سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
اکانت 12ام
نام چالش: فورجامپ مرحله اول
بالانس اولیه: ۱۰۰۰۰دلار
*بخش معاملاتی:
۱-بالانس اکانت ایشون 10کا بوده، تارگت 700 دلار و استاپ روزانه 500 دلار. در شروع روند افرادی که خودشون تحلیل میکنند عمدتا این مسئله رو دیدم که شخص در ابتدا ضرر متحمل میشه. خودمم راستش اولش ضرر کردم تو چالش فول فاندم که احتمال میدم این به خاطر استرس و هیجان شروع چالش ها هستش.
۲-تمام معاملات روی طلا بوده و تعداد معاملات زیادی هم داشتند. شاید در ابتدا به دلیل تعداد معاملاتش فکر کنید ایشون هم از ربات استفاده کردند ولی احتمالش از نظر خودم زیر 5 درصد هستش. به نظرم ایشون از استراتژی تایم فریم یک دقیقه که قبلتر توضیح دادم استفاده کردند و در تایم فریم پایین، از روند ها استفاده کردند. چون اصلا مثل اشخاص دیگه نبودند که بیان سریع ببندند و فقط از یک روند کوچک سعی کردند مرتب استفاده کنند و پوزیشن بزنند.
3- نکته دیگه ای که هستش ایشون کلا 0.01 لات پوزیشن باز و بسته کردند که جلوتر بهش اشاره میکنم حتما و همچنین اگر به اکانتش سر بزنید متوجه میشید که بیشتر پوزیشن هاش هم بر خلاف شروعش سود ده بوده.
*بخش آنالیز:
۱- از نمودارهاشون مشخصه ایشون اصلا توجهی به این نمودارها نداشتند و فکر میکنم صرفا تریدشون رو انجام دادند ![]()
نکته ای که خیلی ها شاید برای خودشون خیلی بزرگ میکنند همین نمودارهاس و فکر میکنند باید برنامه خیلی خاصی داشته باشند. بلکه این نمودارها صرفا شمارو مجبور به کار بیشتر میکنه فقط.
۲- مسئله ای که خیلی به نظرم دوستان باید توجه کنند، بحث میانگین لات هستش که خودمم همین تکنیک رو استفاده میکنم. ببینید ایشون ممکنه 0.1 لات برای خودش درنظر گرفته باشه ولی نیومده درجا همین مقدار رو استفاده کنه برای پوزیشنش. اومده این رو به 10 تا پوزیشن 0.01 تبدیل کرده. این مسئله باعث این میشه که شما به طور غیر ارادی نمودار اولتون الکی الکی پاس بشه. چون میانگین میمونه قشنگ روی 0.01 و شما یک نمودار رو پاس میکنید و تمام. خود منم برای هر پوزیشنم همینطوری اقدام میکنم و فقط یک صدم استفاده کردم و نمودار اولیه من همون اول پاس شده.
3- نکته اخر هم ببینید ایشون روز اول، قدر مطلق هر پوزیشنشون خیلی زیاد بوده ولی مابقی روزها کمتر. این مسئله کمک میکنه شما بتونید میانگین هاتون رو کاهش بدید تا روزهای قبل هم مورد تایید قرار بگیره. مثلا از روز 9 ام اگر دقت کنید به خاطر کم بودن سود هر پوزیشن، میانگین کاهش پیدا کرده و روز های 7 و 8 رو تونسته پاس کنه.
به نظرم خودم: چالش که فورجامپ بوده و خب محبوبیتش رو به خاطر قیمتش قبلا گفته بودم. به واسطه این حساب سه تا نکته رو بهتون یاد میدم.
نکته اول این هستش که در ابتدا وقتی هر چالشی خرید میکنید، بهتره یکم کنترل احساسات و هیجانتون رو بیشتر کنید و به همین دلیل ریسک رو پایین بیارید!. دلیل نداره که همون اول بیایم به تارگت برسیم که. یادتون باشه شرکت ها از خداشونه شماها هیجانی بشید و درگیر اورترید و عجله کردن بشید چون در این حالت احتمال شکستتون میره بالا.
نکته دوم حجم پوزیشن ها هستش که شما بهتره فقط 0.01 کار کنید. نرید الکی یک پوزیشن رو 0.1 بزنید و یکی رو 0.05 و یکی هم 0.01. مجبور که نیستید عزیزان!. فقط از 0.01 برای هر پوزیشن استفاده کنید و اگر خواستید ریسک کنید، تعداد پوزیشن رو بیشتر کنید نه حجم پوزیشن!. اینطوری نمودار میانگین حجم همون اول پاس میشه تو چالش ها و نگرانش نخواهید بود.
نکته سوم و اخر هم بحث مدیریت سرمایه است. یک سقف حجم معاملاتی برای خودتون در نظر بگیرید. کفش همون 0.01 میمونه که کاریش نداریم و سقف رو برای خودتون لحاظ کنید حتما؛ مثلا بگید روزی بیشتر از 0.05 نخواهم زد. اینطوری برای نمودار دوم مشکل میانگین کم کردن ندارید و میتونید بعدا راحتتر میانگین رو کنترل کنید. حواستون باشه نباید چالش رو همون روز اول پاس کنید و یک روزه به هدف برسید!. بنابراین با برنامه و منطق برید جلو !
مرسی که مطالعه و حمایت میکنید ![]()
لایک یادتون نره ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود