شروع چالش فول فاند رابین سود

با اینکه خودم احراز هویت انجام دادم و منتظرم تایید شه تا چالش فول فاندو بگیرو و امتحانش کنم ببینم نتیجه‌ش چی میشه

نمیدونم چرا باز تو کتم نمیره واسه یه چالش ۱۰۰۰ دلار جایزه بدن🤦🏻خداکنه واقعی باشه و اونایی که شرکت میکنن ببرن

مبلغ خیلی سنگینی هست برای پراپ اونم رابین سود حالا سرمایه گذار برتر بود یه چیزی شما فک کن ۱۰۰۰ نفر شرکت بکنن تو این تعداد فقط ۱۰۰ نفر بتونن پاس کنن و جایزه بگیرن مبلغش یه ۱۰۰/۰۰۰ هزار دلار میشه😳

توی تاپیک های برداشت این رو میتونی چک کنی

توی سامانه پشتیبانی جدیدا پاسی ها و برداشت ها رو هم گذاشتن میتونی بررسی کنی ولی پارامترهای دیگه رو هم نگاه کن نه فقط برداشت ها رو

لینکش :

قوانین رو حتما و حتما بخون قبل چالش که بعدا وسط گیر نکنی کلا 30 دقیقه وقت میبره ولی با اطلاعات کامل شروع میکنی

انتظار 10% پاسی این چالش خیلی خوش بینانه است!! اصلا نباید انتظار چنین نرخیرو داشته باشی

بله متوجه شدم ممنونم

این چالش یکی از سخت ترین چالشایی که تا به حال دیدم کمتر کسی میتونه این چالش رو توی 90 روز پاس کنه
به خاطر رایگان بودنش ثبت نامی جدید سایتشون بالا میره و احتمال خرید چالشای دیگه بیشتر

طبعا چالش سخت تری نسبت به چالش های معمول دارای هزینه است و واقعا باید وقت انرژی براش گذاشت هم بخاطر درادون 2% که داره هم اینکه باید 40 روز حداقل معامله داشته باشی

بله خب رایگان بودنش هم یه مزیت رقابتی محسوب میشه

روز 7 ( داخل پنل روز 9 ) :

اشاره شما به حجم ثابت دلاری هستش یا لاتی؟

خداقوت میبینم که پاس شده حساب تون :flexed_biceps:

پاینده و پرسود باشید :smiling_face_with_sunglasses:

آیا جدول میانگینها ملاک هست یا جدول مجموع، عدد کدومشون ملاک هست؟

در قسمت آنالیز حساب رابین سود، آیا جدول میانگینها ملاک پاس شدن هست یا جدول مجموع؟ کدومشون ملاک هست؟

با سلام و احترام :rose:
کد های تخفیف شرکت در چالش های رابین سود، امروز برای من از طریق ربات بله ارسال شد.
اگر کسی دوست داشت، حتما از این کدها استفاده بکنه.
توصیه میکنم از ربات پگاه سامانه رابین سود، حتما دیدن کنید و این موقعیت هارو برای خودتون بدست بیارید.
موفق و موید باشید.

”” کد تخفیف های امروز مخصوص افرادی که با بله ورود میزنن :
۳۰ درصدی فورجامپ یک کا : ۴۳۰۱۰۰۰
۳۰ درصدی فورجامپ دو کا : ۴۳۰۲۰۰۰
۲۵ درصدی فورجامپ پنج کا : ۴۲۵۵۰۰۰
۲۰ درصدی فورجامپ ده کا : ۴۲۰۱۰۰۰
۱۵ درصدی رابین هودی ده کا : ۳۱۵۱۰۰۰
۱۰ درصدی فرصت پنج کا : ۲۱۰۵۰۰۰
مهلت : تا ساعت ۱۸ روز جمعه ۴ اردیبهشت
رابین-سود

نادر عزیز هر کدوم جداگانه است هر 6 تا ملاکه

ممنون از جوابت.

ببخشید وقتی یه پوزیشن باز میکنین چطوری میزان سود یا ضررشو محاسبه میکنید؟ قبلا مثلا تو متاتریدر لیمیت میزاشتی با حجم موردنظر استاپ و تیپی مشخص میکردی اون مقدار سود و ضرر هم نشون میداد ولی راه حلی داره تو رابین سودم اینطوری مشخص کنیم؟

برو توی سامانه پگاه اونجا ماشین حساب ترید رو انتخاب کن این محاسبات رو با اون انجام بده راحت اگر حوصله داری مثل من دستی خودت حساب کن :woman_shrugging:

نحوه محاسبه هر ۶ تا چطور هست اطلاع دارید؟

مجموع لات میشه جمع حجم تمام معاملاتی که توی روز شما انجام میدی

میانگین لات میشه همون مجموع لات شما تقسیم بر تعداد معاملات همون روز شما

مثال : شما امروز 12 تا معامله کردید که مجموع حجم شون شده 2.14 لات حالا میانگین حجم میشه 2.14 تقسیم بر 12 که میشه 0.17 لات حدودا

در مورد پارامتر های زمان و برایند هم همین جوری حساب میشه فقط متغییر شون فرق میکنه همین

عذر میخوام شما فردا و یکشنبه با چه مقدار لات و چه مدت زمانی وارد معامله میشید تا برایندتون بیاد پایین؟