هست :grin:

2 لایک کرده

تو میتونی، با من بحث نکن :joy:

شما وین ریت بالای 80 درصد داری و به نظرم یه معامله گر معمولی نیستی و جزو 1درصد تریدرهای موفق هستین.با این وین ریت احتمالا سرمایه شما بالای 1میلیون دلار باید باشه تبریک میگم بهتون

2 لایک کرده

سلام. من اندازه استاپم با اندازه متغییر کندلها مشخص میشه و هر چقدر هم که سریع عمل کنم در این پلتفرم فعلا نمی تونم درست طبق استارتژیم وارد بشم شما که اسکلپ کار میکنید اندازه حجمتون رو چطور محاسبه می کنید در پلتفرم رابین سود منظور این هیت که در یک دقیقه فرصتی نیست برای این کار بخصو و قیت که با بسته شدن کندل یک دقیقه ای بخواهی وارد بشی

1 لایک کرده

مچکرم از لطف و انرژی مثبتی که دادی، واقعاً قابل‌قدردانیه :folded_hands: فقط یه نکته رو بگم: توی معامله‌گری بیشتر از اینکه وین‌ریت یا عددهای بزرگ مهم باشن، ثبات توی اجرای یه سیستم مشخص و مدیریت ریسک درست اهمیت داره. وین‌ریت بالا به‌تنهایی نشونه‌ی خاصی نیست؛ خیلی‌ها وین‌ریت بالا دارن اما به‌خاطر مدیریت ریسک ضعیف نتیجه خوبی نمی‌گیرن، و برعکس.

در نهایت هدف ما اینه که توی بلندمدت یه روند پایدار و منطقی داشته باشیم، نه اینکه روی اعداد یا مقایسه‌ها تمرکز کنیم. بازار همیشه جاییه برای یاد گرفتن و بهتر شدن، و همه‌مون—با هر سطحی—هنوز تو مسیر رشدیم.

1 لایک کرده

کاملاً درک می‌کنم چی میگی؛ وقتی استاپ بر اساس ساختار کندل و نوسان لحظه‌ای تعیین میشه، مخصوصاً تو تایم ۱ دقیقه، واقعاً فرصت محاسبه‌ی دقیق حجم طبق فرمول کلاسیک ریسک وجود نداره. به همین خاطر من شخصاً حجم معاملاتم عموماً ثابته. دلیلش هم اینه که تو اسکلپ، سرعت اجرا و ثبات رفتاری خیلی مهم‌تر از اینه که هر بار بخوام حجم رو بر اساس اندازه‌ی استاپ تغییر بدم. اگر بخوام هر بار حجم رو دوباره محاسبه کنم، هم تمرکزم از دست میره، هم ممکنه ورودم رو از دست بدم یا با تأخیر وارد بشم.

در عمل کاری که می‌کنم اینه که قبل از شروع سشن، یک حجم استاندارد انتخاب می‌کنم که با بدترین سناریوی استاپم همخوانی داشته باشه؛ یعنی از قبل می‌دونم اگر استاپ معمولم مثلاً بین X تا Y پوینته، این حجم طوری تنظیم شده که حتی در بزرگ‌ترین حالت استاپ هم ریسک کلی معامله از سقف مجازم بیشتر نشه. اینطوری تو لحظه فقط تمرکزم روی اجرای دقیق ستاپه، نه ماشین‌حساب. برای سبک اسکلپ، به‌نظر من ثبات در اجرا و کنترل ریسک کلی حساب از بهینه‌سازی لحظه‌ای حجم مهم‌تره.

البته که این فقط نظر منه و ممکنه نظر یا سبک سایر عزیزان متفاوت باشه :woman_shrugging:

نوشته آریانا عزیز دلم ننوشته غلامرضا که :sweat_smile:

1 لایک کرده

یعنی «آریانا» بنظرت انقدر سخته که متوجه نشده ؟ :melting_face:

نمدونم والا :woman_shrugging:

من با کلی ترفند ولی تونستم با ۱۰ تا ۲۰ درصد خطا حجم لحظه ای رو وارد کنم البته توجه کنید که من به فراز نگا میکنم و در رابین سود ترید میزنم.

متاسفانه امروز درست سر تایم معامله من،

رابین سود حدود ۲۰ دقیقه دچار اختلال شد از نت من نبود چون فراز برام داشت کار میکرد این هم معامله از دست رفته ی امروز رو چارت فراز حدود ۱۷:۰۲ رابین سود اختلالش شروع شد تا حدود ۱۷:۲۵

توی فراز دمو وار گرفتم

اگر معامله رو زدی و نتونستی مدیریت کنی حتما برو پشتیبانی اینو دقیق بگو و پیگیری کن