چرا بیشتر تریدرها استاپ می‌خورند؟

چرا بیشتر تریدرها استاپ می‌خورند؟
چون مشکل اصلی، استاپ نیست.
مشکل اینه که خیلی‌ها بدون درک ساختار واقعی بازار وارد معامله می‌شن.
تریدر فکر می‌کنه اگر حد ضررش خورده، یعنی بازار بر خلافش حرکت کرده.
اما در واقع خیلی وقت‌ها بازار فقط داره نقدینگی جمع می‌کنه.
یعنی چی؟
یعنی قیمت اول میره سراغ جایی که استاپ بیشتر تریدرها قرار گرفته،
بعد از همون‌جا حرکت اصلی رو شروع می‌کنه.
پس استاپ خوردن همیشه به این معنی نیست که تحلیل تو غلط بوده؛
خیلی وقت‌ها یعنی ورودت عجولانه بوده،
محل استاپت منطقی نبوده،
یا اصلاً نمی‌دانستی بازار برای رسیدن به چه چیزی حرکت می‌کند.
بازار معمولاً به سمت:
لیکوئیدیتیسقف‌ها و کف‌های مهمسفارش‌های انباشتهو نواحی شکار استاپحرکت می‌کند.
پس اگر فقط با یک کندل، یک شکست ظاهری، یا یک سیگنال سطحی وارد می‌شوی،
نباید تعجب کنی که چرا استاپ می‌خوری.
استاپ خوردن یعنی بازار اشتباه نیست؛
یعنی تو هنوز مسیر واقعی حرکتش را کامل نمی‌بینی.

:nerd_face:

مگه قرار بوده که استاپ نخوریم یا تریدر حرفه ای مگه استاپ نمیخورن که بقیه میخورن؟ هیچ مشکلی نداره استاپ خوردن جزیی از این مارکت هست و تا تریدر نپذیره استاپ خوردن رو قطعا به سمت تریدر سودده شدن نمیتونه گام برداره.بحث هایدیگر هست که مهمه با استراتژی و سبک مشخص تریدکردن و مدیریت ریسک و سرمایه

رفیق، این جمله که استاپ بخشی از بازاره یه بدیهیاته که همه می‌دونن اما تفاوت اصلی اینجاست که ما نباید هزینه عملیاتی استراتژی رو با تبدیل شدن به سوختِ نقدینگی اشتباه بگیریم.وقتی استاپِ تو دقیقا قبل از حرکت اصلی فعال می‌شه، تو استاپِ منطقی نخوردی؛ تو نقدینگیِ مارکت‌میکر شدی. این اسمش استاپ خوردنِ تریدرِ حرفه‌ای نیست، این یعنی درکِت از جریانِ سفارشات یا (Order Flow) تو اون ناحیه لنگ می‌زنه.من اینجا از رویافروشی و تریدرِ بدون استاپ حرف نمی‌زنم؛ دارم درباره‌ی مکانیسمِ شکار نقدینگی می‌گم که ۹۰٪ تریدرها به‌خاطر ضعف در خوانش ساختار و نادیده گرفتنِ اوردرها، توش گیر می‌کنن. تریدرِ حرفه‌ای می‌دونه کِی واردِ ناحیه‌ای شده که فقط قراره استاپش جمع بشه و کی واردِ معامله‌ای شده که استاپش هزینه ورودی برای یه پوزیشن با وین‌ریت بالاست.
کسی که این تفاوت رو درک نکنه، فقط داره با مارکت می‌جنگه، نه اینکه با جریانش ترید کنه.:folded_hands:

بله کاملا در جریان هستم و خودم ستاپی داریم ک بعد از هانت و جمع آوری نقدینگی وارد میشوم

ولی سوال و حرف من هم این است؟ آیا ما میتوانیم حتی با دانستن نقدینگی و اوردفلو مارکت و دقیقا تمام چیزهایی ک شما اشاره کردید، ترید کنیم و هیچ وقت هم استاپ نخوریم؟ آیا بوده تو ترید هاتون که حتی نقدینگی جمع آوری شده و شما وارد ترید شدید و استاپ نخورده باشید ؟قطعا شما هم استاپ خوردید

استاپ خوردن همیشه هست و تریدر باید همیشه این رو در نظر بگیره که تریدش میتونه استاپ بشه حتی اگر جمع آوری و شکار نقدینگی انجام شده باشه توسط مارکت و تریدر بعد اون وارد شده باشه…

و این احتمال هم هست که مارکت دو تا سه بار جمع آوری نقدینگی انجام بده، نمی کنه؟

منم حرفم این هست که استاپ همیشه جزئی از این شغل هست و باید این رو پذیرفته باشیم

پس ساختار مارکت بشناسیم نیازی به استاپ نیست؟ ای کاش یاد میدادی چجوری بازنده خوبی باشیم.

