برو بچه پی کارت، برو خودت رو بلاک کن وقت منو نگیر. حواست باشه چی تایپ میکنی وگرنه ریپورت میشی
merci merci ![]()
فقط حواست باشه مجموع لات سایز ها به ۲ نرسه
نییما من نمیتونم فول فاند بردارم بسته شده خبر نداریی کی باز میشه به پشتیبانی هم نمیتونم پیام بدم
سلام دوست عزیز،
من در حال حاضر فول فاند دارم و نمیتونم درخواست مجدد بدم که ببینم میشه برداشت یا نه. ولی کلا مشکل خاصی نیست. فقط یکم صبر کن سامانه پگاه باز بشه، بعد درخواستتو بگو. قطعا بعدش درست میشه و میتونی بگیری ![]()
متوجه شدم ممنون بابت راهنمایی
خواهش میکنم، کاری نکردم ![]()
ارینا ی عزیز با سلام
محدودیت زمانی داریم برای شروع . ببخشید خودم چک نکردم .
اتفاقا الان چک کردم مشکل حل کردن فدات ممنون
سلام، من در حال حاضر ۳۰روز هست که چالش رایگان فول فاند رو دارم، هزار دلار هم سود کردم، امیدوارم بتونم در نهایت پاسش کنم، مطمئنم هستم پاس کنم رابین سود پولو میده، چون یه برداشت ازش داشتم قبلا، کلا پراپ باحالی هست، اینطور ادامه بدن حتما بهترین پراپ ایران خواهند شد.
سلام و احترام،
شرکت های معروف پراپ کلا تو دادن سودهاشون معمولا خوب عمل میکنند و ریسک نمیکنند که آبروشون بره. نگران نباش. شما اگر پاس کنی قطعا بهت میدن. همینطور که مال بقیه رو هم دادن.
موفق باشی ![]()
in chand rooz shomaha trade kardin?
hamash range bood
hamin emrooz ke man gozashtam charto kenar rikht
tof to in shanse man ![]()
همون رنج جدود 100$ هستش میشه حدود 1000 پیپ !
با مینیموم حجم در یک ورود در سقف یا کف حدود 100$ سود اونم با حجم 0.01 لات
درسته قیمت در یک بازخ مشخص حرکت میکنه ولی رنج خوبی بوده تا الان
این ریزش هم تاثیر فاندامنتالی و وابستگی هستش پس به این ریزش امیدی نیست
دوستان حواستون باشه که تو تایم خبر قرمز، ترید نزنید.
![]()
in time khabar dotarafas? masalan age nzd dashte bashe vali usd nadashte bashe taklif chie?
khaylii solaam fekr konam zayas ![]()
خواهش میکنم، بله
مثلا اگر روی nzdusd کسی بخواد ترید بزنه، باید هم اخبار nzd رو چک کنه هم اخبار usd
اره درسته هم نظرم🤝
سلام و احترام،
والا من فضول مردم نیستم که بخوام بدونم دقیقا چیکار میکنن و چرا نیستند. ولی خب در کل چالش فول فاند آسون نیست. اوناهم شاید دوست داشتند تولید محتوا بکنند و بعدش بیخیال شدن. شاید دیگه اصلا نمیخوان عملکردشون رو به اشتراک بزارن. شاید حسابشون فیل شده منتظرن دوباره اکانت بگیرن. کلی دلیل دیگه میتونه داشته باشه که به نظرم به من مربوط نیست در کل.
موفق باشی ![]()