این روزا انگار شما رو به چالش کشیده
برادر من
این حرف زمانی درسته که شما قبول کنی این پارامتر ها رو
مثلا اگر من ترید زده باشم حجم و ریسک رو کنترل کردم تمامه
و داخل هیچ پوزیشنی بیشتر از یک در صد ضرر نکردم( درواقع میانگین ضرر من 70 دلار بود که روی حساب 20 کا یعنی کمتر از نیم درصد)
من عملا هیچ میانبری نزدم هیچ حرکت غیر منطقی نزدم هیچ ترید ابدخیاری نزدم
اما میانگین زمان مگه دست منه؟ وقتی من تارگتم مشخصه مگه مغز خر خوردم سود خودمو نصفه نیمه ببندم که پارامتر جور در بیاد؟
اصلا از خشت اول پارامتر مشکل داره، بقیه موارد کاملا عادیه
من اون قسمت از ترید که میتونم بهش نظم بدم رو رعایت کردم (ریسک)
قسمت (زمان) دست من نیست
(قسمت برایند) چون ریسک به ریوارد من بالاست هر کاری کنم غیر عقلانیه بخوام با این پارامتر سازگارش کنم
من با چارت ترید میزنم نه با پارامتر تخیلی ![]()
من سراغ متن قانون نمیرم چون کلی میشه راجبش صحبت کرد با زاویه دیدهای مختلف
من اومدم اون بخش صحبت تون که گفتید روزهای زیادی رو درگیر بود رو بگم که علتش اون چند روز انفجاری تون بوده ( نه اینکه به عنوان اشکال بیانش کنم ) که باعث شده شما زمان بیشتری سپری کنید
لزوما هم عملکرد تون به معنای انجام دادن عمل غیر متعارف نیست فقط عملکرد ها مختلف یا دیدگاه های مختلف به بازار رو شاید بشه برداشت کرد از عملکرد تون که چیز غیر طبیعی یا اشتباهی هم نیست ![]()
متوجهم، من که هزینه ای پرداخت نکردم، اول چالش هم اعلام کردم که نه به کار با این ها تشویق میکنم و نه نقض میکنم. من مسیر رو میرم، هم تمرینیه برای خودم و هم ته این چالش اونی نیستم که این چالش رو شروع کرده. در هر صورت، بنظر میاد حرفه ای هستید و مسیرتون رو خوب بلدید، براتون آرزوی بهترین ها رو دارم و امیدوارم به هر چه که لایقش هستید برسید.
در حداقل ترین حالت مزیتش اینه که از بازار عقب نمیمونی
آره
البته واقعا
اگه می خواهید فول فاند تون درستتر پیش بره
سکه بندازید (عقلانی ترین کار)
صد پیپ استاپ صد پیپ تی پی با حجم 0.12 رو طلا سکه بندازید
حداقل پارامتر ها به نمیریزه ![]()
سلام و احترام،
به عنوان کسی که الان 65 روزه چالش رو داره، توصیه میکنم تا 20 روز اول یا حتی30 روز اول، اصلا به نمودار 6گانه ها نگاه نکنی. یعنی فقط تو 30 روز اول هدفت رشد حساب + عدم ترید تو تایم خبر + مدیریت سرمایه درست باشه.
فقط یک سری پارامترها و نکات هستش که من تو اخر این پیام نوشتم که اگر اونارو رعایت کنی تو این ماه اول علاوه بر اینکه یه سری نمودارهات اوکی میشن، 60 روز بعدی رو هم قشنگ متوجه میشی که چیکار باید بکنی.
باز هر طور خودت صلاح میدونی
امیدوارم موفق باشی ![]()
ایول! دمت گرم نیما، مرسی از راهنماییت، موفق باشی!![]()
قربانت. انشاالله شماهم همینطور ![]()
هفته اول:
چالش فول فاند رابین سود
حداقل سود هر روز تقویمی: 40 دلار
حداقل سود هر روز معاملاتی:90 دلار
سود کسب شده در کل هفته:30 دلار
خداقوت جلال عزیز امیدوارم موفق و پرسود باشی
سلام و درود به همه،
امروز خبری نیست که مشکلی بابت تریدن کردن داشته باشید. انشاالله که روز خوبی باشه براتون.
موفق باشید ![]()
gereftam chi be chie, merci merci ![]()
خواهش میکنم، موفق باشی ![]()
سلام به همه دوستان عزیز،
امروز هم کلا هیچ خبری نداریم که قرمز باشه، با خیال راحت ترید کنید ولی حواستون به مدیریت سرمایه باشه ![]()
agha nima slm
ye soal
alan 90 rooz daram, bar che asasi hesab mishe?
2 ta neveshte ke yekish moamelatie yekish koli
nemifahmam
![]()
سلام و درود به همه ![]()
امروز ساعت 16 دوتا خبر قرمز روی دلار داریم. حواستون به معاملاتتون باشه که خدایی نکرده حسابتون فیل نشه.
![]()
سلام و احترام،
از زمانی که خرید میکنید، روزهای چالش حساب میشه. روز معاملاتی تو فول فاند مال اون 40 روز هستش. روزهایی که صاحب اکانت هستید هم مربوط به 90 روز میشه
دوتا خبر داشتیم امروز که یکیش گذشته و فقط یک خبر پیش روی شما عزیزان ساعت 16 روی CAD هستش. اگر کسی روی این ارز کار میکنه حواسش باشه ![]()
![]()