پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

تجربه ی منم رو اکانت فول فاندش بعد از چندتا ترید:

سیستمشون پر از باگه،دیلی به کنار کلا اون حساب کتابای کانترکت سایزو اسپرد و… رو بخوای درنظر بگیری اصلا منطقی نیست‌(حداقل رو ارزهای دیجیتال که چندتا ترید زدم اینجور بوده‌.جوری بود که با تایپ پوزیشن لیمیت من باید تی پی ۳ میگرفتم تو هرمعامله تا به اندازه ی سایز ریسکم سود کنم!یعنی تی پی ۳ معادل تی پی ۱ بود!)

پشتیبانیشم به ظاهر خوبه جواب میده ولی درعمل من هرچی گفتم گفتن پیگیری میشه یا به هرشکلی که بود پیچوندن

6 لایک کرده

چند مورد دیگر دوست دارم اضافه کنم به لیست:

13 - کامل‌تر شدن جفت‌ارزها و کریپتوها

14- اضافه شدن تایم فریم‌های بیشتر مثل: m2 m3 m4 m6 m12 m20 h2 h33 h6 h8 h12

15- قابلیت دیدن چندین چارت در کنار هم (مشابه متاتریدر و یا مشابه چارتکس)

16- دیدن معاملات دیگران اما صرفا زمانی که خود شخص تیک دیدن رو فعال کنه

17- گذاشتن لیست برداشت سودها برای شفاف‌سازی

18- گذاشتن لیست افراد پاس شده به صورت لحظه‌ای

19- مسابقات ترید دوره‌ای مشابه چیزی که قبلا لست پراپ داشت

20- برداشتن محدودیت یک ماهه فول فاند بعد از رد شدن

21- تبدیل برنامه به اپلیکیشن اندروید و ios مشابه بروکر ترندو

22- افزودن چالش کاستوم که بتونیم تمامی شرایط و مراحل رو خودمون انتخاب کنیم

5 لایک کرده

بله قانون قدرمطلق منو خیلی ب شک انداخت

الان تنها اپشن مای پراپه

ک هرچقدرم بد باشه قانون فدر مطلق رو نداره

ب فکرشم ک بگیرم کمترین رو و ببینم چطوره

اپدیت میدم اگر گرفتم

4 لایک کرده

بنظرم همینطور که یکی از دوستان بالاتر گفت

فعلا هیچ آپشن خوبی وجود نداره و بهتره پول هدر ندیم تا نت درست شه، همین فول فاندو بزن تا ببینی قانون قدر مطلق تازه بهترین وجه اونه (چون حداقل میشه سود رو محدود کرد)

قانون زمان و قانون لات بدتره

مخصوصا قانون زمان ، شما یک روز صبح ساعت ده ترید باز کنی شب ساعت 8 ببندی

میشه 10 ساعت چه میانگین اون روز چه مجموع روز

حالا فردا پسفردا چطور و با چه منطقی دوباره میخوایی ترید ده ساعته تو چارت پیدا کنی؟ (اصلا تایم ترید دیروز مگه دست تو بود که فرداش دست تو باشه؟) یعنی اگر من یک ترید سویینگ زدم (40 ساعت) دیگه ترید های سشنی(یک ساعته) نباید جز روز معاملاتیم حساب بشه؟ اسکلپی چی؟

اگر من ریوارد 1به 6 میگیرم

اونروزی که 20 دلار ضرر کردم چون فرداش 120 دلار سود کردم نباید روز معاملاتی حساب بشه؟؟؟؟ حتما باید دوباره اونقدر ضرر یا سود کنم که روز معاملاتی حساب بشه؟ اصلا منطقیه؟؟؟؟ کسی اینجا واقعا تریدر هه یا دوربین مخفیه؟

حجم حماقت این پراپ چنان واضح هست که من مثلا بخوام بیام به افراد ثابت کنم اسمون در روز آبیه!!!

