امیدوارم هرچه سریع تر این ابزار مدیریت سرمایه رو رابین سود اضافه کنه به پلتفرم چون میدونم روی سبک اسکلپ خیلی حیاتی هست حالا باز کسایی که تایم بالا کار میکنند فرصت محاسبات رو دارند
نه موقعی که ستاپ تشکیل میشد قطع بود کامل، پلتفرمش برای همین خوشبختانه وارد نشده بودم در رابین سود. البته بگم سایت رابین سود و قسمت داشبورد کاملا در دسترس بود ولی پلتفرم مشکل داشت. واقعا شرایط پیچیده ای شده آدم نمی دونه ایراد دقیقا از کجاست هر چیزی ممکنه باشه
بازم حتما اگر بازه زمانیش رو میدونی بنظرم به پشتیبانی اطلاع بده که حداقل حساب های بقیه اگه مشکلی داشت بدونند اون موقع اختلال داشتند شاید یه کمک بشه برای حساب بقیه
من فکر میکنم زمانی که شرایط نت عادی برایم فراهم بشه راندمان کاریم خیلی ره بالا، چیزای جالبی برام اتفاق افتاده مثلا حتی اگر رابین سود گرافیک چارت رو نداشته باشه من به فراز نگا مکینم و در رابین سود ترید میزنم حد سود و حد ضررهاش رو البته با عدد نویسی میذارم. (خطوط سود و ضررش هنوز در چارت پدیدار نیست)
ضمنا بگم من پراپ زیاد دارم و برای دور نموندن از ترید این کارها رو می کنم و به کسی توصیه نمی کنم همچی کاری کنه. به هر حال رابین سود هم یک امکان هست هر کسی خواست می تونه استفاده کنه تا یه حدی
باشه میگم بهشون
بنظرم کار خوبی میکنی در حداقل ترین حالت از فضای مارکت دور نمیشی من خودم چون تایم پایین کار نمیکنم باز میتونم با چارت رابین کنار بیام ولی خب متوجه ام برای بچه هایی که تایم پایین کار میکنند این یکم اذیت کننده است
خب باید واقعیتها رو در نظر گرفت رابین هم تلاش خودش رو میکنه به نظرم پشتیبانیش به من گفت که ما قرار بود خرداد ماه این پلتفرم رو رونمایی کنیم که به خاطر شرایط نت ملی زودتر اقدام کردیم. من تا آخر خرداد صبر میکنم چون یه فورجامپ ازشون خریدم. تا اون وقت فول فاند پلاس میزنم
عههههههههههه
راست میگیااااا ![]()
![]()
![]()
من اصلا فکر کردم آرینه. نه اینکه کلا به فامیلی کلا جواب میدم
بعد حالا اینارو بزار کنار، تو چه همتی کردی چت هارو نشستی خوندی، بعد بین این همه منو ضایع میکنی چرا؟![]()
خدا نگذره ازت ![]()
خداقوت سرکار خانم دلاوری ![]()
نیتم خیر بود، میخواستم صرفا تبریک بگم. شرمنده ![]()
الحق که اون جوینده جلوی اسمت، سزاورت هستش خدایی
گشتی مارو پیدا کنی که سوتی بگیری ![]()
پیش میاد دوست عزیز
من خودمم کم دقتم، سخت نگیر خلاصه ![]()
سلام جناب آقای نادر خان گرامی . دغدغه ی ترید کردن تونو دیدم دوس داشتین این تاپیک رو که تو ایران بروکر زدن یه نگاه بندازین شاید به کارتون اومد . اتصال متاتریدر کپیتال اکستند با اینترنت ملی
سلام حسن عزیز تشکر بابت اینکه یه مورد بابت کمک به دوستان گذاشتید امیدوارم برای نادر عزیز مفید باشه
.
اکانتی که تو ۴ روز اینشکلی بالا اومده بود به خاطر ۲ دقیقه تاخیر تو بستن معامله و همزمان شدن با جلسه فدرال رزرو بسته شد🥲
چقدر حیف . ایشالا سری بعد جبران کنید . من بیچاره رو بگو که 10 روزه سر یه باگ خبری اکانتم رد شده و تا حالا هم درست نشده ![]()
سلام و احترام،
یبار برای منم شد که اشتباه بود و پیام که دادم، گفتند معمولا 48 ساعته درنهایت درست میشه و درست هم شد اخرش. اگرچه باز من سوتی دادم و حساب کلا پرید ![]()
ولی در کل پیام بدید دوباره و اگر پاسخی دریافت نکردید حتما اسکرین بزارید که بقیه دوستان هم ببینند.
متشکرم ازتون ![]()
سلام و درود،
متاسفم واقعا. قانون عدم ترید در خبر از اول روی چالش های رایگانشون بوده ولی تغییراتی هم دادند یه مدت و بهترش کردند باز.
به هر حال شما که تواناییشو داشتید و نشون دادی مهارت بالایی داری، قطعا بازم میتونید این کار رو بکنید و خوبیش اینه که هر چند دفعه که بخوای، میتونی شرکت کنی.
موفق باشی و انشاالله دفعه بعدی اسکرین برداشت و پاسی حسابت رو بفرستی عزیز ![]()
سلام ممنونم .
والا پیام دادم چند بار میگن مشکل رفع بشه بازش میکنن برام ولی 10 روزه رفع نشده
خواهش میکنم، تو کجا بهشون پیام دادید؟
سامانه پگاه پیام دادم