شروع چالش فول فاند رابین سود

منن از بقیه اطلاعی ندارم
از این وضعیت نابسامان ترید هم خسته شدم
از اونجاهم فقط یه اکانت برای دور نبودن اونم رایگانش رو دارم همین شاید اختلال داره یا ضعیفه
من دیدم اختلال پیش اومد خارج شدم از پلتفرم و فقط به فراز نگاه میکنم الان

چرا وقتی قیمت رفته بالا کندلهای قرمز قبلی هم سبز شدن

کلا پلتفرم کار الکیه

هر کی بزنه

متا تریدر خوددشو جر داده

روی همه گوشی ها و سیستم عامل ها دقیق کار میکنه

اصلا نیاز نیست کسی جایگزین کنه مخصوصا ایرانی جماعت که یک اپ استور هم نمیتونن رایزنی کنن

با این اختلال تو سایتشون sl خیلی ها خورده من شانس اوردم معامله باز نداشتم به پشتیبانی پیام دادم میگه اختلال سراسریه برام واقعا عجیبه

ایشالله به مرور زمان بهتر میشه

برای اون افراد هم متاسف هستم واقعا امیدوارم سریع اکانتشون رو بتونندوباره درست کنن

مسعود تجربه ای با سی تریدر داشتی تا حالا ؟؟

در حدی که نصب کنم لاگین کنم و بعد پاک کنم

یه بار امتحانش کن

واقعا یه چیز دیگه هستش این

1 لایک کرده

درود ……………،.،.،.،.،.،.،.

1 لایک کرده

اکانت منو برگردوندن و مشکل حل شد

1 لایک کرده

ما هم کشته مرده این پراپ نیستیم
ولی از هیچی بهتره
توی تایم فریم بالا کار راحته
اون شیش تا پامتر هم به مرور درست میشه

1 لایک کرده

رابین سود رو منظورتونه ؟؟؟

1 لایک کرده

بله اکانتی که بخاطر باگ خبری رد شده بود

1 لایک کرده

ایشالله خبر پاس کردن و برداشتتون رو بشنویم

2 لایک کرده

ممنونم همچنین برای شما آرزومندم

1 لایک کرده

خداروشکر. انشاالله که موفق بشی :rose:

2 لایک کرده

سلام مسعود جان، امیدوارم خوب باشی
ببین کاملا بخشی از حرفت به جاس، اینکه میگی متاتریدر کلا بهتره.
ولی خب اینطوری هم به این قضیه نگاه کن که الان چند وقت هستش که پراپ های مختلف هنوز اقدامی برای باز کردن و فعالیت مجدد انجام ندادن؟ من نمیخوام مشکلات رابین رو کم رنگ کنم و بگم همه چیز عالیه، ولی شما به نظر خودت رابین سود الان برای اینکه کاربرهاشو از دست نده، کم فعالیت داشته این مدت؟ آیا این احترام به کاربرهاش و توجه به خواسته هاشون نیست؟
من خوشحالم که بالاخره میبینم پراپ های مختلف دیگه هم دارند کم کم شروع میکنند ولی خب این همه تاخیر دلیلش همین وابستگی هاس. البته که باز این مشکلات از ریشه بیخوده و اینترنت باید آزاد باشه.
نمیشه بگیم خب چون متاتریدر خداس، دیگه بقیه سمت هیچ پلتفرمی نرن و همه وابسته به متا باشیم که تهش اگر یه اتفاقی مثل قطعی نت افتاد، کلا از کار و زندگی بیوفتیم. من خودم با متاتریدر همه جوره راحتتر بودم ولی اینکه بگیم اقدامشون بی اثره و فایده نداشته هم یکم زوده و باید صبر کنیم.
به نظرم ایناهم دارن تلاششون رو میکنن و قطعا اوضاع بهتر هم خواهد شد، همانطور که تا الان تونستند خیلی از کارها و مشکلات رو برطرف کنند.
موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

حرف نزنی چیزی نمیشه :+1:

واقعا سطح شعور بالایی داری که خب انتظار بیجای خودم بود :blush:

1 لایک کرده

ادامه شو هم بزار معاملات خیلی تمیز هست برای من جالب بود در کل این روزا هم روز قرمز نداشتی عجیییییبه

2 لایک کرده