در دسترس قرار گرفتن پراپ فنفیکس با نت ملی و اتصال به متاتریدر

زرنگ تر نیستند

فک میکنن بقیه خرن

1 لایک کرده

خب منم همینارو گفتم دیگه تو هم نظرت همینه پس چی میگی

1 لایک کرده

کسی که بتونه 4 درصد در روز بگیره نقض نمیشه بازم باید تکرار کنه - پس بازم میتونی

قانون ای پی مشترک و معاملات فست چه یک دیقه چه 30 ثانیه رو همه معتبر ها دارند

اگر یک پراپ نداره قطعا معتبر نیست چون تو بازار رقابت اصلی ها دارند و تونستند ماندگار باشند

1 لایک کرده

ببین به خاطر سوزوندن تو هم که شده یه تاپیک میزنم تمام برداشت سودامو از رابین سود با سند و مدرک میزارم تو بشین حرص بخور

1 لایک کرده

اصن این ۲ تا قانون زمین تا اسمون با قوانین چرته رابین سود فرق داره

من خودم اسکلپرم نمیتونم از فنفیکس حساب بگیرم به خاطر تیک اسکلپ یک دقیقه ای ولی رابین سود اخه!!!

رابین سود هزار جور مسخره بازی داره در میاره پلتفرمشم که افتضاحه اصلا نمیشه باهاش ترید کرد

کل این کامیونیتی شماهارو میشناسن انقد تبلیغ نکنید تریدرای تازه کارو گمراه میکنید

3 لایک کرده

سوزش از شماست جناب شریدر

50 ترید در یک ساعت اونم یک نصفه شب

ولمون کن بچه پر رو

اینقدر قهوه ای شدی دیگه کافیه

3 لایک کرده

معتبر ترین سرمایه گزار برتره که اونم 20 درصد سود زیر 20 ثانیه رو قبول داره تو بازاری که نوسان به شدت بالاست 1 دقیقه هم زمان زیادیه برای فست اسکلپر

3 لایک کرده

دوست عزیز یک پراپ برای اینکه بتونه مشتری جذب کنه باید سود پرداخت کنه - نمیشه که همه رو ریجکت کنه - اما باید هیچ ریجکتی نداشته باشه

1 لایک کرده

امروز به خاطر تو کمش کردم 32 تا

1 لایک کرده

اتفاق امروز پلتفرم :rofl:

درسته 1 دیقه زیاده 30 ثانیه منطقیه - ولی در شرایط موجود گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره باید دقت کنیم

به فاکتورهای بیشتری توجه کنیم

2 لایک کرده

100 درصد حق با شماست

2 لایک کرده

عزیزم اقای قهرمانی عزیز برگرد یه بار دیگه پیامارو بخون من اصلا داشتم راجب قوانین فنفیکس میگفتم شما خودت بحث رابین سودو کشیدی وسط یکم دقت کن به پیاما متوجه میشی

1 لایک کرده

از گل

تو که پراپ لازم نداری

گفتم که ده دلار بگیر ببر ایپلنت اکانت ریل

وین رییت طبق عکس 90 بود

هر ساعتی پنجاه ترید هم میزیدی

خب مگه اس کلی پراپ بگیری؟

برو ریل بگیر بعد اینجا زر بزن

مشکل این مملکت وجود جیره خورایی مثله توعه

رابین سود اگه کارش درست باشه مشتری جذب میکنه لازم نداره چهارتا نخاله ول بده تو این کامیونیتی ها

تو فک کردی چهارتا اسکرین و عکس میفرستی و صبح و تا شب تبلیغ میکنی مردم خر میشن میرن حساب میگیرن؟

هرکی بره قوانین رابین سودو بخونه میفهمه داستان چیه

2 لایک کرده

تو با 10 دلار میتونی رو طلا ترید بزنی؟ حدضرر رو کجا میزاری چقد میتونی ضرر کنی اصلا تو سوزشت از جای دیگس

1 لایک کرده

شما تو همه تاپیکا میای نظر میدی که این پراپ خوب نیست اون پراپ خوب نیست که تهش بحثو بکشونی سمت رابین سود بگی خوبه

اقا اصن خوبه برو تریدتو بکن دیگه چرا صبح تا شب داری تبلیغش میکنی تو همه تاپیکا هم هستی

میگم من اصلا داشتم راجب فنفیکس سوال میکردم خودخرت اومدی رابین سودو کشیدی وسط

وقت بخیر…فنفیکس پنل ورودش باز نمیشه برا من…راهکارش چیه؟

شافتک

اغراق میدونی چیه؟

تو که برداشت ریل داشتی 5 بار

حداقل 500 دلار داری که یه ecn بگیریی خودتو از پراپ خلاص کنی