سلام دوستان توی بله یا روبیکا یا هرجا کانال سیگنال خوب چی سراغ دارید؟ ممنون ![]()
میخایی سرمایه ت رو نابود کنی سیگنال بزن
من اوایل سیگنال میزدم .طرف سیگنال میداد ولی خودش نمیزد . ببوس بزار کنار
سیگنالا همش دروغه دداش، با تاخیر و یجوری اعلام میکنن که سودو نشون بده
7 سال پیش زندگیمو با اشتباه تو به باد دادم
ببین بذار راحتت کنم.اگر سیگنال درستی هم بگیری ضرر میکنی.حالا چرا.چون ذهن و روانت با شخصی که سیگنالو داده کلی فرق داره تو نمیدونی چی تو ذهنش میگذه یا اساس کارش چیه که تصمیمات درستی بخوای بگیری.تا خودت اموزش نبینی ترید بدرد نمیخوره کلی دوره ی رایگان هست برای شروع.اگه نتونی وقت برای یادگیری بذاری و تلاش کنی سودی هم از اسمون برات نمیریزه حتما…
سلام دوست عزیز
اگر دوره آموزشی دیدید و وقت گذاشتید ولی به نتیجه نرسیدید و الان دنبال راه حل این مدلی هستید، توصیه میکنم حتما به تمریناتتون ادامه بدید و زود از خودتون نا امید نشید و تلاش کنید و سعی کنید دوره های بهتر و پرطرفدارتری را تهیه کنید که بهتون بیشتر کمک کنه.
بحث کانال سیگنال دهی زمانی باید مطرح بشه که شما واقعا هیچ اطلاعات و دانشی در زمینه تریدینگ نداشته باشی و به دنبال کپی برداری و یا الگوبرداری از دیگران باشی که این مسئله واقعا یک ریسک بزرگ هستش و در اون صورت شما باید در نظر بگیری که حداقل 50 درصد احتمال شکست وجود داره که خب کم نیست.
اما اگر واقعا تصمیم گرفتید که حتما یک کانال سیگنال دهی داشته باشی و چاره ای نمونده برات، میتونی به این شخص تو بله یک پیام بدی: @ecoenonymous
از دوستان قدیمی من هستش و میدونم فعالیتش رایگانه ولی باز هم میگم اگر واقعا دیگه بن بست کامل رسیدی، سمت این کانال ها برو وگرنه توصیه نمیکنم چون خودمم استفاده نمیکنم از تحلیل های کسی.
موفق و پیروز باشی ![]()
سیگنال زدن = بگ.ا رفتن
ضرب المثل تبتی
کانال سیگنال نهایتش ضرره
شاید کوتاه مدت سود کنی شاید
پس سمتش نرید
شروع سیگنال با عضویت در کانال …
کانال تلگرامی بررسی کنید
شروع مجدد در روبیکا
بیخیال!!! سیگنال دیگه دورش تموم شده
اموزش استراتژی شخصی هم داریم
دوست عزیز
نظر شخصی خودم رو میگم به شما
سعی کنید اگر میخواهید در این زمینه (ترید) فعالیت کنید اول و آخر خودتون باید انجام بدید و نه سیگنال از جایی بگیرید…
اکثر کانالها حتی آنهایی هم که معتبر هستن بازم باعث سود دهی شما نمیشن به خیلی از دلایل.
اول از همه اون شخص با شخصیت و مارجین و مدیریت ریسک و سرمایه و مدیریت ضرر خودش وارد معامله میشه.آیا شما میتونید با سیگنالی که اون داده ترید کنید؟؟؟!!!
قطعا خیر
زیرا مدیریت و شخصیت و مارجین شما قطعا مثل هم نیست و نخواهد بود👍
دلیل های بسیار زیاد دیگه هم هست که اینجا جایش نیست توضیح بدم.
پس سیگنال از جایی نگیرید
درود بهت. جواب کاملی بود.
زیبا نوشتی دوست عزیز ![]()
گربه محض رضای خدا موش نمیگیره
خودت میگی استراتژی شخصی! یعنی شخصیه و فقط به درد تو میخوره! ترید آموزش دادنی نیس باید تجربه کنن.