بنظرم همینطور که یکی از دوستان بالاتر گفت
فعلا هیچ آپشن خوبی وجود نداره و بهتره پول هدر ندیم تا نت درست شه، همین فول فاندو بزن تا ببینی قانون قدر مطلق تازه بهترین وجه اونه (چون حداقل میشه سود رو محدود کرد)
قانون زمان و قانون لات بدتره
مخصوصا قانون زمان ، شما یک روز صبح ساعت ده ترید باز کنی شب ساعت 8 ببندی
میشه 10 ساعت چه میانگین اون روز چه مجموع روز
حالا فردا پسفردا چطور و با چه منطقی دوباره میخوایی ترید ده ساعته تو چارت پیدا کنی؟ (اصلا تایم ترید دیروز مگه دست تو بود که فرداش دست تو باشه؟) یعنی اگر من یک ترید سویینگ زدم (40 ساعت) دیگه ترید های سشنی(یک ساعته) نباید جز روز معاملاتیم حساب بشه؟ اسکلپی چی؟
اگر من ریوارد 1به 6 میگیرم
اونروزی که 20 دلار ضرر کردم چون فرداش 120 دلار سود کردم نباید روز معاملاتی حساب بشه؟؟؟؟ حتما باید دوباره اونقدر ضرر یا سود کنم که روز معاملاتی حساب بشه؟ اصلا منطقیه؟؟؟؟ کسی اینجا واقعا تریدر هه یا دوربین مخفیه؟
حجم حماقت این پراپ چنان واضح هست که من مثلا بخوام بیام به افراد ثابت کنم اسمون در روز آبیه!!!
بله، ادم میتونه مثلا 5 روز معاملاتی ثبت کنه و تارگت رو پاس کنه با همین پارامتر ها، سوال من اینه چرا؟
چرا اصلا یک تریدر بخواد به همچین چیز هایی فکر کنه یا ملاک قرار بده؟ اصلا تا الان کجا همچین چیزی شنیدید؟ کدوم سبک اینجوری کنترل میکنه؟ اصلا کدوم آدمی تا الان دیدید در مورد زمان میانگین مطلق اینجور چیزا اصلا فکر کنه داخل ترید؟
RTM ICT LIT
دوره های وولیوم پروفایل، امواج الیوت، کلاسیک مارکت، پرایس اکشن الفونسو و …
من همه این ها رو یا دیدم یا خودم زیرنویس و ترجمه کردم
واقیعتا بجز القا نقدینگی هیچ سبکی به خودی خود به ادم کمک نمیکنه و من تعریفی ازشون نمیکنم
اما اینو میدونم که داخل هیچ سبکی هیچ تریدری پیدا نمیکنید که همچین معیار هایی ببینه و بگه به به
فقط افرادی که کمتر از دوساله اومدن و تفننی ترید میزنن و هر روز تو ذهنشون حساب میکنن که ":
“امروز یک به دو بزنم، و ین ریت 60 داشته باشم، ریسکمو مرکب کنم، سر سال خونه رو گرفتم”
ممکنه فریب همچین چیزی رو بخورند
حالا شما فکر کن چالش رو پاس کنی بعد تو ریل پولتو ندن، چرا؟ چون تایم تریدت چند دقیقه از میانگین بالاتر یا پایینتره یا فلان روز زیادی سود کردی دیگه نظم پارامتر به هم ریختی
تازه باید بشینی زورکی دوباره نظمو در بیاری (حماقت محض)