حواستون باشه پوزیشن هاتون رو قبل 23 امروز ببندید دوستان!
نیما جان سلام بیا و نظرتو درباره قانونایی که رابین سود تازه برای فول فاند گذاشته رو نظر بده میخوام ببینم هنوز این پراپ رو پراپ خوبی میبینی و به بقیه معرفی میکنی یا نه؟
این پنل انالیز منه و واقعا فقط حیف زمانی که برای این پراپ تلف شد!!! تنها خوبیش این بود که تو زمان بی اینترنتی یکم سرگرممون کرد
اینطوری نمیشه که هر روز یک قانون جدید به قانون پراپ اضافه شه با این تفاسیر هیچکسی نمیتونه این چالش رو پاس کنه اگه پاس کنه من خودم هم 1000 دلار بهش میدم به خاطر قانونای جدیدی که اضافه شده من دیگه نمیتونم این چالشو پاس کنم.لطفا کسایی که از این پراپ حمایت میکنند دارید با این پراپ کلاهبردار همکاری میکنید من دوباره میگم لطفا کسی سمت این پراپ نره
سلام و درود،
خدایی خیلی خوب کار کردی. فقط نمیفهمم الان مشکل چیه دقیقا؟ البته متوجه شدم که فیک زدن روز های شنبه و یکشنبه رو دیگه برداشتن. اگر مشکل فقط اون هستش که حیفه واقعا بیخیالش بشی. حجم رو بیار پایین یا تعداد رو ببر بالا که میانگین ها کمتر بشه دیگه.
الان شما 29 روزش رو تموم کردی و واقعا جای تحسین داره. باز هر طور خودت صلاح میدونی ![]()
من خودمم اکانتم داغون شد و دیگه امیدی بهش ندارم.
سلام و احترام،
ببخشید ولی الان هر پراپی دیدم قانون ای پی داره، الان اینم حالا رفت سمتش. مشکل از ایراد گرفتن بقیه بوده که به نظرم رابین سود هم ترغیب شده به این مسئله چون تا الان نداشته.
مشکلات دیگه ای هم هست که پراپ های دیگه دست شماهارو بسته اند ولی رابین سود باز گذاشته که خب اوناهم به نظرم در آینده بسته میشه. (چون بعضی از دوستان داخل دایرکت گفتند مطرح نکنم، دیگه بهش اشاره نمیکنم که فکر نکنید سر حرف من اینطوری شده
)
در کل که من فکر نکنم مشکلی داشته باشه به هر حال. صرافی های خارجی هم مشکل ای پی ثابت داشتند، بعدش میگفتن صرفا مال همون منطقه باشه ای پیت، مشکلی ایجاد نمیشه.
باید صبر کرد تا مشخص بشه داستان از چه قراره
سلام و درود بر تو ![]()
ببخشید من اول این پیامتو ندیدم بزرگوار
والا من اعصابم سر خریتی که تو اکانتم کردم خیلی داغونه و جدا درست وقت نزاشتم روی سایتشون که بفهمم دقیقا چی به چیه
ایناهم همش میگن دوشنبه مشخص میشه. منم صبر کردم برای همون روز ببینم داستان از چه قراره.
در مورد اینکه پراپ خوبیه یا نه هم به خدا من هیچ پراپی رو خوب و کامل نمیدونم. همه اشون یک مشکلی دارند. یکی کمتر و یکی بیشتر. اینم من تا الان رایگانش بودم و سر وقت کم اوردن، اخر سر حساب فول فاندمو خراب کردم.
این قانون جدید هارو هم شک نکن سر پراپ های دیگه کپی میزنن. مثل ای پی ثابت و فیک زدن ها.
اگر چالش های رایگان باز داشته باشه، حقیقتا معرفی میکنم که شاید بتونند یه سودی بگیرن ولی من هیچ وقت پولی رو به کسی پیشنهاد نمیدم خلاصه. چه رابین باشه چه سگب.
