شروع چالش فول فاند رابین سود

سلام و احترام،
دوستانی که فول فاند و پلاس دارند. امروز دیتاهای خبری مرتبط با USD، منتشر میشه. حواستون باشه تو تایم خبر فعالیت نکنید.

به جهت یاداوری و هشدار، سعی میکنم هر روز اگر خبر قرمزی وجود داشته باشه، براتون بفرستم که حواس جمع باشید :rose:

1 لایک کرده

doostan ye soal. farghe nemoodare miangin sood ba miangin ghadre motlaghe sood chie?

khodam ye chizaii fahmidam, vali goftam beporsam baz ye vaght sooti nadam

2 لایک کرده

فارسی بنویس تا بت بگم :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 لایک کرده

keyboard iphone roo farsi ye joorie, kon type mikonam

2 لایک کرده

میگم، قدر مطلق برایند فرقش با برایند سود تو چیه

اون دوتا اخریه

1 لایک کرده

قدر مطلق میشه مجموع سود ضرر باهم

اون یکی هم میشه برایند سود همه پوزیشنات باهم تقسیم بر تعداد کل پوزیشنی که داری

1 لایک کرده

اخبار قرمز امروز. فول فاندی ها حواستون باشه دوستان

2 لایک کرده

سلام دوستان یه سوال حساب فول فاند من فیل شده بالای 20 روز میشه ولی پلن انالیز رد نخورده پشتیبانی پیام میدم میگه ملاک پلن انالیز هست کسی میدونه چه جوری این مشکل حل کنم اصولا باید بعد یه ماه بتونم دوباره این چالش بردارم ولی حتی رد هم نکردن

1 لایک کرده

لطفا اسکرین پنل انالیزتون رو میشه بفرستید
قسمت انالایز نیاز نیست، فقط تا پایان نمودارهارو اگر بفرستی منم یه چک بکنم ممنونت میشم

قسمت پلن باز نمیشه متاسفانه

1 لایک کرده

یبار clear cache کن درست میشه

من الان داخلشم

1 لایک کرده

این هم خدمت اقا نیمای گل از چارت زیباشون لطفا پراپتون رو درست کنید بعد ادعای بهترین بودن رو کنید :heart:

1 لایک کرده

دقیقا امیر (emir) جان منظورم از پیام قبلیت همین بود. مرسی که خودت فرستادی. دقیقا از بعد این پیام که مشکل داشت، شما رفتی و دوباره تا الان که دوباره پلتفرم اختلال داشت. همون روز شما راحت میتونستی کلی سود بگیری دوست من ولی خب نکردی و درود بر تو که اخلاقی عمل میکنی.

مورد بعدی من اصلا ادعایی نکردم عزیزم. شما کجا دیدی من نوشتم پراپ رابین سود بهترینه؟ میشه برای من چت رو پیدا کنی لطفا؟ بنده تمام حرفم این بودش که تو این مدت که من فعالیت کردم، فقط از یک سری افراد دیدم که ایراد میگیرن و دنبال موقعیت برای تخریب هستند. بارها دعوا راه انداختن و بعدش در تاپیک های دیگه از پراپ هایی مثل پراپکو فقط تعریف کردند. از همه خنده دار تر این بود که میگفتن ما توهین میکنیم بهشون.

جسارت نمیکنم که شما قصد خاصی داری ولی شما هم فقط تخریب کردی و در پراپ دیگه تبلیغ. علت اینکه به روی شماهم آوردم فقط فقط همین مسئله بود عزیزم. امیدوارم باز جسارتی بهت نکرده باشم :rose:

من از پراپی دفاع نمیکنم ولی میخوام وقت بقیه هم مثل من تو این پراپ تلف نشه این مدت هم من عادت کرده بودم به این اختلالات حرفی نزدم شما خودت اگه معامله میکنی داخل این پلتفورم میبینی چقدر اختلال داره حرفی باقی نمیمونه .موفق باشی

1 لایک کرده

اصلا دوست عزیز، شما تا سالیان سال هم تلاش کنی، همچین چیزی نمیوفته. من خودمم باشم، باز فول فاندشو میگیرم و الکی تمرین میکنم. کنارش میرم پراپ دیگه ای هم میگیرم. مثل خیلی های دیگه که چندین پراپ دارند. در مورد رابین هم همیشه گفتم به خاطر قوانینش اصلا پول ندید و اول برید رایگان بگیرید. خود منم دفاعی نمیکنم ولی دیگه واقعا بعضی نظرات خسته کننده شده. ببخشید من منظورم شما نیستی :rose:

در مورد اختلال ها هم بنده کاملا حق دادم بهت و گفتم کاملا درست میگی. نمیدونم چرا فکر کردی من دفاع کردم.

در کل از هم کلامی باهات خوشحال شدم. بازم عذرمیخوام اگر تند حرف زدم. بعضی افراد که خودت هم دیدیش، واقعا بیشعورن و عصبی میکنند ادمو.

شماهم موفق باشی عزیزم :rose:

1 لایک کرده

یه چیز جالب بگم من قبل این که رابین سود پلتفرم اختصاصی داشته باشه باهاشون کار میکردم و چالش برداشت کرده بودم خدایش مشکل اختلالات نداشتن و خیلی خوب خدمات میدادن
کنار همه اینا در این شرایط اینترنت که داریم اختلالات یکم طبیعی نیست ؟
این که الان دارن کار جدیدی انجام میدن و باگ داره بنظرم کاملا طبیعی هست
بحث پراپکو هم که میگن خود این پراپ چالش رو بخاطر شرایط اط اول اردیبهشت نگه داشت به مدت چند روز بعد که اومد چالش باز کردن مردم سود میکرد یه سری از بچه ها حتی نمیتونستن متا رو دانلود کنن و یا ورود کنن با این که مث رابین سود اینم جز اون دسته از پراپ های هست که خوبه
یعنی خطم کلام همه این مشکلات رو داره نیازی نیست الکی بپرین به هم

1 لایک کرده

از نوع حرف زدنتون واقعا مشخص هست
سپاس از نظر زیبای شما
:raising_hands: :slightly_smiling_face:

1 لایک کرده

خواهش میکنم

خوشحالم همتون فقط دور بشقاب ور میرید

گیر میدید به زیر بغل مار

نوع حرف زدن من حاصل خزئبلات همین نیماعه

گفت “ قطع همکاری نکردی یا مگه رابین سود لنگ عذرخواهی توعه و …

براش مدرک هم فرستادم باز همین شد و ادامه داد به حرافی و متوجه شدم ادم فقط حرفی که دلش میخواد رو میشنوه و لا غیر

1 لایک کرده

خوبه همینطوری به همین نحوه حرف زدنت ادامه بده.

جوابشو نده دوست عزیز. ایشون کارش همینه. من الان یک ماهه تقریبا هستم و دیدم چت هاشونو. شما خودت رو درگیرش نکن عزیز :rose:

1 لایک کرده