«چرا اکثر تریدرها در بازار بازنده‌ان؟ واقعیت پشت آمارهای ترسناک زیان»

آمارها تقریباً همیشه یه چیز رو نشون میدن:

بیشتر از ۸۰ تا ۹۰ درصد معامله‌گرها در بلندمدت بازنده‌ان.

ولی سوال اصلی اینه: دلیل واقعی این شکست چیه؟

آیا مشکل از استراتژی‌هاست؟ یا از ذهن و رفتار ما؟

شاید هم فشار روانی، اعتماد به نفس بیش از حد، یا تقلید کورکورانه از بقیه

تو این تاپیک هدفمون اینه که بدون شعار یا نصیحت با دید واقعی و بر اساس تجربه‌هامون حرف بزنیم: چرا بیشتر ما علی‌رغم آموزش و تمرین، به سود پایدار نمی‌رسیم؟ نقطه شکست معامله‌گرها دقیقاً کجاست؟

آیا برنده بودن در بازار بیشتر به کنترل ذهن ربط داره یا به مهارت تکنیکال؟

به‌نظرت بزرگ‌ترین عامل ضرر در بین تریدرها چیه؟

(احساسات، نداشتن پلن، عجله، یا نداشتن نظم؟)

درصد کمی که سودده هستن چه تفاوتی با بقیه دارن؟

آیا با گذشت زمان و تجربه، از اون ۹۰٪ بازنده خارج می‌شیم یا ماهیت بازار دقیقاً طوریه که بازنده‌سازی کنه؟

1 لایک کرده

من خودم رسماً جزو همون آمار بالای ۹۰٪ بودم و هستم.

بارها شده که برای یک استراتژی وقت گذاشتم، کلی براش تحقیق کردم، بک‌تست گرفتم، حتی اولش چند تا معامله موفق هم داشتم.

ولی وقتی پای ضرر یا استرس وسط میاد، انگار همه‌ی اون آموزش‌ها رو فراموش می‌کنم.

مثلاً یه قانون خیلی ساده برای مدیریت ریسک دارم: توی هر معامله حداکثر ۱٪ ضرر کنم.

ولی یه روز که چند تا معامله پشت سر هم اشتباه میشه، یا بازار خیلی پرنوسانه، ناخودآگاه از این حد رد میشم.

یهو می‌بینی به جای ۱٪، شده ۳٪ یا ۵٪ ضرر توی یه روز.

اینجاست که دیگه اون “ظرفیت ذهنی” که می‌گن کاملاً از بین میره. فشار روانی میاد سراغت، تصمیم‌هات احساسی میشه، و اغلب سعی می‌کنی ضرر رو با چند تا معامله سریع جبران کنی که معمولاً وضعیت رو بدتر میکنه‌‌.

واقعاً نمی‌دونم این مشکل از کجاست.

انگار ذات بازار طوریه که آدم رو به سمت همین اشتباهات سوق میده.

یا شاید ما اصلاً اون آمادگی روانی و انضباط لازم رو برای ایستادن پای اصولمون نداریم، حتی وقتی می‌دونیم درست چیه.

شماها تجربه‌ی مشابهی داشتید؟ چطور با این “شکستن اصول” کنار میاید یا اصلاً ازش عبور کردید؟

1 لایک کرده

یک درصد چقدر؟؟؟؟

ملت هی میگن یک درصد - نیم درصد….

اول ببین اون یک درصد رو می تونی از دست بدی؟

یکی هزار تا آورده توی مارکت اما اگر حد ضررش از 5 دلار بشه 6 دلار وقتی نزدیک حد ضررش بیاد انگار شیر وحشی بهش حمله کرده. سریع بر میداره. ظرف ذهنی شما برای باخت چقدره. همونقدر ریسک کن. بعد که بهش عادت کردی کم کم افزایش بده. همین رو پیدا کنی. با بیخیالی خاصی می روی پای چارت. اون نقطه ای که دیگه توی معامله بهت سیخ نزنه

1 لایک کرده