سوال خیلی مهمی که برای تریدر های تازه کار و یا حتی حرفه ای پیش میاد اینه که با سیگنال های ترید بقیه ترید زدن خوبه؟قطعا نیست این کار قماری بیش نیست دوستان!
حتی بعضی از دوستان به اصطلاح حرفه ای رو به چشم دیده بودم که طرف سیگنال های یکی دیگه رو برمیداشته و با چندتا فیلتر بیشتر به عنوان استراتژیه خودش نام گذاری میکرده! که خیلی برام عجیب بوده. خیلی.
اگر کسی از دوستان داخل کامیونیتی از کپی ترید بقیه و یا سیگنال ترید استفاده میکنه یا بره اصولی حداقل ۷سال زمان بزاره و به اون حد مستر شدن برای استراتژی و سبک خودش برسه یا کلا بیخیال بشه.
خیلیاتون میگید فقط یه درآمد کمکی هستش ولی وقتی طرف دیگه بهتون سیگنال نده،حالا به هر دلیلی،دیوانه میکنه ادمو وقتی همچین درآمدی قطع بشه و هیچکاری نتونین بکنین!
من خودم حتی ۱ بار هم از سیگنال دیگران استفاده نکردم و به اینکارم افتخار میکنم، به شماهم توصیه میکنم اگر حتی درحال حاضر حساب پراپ هم دارید اول برید چندسال اموزش اصولی ببینید و با سیگنال بقیه روش ترید نکنید!
خب دوستان، بیاین و شماهم از تجربه های خوب و بدتون از سیگنال تریدینگ بگید!
اصلا تابحال با سیگنال فرد دیگه ای تریدی گرفتین؟ اصلا با نظراتم موافقین؟
* یا اگرم با حرفام مخالفید بهم نظرتون رو بگید، حتما تمام کامنت هارو میخونم و جواب میدم؛ منتظر نظراتتون هستم *
من به دوستان توصیه میکنم به هیچ عنوان از سیگنال استفاده نکنند دوره های آموزشی رو ببینند و بعد از مسلط شدن دمو کار کنند اگر موفق بودند با مبلغ پایین حساب real باز کنند و به مرور افزایش سرمایه بدن و نکته ای که بهتر هست در نظر داشته باشند این هست که مبلغی که قرار هست در آینده حساب واقعی رو شارژکنند با همون مبلغ در حساب دمو ترید کنند
سیگنال زدن خودش از اولین قدم های مسیره و هر شخصی باید زمانشو بگذرونه و یا انقدر ضرر کنه تا بفهمه و از سیگنال بکشه بیرون . من خودم بعد طی کردن آموزش و پیدا کردن استراتژی خودم عضو کانالهای سیگنال میشدم انگار که بهشون اعتیاد پیدا کرده بودم ، بعد یه مدت دیدم سیگنالا همش بر خلاف دیدگاه منه و بیشترشم ضرره . اینجوری سد که بعد کلی وقت و ضرر ازش کشیدم بیرون و بیشترین تغییر رو هم همونجا کردم