این مارکت قطعیتی وجود نداره، برا همین استاپ میزاریم.

اون فایل صوتی رو گوش ندادم، متنت هم مسکنه برای این مبتدیا.

استاپ همیشه هست؛

بحث من حذفش نبود، بحث اینه که استاپ هزینهٔ سیستم رو با استاپ تبدیل شدن به liquidity قاطی نکنیم.

عجیبه… نه صوتی رو شنیدی، نه متن رو درست خوندی، ولی با اعتمادبه‌نفس نسخه صادر می‌کنی.

استاپ برای کسی که ساختار و order flow می‌فهمه پذیرش باخت نیست؛ مرز invalid شدن سناریوه.

اگر اینو ندیدی، طبیعیه هر توضیح مکانیزمی برات مسکن جلوه کنه.:rofl:

بیشتر تریدهای خوب هستند که استاپ میزارن و استاپشون میخوره و این خوبه خیلی ا اصلا استاپی نیزارن متاسفانه

استاپ جزی از این بازاره .اما وقتی استاپ شما تبدیل به نقدینگی میشه نگاه مقداری متفاوت میشه به موضوع :folded_hands:

دقیقا استاپ جزئی از این بازاره و پذیرش ذهنی این مورد خیلی به ما کمک میکنه

این جملتون اشتباه هست : قیمت اول میره سراغ جایی که استاپ بیشتر تریدرها قرار گرفته،

قیمت کاری به استاپ معامله گرها نداره ولی معامله گرها به اشتباه جای نامناسب استاپ میگذارن.

چند صد بروکر و صرافی و شاید هزاران در هر کدام تریدرهای مختلف با روشهای مختلف کار می کنن و ممکنه جمع استاپها در یک بروکر طوری باشه که در بروکر دیگری اصلا کاملا متفاوت باشه.

قیمت بر اساس تعادلات حرکت می کنه این تعادلها رو به شیوه های گوناگون میشه دید مثلا با مکدی ، ایچی موکو , rsi و …همیشه هم یکسان عمل می کنه ولی شرایط و قیمت و زمان متفاوته.

البته اصراری ندارم بگم حرفم رو قبول کنید فقط خواستم بگم نظم خاصی روی چارت هست نمونش رو می تونید اینجا ببینید

داداش گلم، کاملاً درسته بازار که شعور نداره بیاد دنبال استاپ من و تو بگرده. بحث اصلا شخصی بودن نیست، بحث مکانیک مارکته.قضیه اینه که بازیگرهای بزرگ مارکت‌میکرها و بانک‌ها برای ورود به پوزیشن‌های سنگینشون، نیاز به نقدینگی دارن. این نقدینگی هم دقیقا جاییه که استاپِ بقیه تریدرها جمع شده یا همون Liquidity Pool. پس بازار مجبور می‌شه بره اونجا تا بتونه اردرهاش رو پر کنه. این یه روند کاملا ریاضی و الگوریتمیه، نه یه توطئه.

در مورد اندیکاتورها هم که گفتی مثل RSI یا مکدی، اون‌ها فقط معلول حرکت قیمت هستن و همیشه عقب‌تر از مارکت حرکت می‌کنن. من چون خودم با ابزارهای Order Flow کار می‌کنم، علت حرکت رو می‌بینم.

خلاصه اینکه اسمش رو نذاریم شکار استاپ؛ اسمِ علمی‌اش تأمین نقدینگی یا Liquidity Provision برای حرکت بعدی مارکته. کسی که این رو درک کنه، به جای اینکه سوخت حرکت مارکت بشه، سوار موجش می‌شه.:folded_hands: