من آرمان حمیدی شنیدم که کارش درسته فقط در حد شنیدن هست
ممنون میشم نظرهاتون رو با بقیه در اشتراک بذارید
من آرمان حمیدی شنیدم که کارش درسته فقط در حد شنیدن هست
ممنون میشم نظرهاتون رو با بقیه در اشتراک بذارید
جدی سیگنال به درد میخوره مگه ؟
اگر سیگنالی که میده رو مدیریت کنه و ورود و خروج و سیو سود رو سریع اعلام کنه اره
بهترین سیگنالی که من گرفتم از استاد مهدی کرم زاده بود
استاد کرم زاده سیگنال خرید به صورت فول مارجین روی طلا را دادند!
من هم چون سیگنالهای استاد خیلی دقیق و برایم حجت بود پوزیشن خرید گرفتم !
یک دفه دیدم حساب 9% رفت توی سود خوشحال شدم یک دقیقه بعد دیدم طلا ریزش کرد و حساب 99% رفت توی ضرر!
پیش خودم گفتم اینقدر که استاد توی یک سیگنال به من ضرر زد ! عالم و دنیا در طول عمرم نزدند!
اخه استاد مهدی کرم زاده یک دقیقه قبل از خبر سیگنال خرید دادند!
طبق تجربه میگم سیگنال فایده ای نداره و عاقبت خوبی نداره
تنها راهش اینه که خودت مهارت تریدینگ رو یاد بگیری و مستقل باشی
تریدینگ جادوگری نیست
مثل یادگیری کارهای دیگس
سیگنال و کپی ترید رو انجام ندید چه با ایرانی ها چه با خارجی ها. اگر حتی عملکرد فرد مربوطه خیلی قوی به نظر بیاد هم باز خیلی از ترفندهای سیگنال دادن هست که فرد عادی نمی تونه بهش پی ببره یه جا پولتون از دست میره. سیگنال دهندگان واقعی (فیک ها بماند) که در اینجا منظورم سیگنال دهندگان خارجی هستن روی بالانسهای خیلی بزرگ میزنن و اغلب معاملات رو مدتها در ضرر نگه میدارن تا برگرده در این بین بعضی معاملاتشون سودهای خیلی خوبی میده و اشخاصی که بعدها کارنامه ایناها رو میبینن فکر میکنن که فلان سیگنال ده ها خیلی عملکرد خوبی دارن غافل از این که اینا هنوز خوباشون اغلب کلی میرن توی دراودان و برمیگردن گاهی به سود میرسن اونا پول خودشون رو مدیریت میکنن یا با پول زیاد یا با حجم خیل یکم ولی اونی که دنبال سیگنال میگرده اصلا حجم و هیچ چیز دقیق نمیدونه و سر آخر پولش رو از دست میده
شعر قشنگی گفتی ممنون!
تریدری با هیچ شغلی توی دنیا قابل مقایسه نیست!
استاد سیگنال که نداریم. استاد باید اموزش بده تا خودت سیگنال های خرید و فروش رو روی چارت پیدا کنی و بگیری شون
اصلا گیریم طرف سیگنال درست بده
وقتی هر لحظه ممکنه بگه خدافط من رفتم میخوای چکار کنی؟
اگه بخای تو این زمینه ادامه بدی یا الان گوش میکنی و خودت میری دنبال یادگیری
یا تجربه میکنی و بعد میری دنبال یادگیری
یه کانال تلگرامی بود طرف اهل آفریقای جنوبی بود و سیگنال رایگان تو کانالش میزاشت . و یک کانال VIP هم داشت که پولی میگرفت و عضو میکرد . کارش این بود که سیگنالهای درست رو تو کانال نگه میداشت و سیگنالهای اشتباه رو پاک میکرد . وقتی سابقه رو میدیدی کیف میکردی ولی وقتی یک هفته سیگنالهاشو میدیدی حقه اشو میفهمیدی . این هم یه جور نون دونیه .
بهترین استاد حال حاضر که از اعضایی سایت هستند
استاد 40727 که قیلا معروف به ساسان 40727 بودند!
ایشون استاد کال مارجین شدن به صورت تخصصی هستند!
یعنی با یک معامله حساب را کال میکنه!
من خیلی تعصب روی استاد 40727 که کلا فعالیتشون در بازارهای مالی به دو هفته هم نمیکشه دارم!
استاد سیگنال فقط نخودی تریدر
دوست عزیز مگه من با شما شوخی دارم؟
به حق چیزهای نشنیده …. استاد سیگنال فروش؟
فقط «خودم».
یه بار دیگه بخون😏
من به صورت جدی گفتم که شما استاد هستید!
دنبال سیگنال نباشید سیگنال عین یک پر هست که شما اون از ساختمان پرت میکنید پایین و شما مطمئن هستید پر به سمت پایین میاد و حتی کسی که گفته پر پرت کن میاد پایین… چند دفعه میاد بالا با وزش باد… در نهایت به زمین میرسه ولی این بالا رفتن پر با وزش بادحساب شما رو نابود میکنه