در کدام صرافی ترید میکنید و چگونه الان میتوان با این اوضاع نت معامله کرد

دوستانی که میتونن ی راه حل بدهند برای ثبت نام در صرافی های خارجی که قبلا بدون فیلتر شکن کار میکردن ولی الان نمیشه ورد کرد میشه ی راه حل بدین کجا و جگونه میتوان در کدام صرافی معامله کرد ممنون و سپاسگزارم :revolving_hearts::iran:

2 لایک کرده

متاسفانه راه حلی نیست که

3 لایک کرده

دوستان من ساسان هستم یکسال بکتست میگیرم و پلن مکتوب و استراتژی پیدا کردم و تازه میخوام وارد حساب ریل بشم از نظر اعتبار کندل و برداشت بروکر لایت فاییننس اوکی هست؟ و در این شرایط اگه قرار باشه جنگ تا 6 ماه یا 3 ماه دیگه ادامه داشته باشه خودتون که میدونید اینترنت را 2 الی 1 ماه بعد تموم شدن همچی وصل میکنن و اذیت میکنن حالا با این شرایط باید چیکار کنیم باید این چند ماه دوباره بریم کار کارگری؟ یا منتظر بمونیم راهکار بدید لطفا باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهکار بدید صبر یا کار تا مدتی تا اوضاع درست بشه میدونید که کسی به فکر مردم نیست

2 لایک کرده

مطمئن بشم خوبه؟ هرکسی یه چیزی میگه یکی میگه این خوبه یکی میگه نه این کلاهبرداره لایت فاییننس خوبه هم از نظر اعتبار کندل و برداشت ؟

1 لایک کرده

لایت فایننس ایرانی نیست.یعنی هیچ بروکری ایرانی نیست چون طبق مقررات سازمان های مالی جهانی هیچ ایرانی حق فعالیت اقتصادی در جامعه جهانی رو نداره.این بروکرها شعبه آفشور بروکرهای اصلی هستند یا از اول برای خدمات دهی به کشورهای تحت تحریم ساخته میشن.یعنی یه فضای شبیه سازی شده از بازار اصلی.توی این فضا کندل سازی انجام میشه،حتی امکان داره چند ساعت بعد دوباره توی چارت دست ببرن و درستش کنن

خیلی از این بروکرها تا وقتی ضررده هستی کاری باهات ندارن اما روی چرخه سود که بیافتی اذیت میکنن.همین لایت فایننس روی طلا با ۲پیپ اسپرد استاپ منو ۱۶پیپ توی ضرر زد،اسلیپیچ هم نداشتیم،تایم خبر نبود

3 لایک کرده

خوب بهترین کار اینکه اول بری دنبال شغل دیگه بگردی . من تریدر روزانه هستم ۵ سالی هست که هر روز خدا معاملگری میکنم . بروکر ها اکثریت رتت شدند که!( اما خوب تک پوکی بچها وصل هستن به من با بروکر ها قدیمی شوند کار میکنن. اگه نمیتونی کار دیگه پیدا کنی بنظرم جایگزین کن بروکر ها فارسی پارسی چیزی پیدا کن حدقل سرمایه تو واردش کن تردینگ انجام بده کارت رو راه بنداز . تا وضعیت بهتر بشه . به گمانم وضعیت شخمی تر بشه ؛(

1 لایک کرده

هیچ یک از صرافی های خارجی در دسترس نیستند. میتونید از گزینه های داخلی استفاده کنید.

1 لایک کرده

بعد که اوضاع بهتر شد تو کدوم بروکر واریزی داشته باشم و تو کدوم بروکر فعالیت کنم؟ که بتونم سود کنم و درگیر مسخره بازی و توهم اینکه بازار باهام لج کرد بروکر خرابکاری کرد… نشم من یکسال بکتست میگیرم معامله میکنم و پلن مکتوب و کنترل استرس و مدیریت تمرین کردم تو یه حساب دمو تو eplanet عجله ای نداشتم برای ضرر کردن تازه میخواستم واریز داشته باشم که اوضاع اینجوری شد الان بعد که اوضاع اوکی شد کدوم بروکر خوبه و اذیت کردن نداره و واریز و برداشت راحت میشه انجام داد؟

1 لایک کرده

برای وقتی که اوضاع اوکی شد چه بروکری خوبه

الان از چه بروکری تو زمان وصل بودن نت بین المللی استفاده می‌کنید و تو این شرایط بازم صبر میکنید یا یه مدتی میرید سر یه کار دیگه؟

1 لایک کرده

شخصا تا حالا ۴تا شغل عوض کردم تا رسیدم به ترید فول تایم.هر شغلی که دست زدم شرایط به شکلی پیش رفت که مجبور شدم تغییر شغل بدم.توی ترید تونستم بعد از ۲سال به سود برسم که نت قطع شد.سال پیش ۳ماه تعطیلی نت داشتیم.الان اگر بخوام فکری بکنم،نه در شرایط از صفر کار جدید شروع کردن دارم و نه در سنی هستم که بخوام تغییر شغل بدم.چاره رو توی مهاجرت(حتی در حد دریافت آیدی کارت)میبینم

اگر نت وصل شد،اول مشخص کن اسکلپ کار میکنی یا میان مدت،جفت ارز کار میکنی،یا سهام یا فلزات!برحسب نیاز کار تریدت بروکر انتخاب کن

لایت برای جفت ارز و تایم فریم بالا خوبه.اف ایکس پرو هم رگوله داره

4 لایک کرده

https://my.uupload.ir/p/ODQGdOJQ

تجربه من با بروکر ترندو با اوضاع نت فعلی کشور

1 لایک کرده

الان اکثر بروکر هایی که خارج از ایران ثبت نام کردن یعنی هاستشون بیرون از ایرانیه خدماتشون به. داخل ایرانم راه اندازی کردن . مثال بروکر اوپو فایننس .موند افیکس . کپتال اکستند و خیلی های دیگه و داخل وب خودشون میتونید از خدمات متاتریدر استفاده کنید و پوزیشن بزنید

2 لایک کرده