بله، ادم میتونه مثلا 5 روز معاملاتی ثبت کنه و تارگت رو پاس کنه با همین پارامتر ها، سوال من اینه چرا؟

چرا اصلا یک تریدر بخواد به همچین چیز هایی فکر کنه یا ملاک قرار بده؟ اصلا تا الان کجا همچین چیزی شنیدید؟ کدوم سبک اینجوری کنترل میکنه؟ اصلا کدوم آدمی تا الان دیدید در مورد زمان میانگین مطلق اینجور چیزا اصلا فکر کنه داخل ترید؟

RTM ICT LIT

دوره های وولیوم پروفایل، امواج الیوت، کلاسیک مارکت، پرایس اکشن الفونسو و …

من همه این ها رو یا دیدم یا خودم زیرنویس و ترجمه کردم

واقیعتا بجز القا نقدینگی هیچ سبکی به خودی خود به ادم کمک نمیکنه و من تعریفی ازشون نمیکنم

اما اینو میدونم که داخل هیچ سبکی هیچ تریدری پیدا نمیکنید که همچین معیار هایی ببینه و بگه به به

فقط افرادی که کمتر از دوساله اومدن و تفننی ترید میزنن و هر روز تو ذهنشون حساب میکنن که ":

“امروز یک به دو بزنم، و ین ریت 60 داشته باشم، ریسکمو مرکب کنم، سر سال خونه رو گرفتم”

ممکنه فریب همچین چیزی رو بخورند

حالا شما فکر کن چالش رو پاس کنی بعد تو ریل پولتو ندن، چرا؟ چون تایم تریدت چند دقیقه از میانگین بالاتر یا پایینتره یا فلان روز زیادی سود کردی دیگه نظم پارامتر به هم ریختی :rofl: تازه باید بشینی زورکی دوباره نظمو در بیاری (حماقت محض)

6 لایک کرده

این زمان ترید رو در پنل آنالیز میبینم ولی در قوانینش ندیدم چرا

3 لایک کرده

https://apexfx.info/

اپکس هم ببین من ازش حساب گرفتم بد نبودن تا حالا
پلتفرم اختصاصی زدن برا نت ملی پلتفرمش هم بد نیست

قانون های پیچیده هم نداره

2 لایک کرده

فکر کن چقدر تریدر مثل شماست که ممکنه چندین هفته وقت بذارن برا چالش اما بعد متوجه بشن رابین سود چه …

البته تقصیر هیچکی نیست چون هیچ تریدر عاقلی فکر هم نمیکنه همچین قوانین احمقانه ای وجود داشته باشه

رابین سود هم دقیقا از همین سود میبره: بی اطلاعی افراد

تا دیروز کلی نوچه اینجا بود که جواب میداد و زبون درازی میکرد و جزئ از مجموعه خودشون بود

بنظرم پول گرفته بودن، چون اصلا نمیدونستن من دارم به چی اعتراض میکنم فقط میخواستن منو بد نشون بدن

کلا وقت تلفیه چون پشتیبانی میگه برو در کامنیوتی عذر خواهی کن تا با شما کنار بیاییم وگرنه قطع همکاری :rofl:

امروز میخواستم کل چت پشتیبانی رو بفرستم اما فراموش کردم

3 لایک کرده

دوستان همه چی قطع شده در تهران

3 لایک کرده

دوستان ظاهرا از دیروز سایتایی زیادی مثل رابین سود،ترب،دکتر هست از دسترس خارج شده

واسه شماهم همینطوره؟

الان به رابین سود دسترسی دارین؟

4 لایک کرده

بله برای من هم قطع شده و بالا نمیاد

5 لایک کرده

برای من سایت و داشبورد هست ولی پلتفرم معاملاتی و آنالیز بالا نمیاد

4 لایک کرده

من توی سایت رابین سود روی فول فاند رایگانش کلیک کردم این طور نوشته طبق تصویر

5 لایک کرده

قانون مسخره قدر مطلق داره که به بهونه های مختلف سود تریدر و پاس شدن رو با بهانه و اما و اگر انجام میدن…

