خانوم دلاوری وقتتون بخیر
چرا ادامه معاملات رو نشونمون نمیدید ؟؟
چه عجب داداش این قماش رو شناختی. حالا هی بگو سلام و احترام ![]()
احترام رو به کسی بزار که فهم داشته باشه عزیزم
وقتتو هدر دادی اون همه نوشتی ![]()
این هفته اخه فکر کنم سر پلتفرم و مشکلی که داشتش نزده
منم تریدی نکردم
امیدوارم دوباره تریداشو بزاره
کارش درسته خدایی
درود نیما جان . میخوا پراپ بگیرم نظر شما چیه از کجا شروع کنم اصلا به درد میخوره تجربش کنم ؟؟
ببخشید وقتتو میگیرم
اگر میخواستم خودم بهت ریپلای میزدم
کلا داری تو انجمن تایپ میکنی همینم کافیه
لطفا ریپلای نزن با این خرئبلاتت
بقول شاعر که شما هم خیلی طبع شعر گفتن دارید
You start a conversation
You can’t even finish it
You’re talking a lot
But you’re not saying anything
When I have nothing to say
My lips are sealed
Say something once, why say it again?
Psycho killer, qu’est-ce que c’est?
سلام و احترام مجدد
اول اینکه چت آزاد هستش و هر کسی به هر کسی که دلش بخواد میتونه ریپلای بزنه و بحث کنه.
دوم هم اینکه شما میتونستی بعد از اون متن مودبانه، حداقل جواب ندی یا حداقل جواب سلام رو میدادی و تهش میگفتی با نظرت مخالفم و تمام. ولی خب بعضی ها کلا با احترام گذاشتن مخالفن.
در نهایتم، بعد از اون همه توضیح، نوشتی اگر حرف نزنی چیزی نمیشه که خب واقعا نمیدونم درخور شخصیتت بود یا نه.
خلاصه من به همه احترام میزارم و الانم باز برای من قابل احترام هستی اقا مسعود. این مدل من هستش و جواب هر کسی رو بازم با احترام متقابل سعی میکنم بدم و حداقل ادب و احترام کامیونیتی رو نگه میدارم.
شماهم هر طور که خودت صلاح میدونی رفتار کن.
ببخشید که ریپلای زدم ولی اخرین بار بود که جواب شمارو میدم. بابت شعری هم که نوشتی، متشکرم.
موفق و موید باشی ![]()
سلام و احترام،
چه حرفیه دوست من، ما اینجا هستیم از نظرات همدیگه استفاده کنیم و کمک بگیریم. راحت باش
ببین من واقعا مدت زیادی نیست که تجربه پراپ هارو داشته باشم و صرفا میتونم در مورد رابین سود بهت مشاوره بدم.
البته یک پراپ سرمایه گذار برتر هستش که خب واقعا خیلی معروفه و همه راضین واقعا ولی هنوز راه نیوفتاده و فعالیتی نمیکنه تو این اوضاع. اما در مورد رابین سود، توصیه ای که همیشه میکنم این هستش که بهتره شما اول از همه با چالش رایگان فول فاندش کار کنی و سعی کنی کامل قوانین رو یاد بگیری. بعد اگر احساس کردی که توانایی این رو داری که از پسش بربیای و قوانین رو مسلط شدی، برو سراغ چالش های پولیش. در غیر اینصورت تمرین کن فقط.
حقیقتا من خودم مدیریت سرمایه رو مدیون همین چالش فول فاندش هستم و به نظرم بهترین تمرین برای کسانی هستش که اورترید میکنن یا اگاهی از حجم استاندارد و … رو ندارند.
خلاصه شما میتونی اصلا به دید تمرین وارد این پراپ بشی، بعد تصمیم گیری کنی که ایا در مسیر درستی هستی یا خیر.
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه برات. باز هر سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشی ![]()
بعد کجا معامله میزنی تو خود سایت؟؟
بله، خودشون پلتفرم دارند و تو سایت خودشونه.
سلام و احترام دوستان،
من یک نکته ای رو از سامانه پگاه فهمیدم که مربوط به برداشتی ها هستش.
مجموع برداشتی ها از دی ماه ۱۴۰۴ تا 10ام اردبیهشت معادل ۱۱,۳۸۹ دلار بوده که با قیمت دلار الان یعنی ۱۹۰هزارتومن میشه معادل ۲,۱۶۳,۹۱۰,۰۰۰ میلیون تومان!!!
کمترین برداشت سود ۵۲ دلار و بیشترین ۱۷۲۳ دلار بوده.
این یعنی با وجود قوانین به ظاهر سخت در بعضی چالش ها، امکان دریافت سود وجود داره و فقط کافی هستش شما قوانین بازی رو خوب بلد باشید تا بتونید یکی از این افراد باشید.
بنده اطلاعات دقیق تری از سامانه پگاه نتونستم بدست بیارم ولی احتمال میدم که بیشترین برداشت سود مختص به چالش فورجامپ هستش.
من خودم هر شب تحلیل اکانت های مختلفی از رابین سود رو که موفق شدن را تحلیل میکنم خدمتتون و توصیه میکنم حتما از نکاتی که دیگران استفاده کردند هم استفاده بکنید.
لینک موضوع:
ممنون میشم پست هامو مطالعه و نظراتتون رو بگید. منتظر لایک هاتون هستم
![]()
درود رفقا من هفته قبل اسکرین شات گرفتم که حسابم رد شده الان که پیگیری کردم اینو دیدم میخواستم ببینم حسابم رو برگردوندن میتونم دوباره ترید کنم؟
بله انگار بازگردانی شده
بله درست شده. میتونید ادامه بدید
سلام دوست عزیز میشه لطفا راهنمایی کنید ببینم الان رد شدم یا قراره بشم؟![]()
این چالش رو من دوروزه گرفتم و دارم ترید میزنم ولی به نظر میاد فقط دیروز رو حساب کرده و زده امتیاز ۱/۴۰ چجوریاست واقعا؟
باید بین حد پایین و بالا باشه تا برات حساب بشه. 6 تا همینطوری باید تایید بشه تا پارامترات تایید بشه
خیلی ممنونم لطف کردید
سلام و احترام،
هر چالشی که تهیه کرده باشید مسئله ای نداره و رد نشدید.
بعد اینکه شما اصلا نگران قرمز رنگ ها نباش. شما به مرور زمان همه اشو میتونی به عنوان روز موفق، ثبتش کنی. یه سری قوانین داره که برعکس ظاهرش، اسونن. من تو تاپیک دیگه خودم تحلیل میکنم و راهنمایی میکنم که چه ترفند هایی میشه برای پاس شدن، بزنی. دوست داشتی مطالعه کن که کمکت میکنه
موفق باشی ![]()
ممنونم از راهنماییتون
خواهش میکنم. موفق باشی ![]()