درود و روز بخیر
من اطلاعیه های دیروز رو خوندم کامل الان با مواردی که عنوان کردند و چیزی که شما نمایش دادید که فک نمیکنم موردی حداقل توی حساب شما باشه
و از طرف هم که فرمایش شما درسته از طرفی هم موارد اون اطلاعیه درسته شما به خودت که داری درست و تمیز ترید میکنی فقط استناد کنی دیدگاه خیلی درستی بهت نمیده
دوستان عزیز فول فاندی
حتما حتما قبل از اینکه پوزیشن بزنید، پنل آنالیز رو چک کنید. قوانین تغییر کرده و این دیگه اخرین سری این مدل چالش ها هستش.
دوستان به نظرتون در یک هفته میشه هزار دلار رو به پنجاه هزار دلار تبدیل کرد
به نظر خودم که خیر
80 درصد ترید روانشناسی و خودکنترلیه واین همه تلاش میکنید که بتونید ریسک رو کنترل کنید این چالش خود قماره. یه قمار باز مست هم اینطوری قمار نمیکنه . وای به حال طرفی که تو این قمار ببره .مگه دیگه میتونه به حالت قبل برگرده
بهم بگو تا الان وضعیت این پلتفرم چجوریه میشه روش حساب کرد و وقت گذاشت؟؟ خیلی جاها شنیدم میگن برای خودش الکی قانون در میاره بعد گرفتن حساب ریل!!! مخصچصا اونایی که پول دادن برای چالش!
درسته؟؟ حساب ریل گرفتی اصلا داری کار میکنی باهاش؟؟ چیزی تغییری تو قوانین حس نکردی که گیر بدن ؟؟؟؟
سلام و درود،
قطعا تو ترید کردن هیچ چیزی غیر ممکن نیست واقعا ولی موضوع اینه که اصلا اون رو به دید چالش نبین.
خودشون هم نوشتن که این چالش نیست. صرفا یجور بازیه و برای محک زدن خودتونه. سر همین اصلا فکرشو نکن که میشه یا نمیشه
من خودم نرفتم بگیرم چون وقتشو ندارم. ولی اگر کسی گرفت، توصیه میکنم بگه شد شد، نشد هم نشد ![]()
سلام و احترام،
خودشون هم نوشتن چالش نیست دیگه
عملا قماره و حرفت درسته ولی خب رایگانه به هر حال و هر کسی دوست نداشت نگیره اصلا
ولی به نظر خودم اینا میخوان با این چالشهاشون یک درسی بدن😁
قبلی ها قوانین خاصی داشت یک جورایی به تریدر منظم بودن و مدیریت سرمایه یاد میداد
با این جدیدا هم میخوان بگن اگر تونستید بدون قانون و نظم موفق بشید بهمون ثابت کنید
تو کانال روبیکاشون تو یک تبلیغشون نوشته بودن اگر رویای یک شبه پولدار شدن دارید این چالشها فرصتی برای شماست این گوی و این میدان😁
خلاصه بی هدف نذاشتن یک منظور خاصی دارن
من خودم گرفتم نه جهت برد صرفا جهت تمرین و کنترل احساسات و تست دانسته های خودم
برام مهمم نیست ببرم یا نه،بهتر از بک تست گرفتن😁
سلام
این چالش جدید که میگین هزینه داره ؟ برای کسی که تازه استارت فعالیت با پراپ زده خوبه ؟
سلام و درود،
خیر چالش راکت رایگانه ولی قانون هم نداره و صرفا برای تفریح هستش.
البته که خب اگر برنده بشید جایزه هم داره
اگه چالش جدید رو میگید بنظر من راهش فول مارجین زدنه دیگه
حالا باز کسی راهی داره بگه یاد بگیریم استفاده کنیم ![]()
اینم دیدگاه جالبی بودش ![]()
همه جا محدودیت ای پی دارن البته