سلام بیشتر معامله هایی که من میزنم مارکت اول مویی نقطه استاپمو تاچ میکنه بعد با قدرت به سمت تیپی میره.
این مشکلو چجوری حلش کنم؟
سلام بیشتر معامله هایی که من میزنم مارکت اول مویی نقطه استاپمو تاچ میکنه بعد با قدرت به سمت تیپی میره.
این مشکلو چجوری حلش کنم؟
بک تست یک ساله شما چی میگه؟ باید از بک تستون بپرسید که بهترین استاد در مورد استراتژی شما هست.
همون معاله ای که میزدی رو نزن - بعدیش رو بزن
بک تست طولانی مدت مثبته ولی رو لایو مارکت از نظر روانی مشکل دارم
هر تایم فریم بر اساس میزان نوسان خودش که میشه با کمک ATR محاسبه کردش حد ضرر مخصوص خودش رو داره جدا از این موضوع نقطه ورود شما باید بر اساس یک ناحیه مقاومت یا حمایت باشه که اگر از لحاظ حرکت قیمت براتون بدست آوردنش راحت نیست اونم با کمک PPS میتونید بدست بیارید.
از اول تایپیک مقالات روانشناسی من رو بخون راه کارای عملی از منابع خارجی و تجربه شخصی هست
خودم به این شکلی که شما کارمیکنید کار نمیکنم ولی به صورت تجربی همون اوردر که دارید و استاپ میزارید دقیقا روی higher high نچینید یک مقدار بالاتر باشه مثال اگر همین اوردرها استاپ رو از higher high مدنظر که اعمال کردین مقداری بالاتر میچیدین استاپ نمیشد یا در حالتی دیگه بگردید دنبال higher high یکی به آخر درسته ریسک به ریوارد فرق میکنه و سود و ضرر عوض میشه ولی استاپ های بی مورد نمیخورید. در کل این بازار بر اساس احتمالات هست به نقاشی های ما روی چارت واکنش نشون نمیده احتمالات رو در نظر بگیرید
برای استاپ اول دوستان راهنمایی های خوبی کردند ولی اگر خواستید استاپ رو برای فری ریسک جابجا کنید روی فراکتال های برای روند نزولی و فراکتال لو در روند صعودی تو تایم فریم ۱۵ دقیقه قرار بدید ، اگر تایم یکساعته کار میکنید خیل خوب جواب میده .
با تایید ورود کن یا اگر میخوای پندینگ ورود کنی نقطه ورودت رو بهینه تر کن. درسته شاید بعضی موقعیت ها از دست بره ولی ریتت بالاتر میاد
به سمت چپ چارت دقت نمیکنی
حرفی که میزنم الان احتمالا عزیزانی که با لیکوئیدیتی کار میکنن ، گارد میگیرن…
ابتدا عرض کنم که در بکتست باید جای مناسب تر حدضرر رو متوجه بشید…از طرفی خیلی مهم تر از این ، موضوع رندوم بودن مارکتع…اگه تو تست ها ببینید ، خیلی از اوقات هم قیمت دقیقا به تی پی میخوره و برمیگرده ، این خاصیت احتمالاتی بازاره و هر روشی داشته باشی ، این اتفاقا نرماله…آیا این حرکت از بازار غیر ممکنه که ابتدا حدضرر رو بزنه و بعد به سمت حد سود بره؟ خیر..بنابراین این ذات مارکتع و باید کنار بیاید یجوری باهاش…
دوست گرامی من طبق تجربه شخصی خودم زمانی که با طلا کار میکردم خیلی با این مشکل روبرو میشدم … که در هر سه عکستون هم میتونین با کلوز زیر کندل یا بالای کندل ورود انجام بدین … یکم وروداتون به صبر بیشتری نیاز داره و کندلهای دوجی تقریبا بی تصمیمن … باید کندلهای بعدش رو ببینید . البته فقط نظر و تجربه ی شخصیم رو گفتم . امیدوارم موفق باشید
این استاپا تو تایم فریم یک دقیقه زده شدن
خیلی ممنون کاملا درسته
استاپتو بزار پشت گره یا باکسه ….ار تی ام بهش میگه دی پی پرایس اکشن بهش میگه بریک ایون ای سی تی بهش میگه اردربلاک
حجم تونو نصف کنید و فاصله ی استاپ دو برابر.
آنقدر این کار رو تکرار کنید تا
نقطه ی ورودتون بهینه بشه ،
61% و 70% و 78%فیبو هم نقطه ی خوبیه برا ورود
moshkel ENTRY hastesh
az nazare man Entry agar jaye dorost bashe shoma nahayat 2 3 candel badesh bayad varede soode monaseb beshi
agar badesh varede sood nemishi ENTRY dorost nist
yek soal
ma adamha tebghe levelhaye FIBO raftar mikonim
ya
levelhaye FIBO bar asase raftare ma adamha be vojood miad?!
خب این که ساده س
اگر همیشه اینطوری میشه
یذره حد ضررتو بیشتر کن
اگر اگر ااگر تحلیلت درسته و همیشه درسته
Mikhesh Nasho .farghi namikone. ellato maalol hamdigan.