من اینجا قوی تر از همیشه ، اینبار میخوام یه قله جدید فتح کنم .
اینبار یکم نفس گیرتر ، اوج مدیریت سرمایه و روانشناسی
هدف چیه ؟ رشد ۳۵ درصدی با درادان روزانه فقط ۲ درصد
شدنیه ؟ اگر قوانینت رو زیر پا نذاری نشد نداریم
پاداش ۱۰۰۰ دلاری چقد برات مهمه ؟ قطعا اهمیت داره ولی اگر این چالش پاس بشه فکر نکنم ۱۰۰۰ دلار در مقابل یه ماشین پولسازی زیاد تو چشم باشه
خب برو پاس کن به ما چه ربطی ؟ این تاپیک ایجاد شده که مسیر رو با شما به اشتراک بذارم
چرا باید اشتراک بذاری ؟ اول از همه باعث میشه خودم انگیزه بیشتری داشته باشم چون هر روز قراره افرادی عملکردمو ببین پس محتاط تر عمل میکنم دوم یک انگیزه برای شما خواهد شد ، چیزی که قراره روی واقعی دیسیپلین ، مدیریت سرمایه ، روانشناسی و صبر رو به اشتراک بذاره .
از کی شروع میکنی ؟ حقیقا امروز روز دومه نتایج دیروز و امروز رو به طور کلی منتشر خواهم کرد ولی از روز های اتی بیشتر به جزئیات خواهم پرداخت و شاید عکس هر معامله رو هم گذاشتم .
تمام . کل ماجرا همین بود ، تمایل داشتید میتونید همراه بشید کاملا رایگان
.
روز اول یک معامله و روز دوم سه تا معامله داشتیم ، من معامله هام رو با برنامه ژورنال ترید ژورنال میکنم .
چرا یک حد ضرر نیم درصدی و یک حد ضرر یک درصدی داری و ثابت نیست ؟
برای اینکه ما بتونیم به ۳۵ درصد سود برسیم ریسک نیم درصدی یکم کمه و سعی میکنم یک درصد ریسک کنم
خب پس ثابت یک درصد ریسک کن چرا ریسک نیم درصدی هم میکنی ؟ علتش اینه که اگر من از اول روز یک درصد ریسک کنم بعد از دوتا استاپ دیگه دیگه نمیتونم معامله جدیدی انجام بدم ، عملا اون روز و موقعیت های سودآور رو از دست خواهم داد .
درست میگی ، بجاش چکار میکنی ؟ استراتژی من معمولا روزی سه تا ترید میده ، پس من میام معامله اول رو نیم درصد ریسک میکنم ، با گرفتن حداقل ریوارد دوم ، الان من یک درصد سودم ، پس عملا درادان روزانه من میشه ۳ درصد ، الان با خیالت راحت میتونم ریسک های یک درصدی انجام بدم و معامله ای رو از دست ندم .
خب اگر معامله اولت ضرر شد چی ؟ اینقد با نیم درصد ریسک ادامه میدم که مجدد سه درصد رو بگیرم ولی خب اگر ساعت کشید به ۶ عصر و من دو درصد جا داشتم برای دارادان روزانه ، اون موقعه حتما نیاز نیست که سه درصد بشم تا بتونم یک درصد ریسک کنم ، چون دیگه اخر شبه نهایت استراتژی یک ورود دیگه بده ، اونجا هم جایزم یک درصد ریسک کنم ، نهایت کار میریم برای شروع فردا …
ببین منم اگر میخواستم سرمو بندازم پایین مثل یک تازه وارد ناشیانه معامله کنم ، الان شاید ۱۰ درصد سود بودیم ولی خب باد اورده را باد میبرد.
باید خیلی سرت بیاد که بادت بخوابه اروم شی .
هدفتون توی این بازار سود کردن نباشه ، هدفتون زنده موندن باشه ، اگر اوت بشید زمانی که شانس به شما رو میکنه اون موقعه دیگه کسی نخواهد بود که پول هارو جمع کنه.
سیستم معیوب نیست سیستم زندست و داره اکانت رو نگه میداره ، اگر من صبور و دست به ماشه باشم ، روز های خوب فرا خواهند رسید شکی توش نیست.
پند اخر : ثروت یک شب ساخته نمیشه ثروت طی سال های طولانی اروم اروم ساخته میشه ، خسته کننده ساخته میشه ، هیجانی توش نیست ، یاد بگیر خسته شدی جا نزنی .
… بذاره .از کی شروع میکنی ؟ حقیقا امروز روز دومه نتایج دیروز و امروز رو به طور کلی منتشر خواهم کرد ولی از روز های اتی بیشتر به جزئیات خواهم پرداخت و شاید عکس هر معامله رو هم گذاشتم .تمام . کل ماجرا همین بود ، تمایل داشتید میتونید همراه بشید کاملا رایگان
اقا ما صبح ساعت ۹ چارتو باز کردیم دیدیم بهبه استراتژی ورود داده ولی یکم از نقطه ورود فاصله گرفته رفته سمت تیپی
ما برای اینکه جا نمونیم اومدیم بجای ورود اصلی که با فلش مشخص شده روی یک نقطه پایینتر وارد شدیم ، استاپ خورد چون سایز استاپ بخاطر کم و زیاد شدن نقطه ورود بهم ریخته بود
الان که ساعت یک بعد ظهر پوزیشن تیپی خورده ولی ما ضرر کردیم .
ترید اول صبح بود طبق قانون نیم درصد ریسک بودیم که ضرر شد .
ساعت 12:30 استراتژی اومد محبت کرد یه ورود دیگه هم داد .
گفت بذار ضررشو جبران کنه ( )
جناب عالی کجا بودن ؟ سر امتحان میانترم دانشگاه ( ماشین یک )
باز ما اومدیم چارتو باز کردیم دیدیم بله استراتژی وجود داده مجدد چند کندل دور شده از ورود ، اینبار اومدیم مجدد اردر رو کاشتیم رو نقطه ورود ، به امید به دابل تپ که شاید شانس اوردیم پوزیشن فعال شد .
ولی اینبار هم شانس یار نبود .
پوزیشن خوشگل رفت و تیپی رو تاچ کرد .
این که هیچی گذشت ، ترید دوم امروز اگر فعال شد با جزئیات همراه شما خواهم بود .