4 لایک کرده

در شرایط نت عادی رابین سود انتخاب پنجم یا ششم من هست بین پراپها اما قانون قدر مطلق که میگید برای من مهم نیست چون من هر روز فقط یه معامله با لات ثابت و در بازه رمانی ثابت حداکثر نیم ساعته در ساعت مشخص میزنم فکر کنم اتوماتیک هر شرطی که هر پراپ بذاره دارم رعایت میکنم

5 لایک کرده

خب کسی به مثل من که سویینگ تریدره و ممکنه یه هفته دو هفته واسه یه موقعیت صبرکنه تکلیفش چیه دوست عزیز؟ تو کامنتا دیدم شما داری به جای سخنگوی شرکت یکسره دفاع میکنه از عملکردشون لطفا اینم توضیح‌بده تا همه قانع بشیم کسی که سویینگ میگیره نباید پراپ برداره یا چی ؟ یا قانون زمان باز و بسته شدن معاملات که باید یکی باشه همه‌ی معاملات زمان باز و بستنشون چی؟ مگه ممکنه یه تریدر همه ی معاملاتش مثلا رو ۱۰ دقیقه بسته بشه و به تارگت یا استاپ بخوره! اصلا مگه ستاپ تریدر بر اساس زمان بندی کار میکنه!!! اخه اگه به اینا کلاهبرداری نمیگن به چی کلاهبرداری میگن!

4 لایک کرده

یه سری اکانت فیک تو اینجا و زیر بررسی این پراپ فرم دارن مدام حمایت میکنند الکی و از خوبی های این پراپ میگن که تکه و فلان.. بخدا اکثر کامنت های مثبت مال خودشونه. یه قانون هایی داره این پراپ فرم که به هر دلیلی میتونن سودت رو پرداخت نکنن و هر عذر و بهانه ای میتونن بیارن فکر همه جاشو کردن، ضمن اینکه خود این به ظاهر شرکت تا حالا یکبار نیومده تراکنش های پرداختی و سود های تریدر ها رو منتشر کنه. به بهانه ی حریم خصوصی کاربران :joy:

5 لایک کرده

بخدا همونطور که من گفتم مثل این میمونه بخواهی به افراد ثابت کنی آسمون روز آبیه

رابین سود هم همینقدر راحته قضاوتش

دیگه کسی اگر طرفداری کرد بدون جیره خوره

اون دوست عزیز که میگه من با لات ثابت و تایم ثابت ترید میزنم حد اکثر ده دقیقه

یعنی برای شما هر روز کندل ها توی ده دقیقه شبیه به هم حرکت میکنند؟ یعنی امکان نداره یک روز تو ده دقیقه دویست پیپ حرکت کنه؟ فرداش چطور؟ اومدیو ده دقیقه ترید زدی قیمت کلا رنج زد روی نقطه ورود، دیگه همین یک ترید کفایت میکنه برا روز؟ و سربسر میبندی؟ خب سر به سر ببندی مطلق روزت رد میشه، یک ترید دیگه بزنی مجموع لاتت به هم میریزه اگر هم صبر کنی تایم تریدت متفاوت میشه

الان شما برای یک ترید ده دقیقه با یک سبک راحت همچین معضلی داری

فکر کن یک تریدر ستاپ محور باشه( مگه تریدر میتونه بازار رو کنترل کنه که هر روز یا هر هفته یک چیز خاص ازش بگیره که بخواد بهش نظم بده؟) اصلا این خلاف الفبای تریدر سود ده هست

اکثر تریدر ها سود ده میگن: less is more

نه اینکه بزور خودشون تو مارکت بچپونن

5 لایک کرده

دقیقا.. ضمنا اون پرستو… خانوم طهرانی بود اگه اشتباه نکنم که همه دیگه میدونن ادم خودشونه یه سر به کامنت های زیر پست بررسی همین پراپ فرم تو ایران بروکر بزنی میبینی که هر چند روز یه بار میره اونجا کامنت میزاره و هرکی که انتقاد‌میکنه بهش هجوم میبره و از رابین سود دقاع میکنه.. وظیفم بود کامنت بزارم بگم اینارو تا چهار نفر که تو این وضعیت کشورمون به هزار زحمت پول پراپ جور میکنن و با همه ی مشکلات پاس کردن پراپ ها و محدودیت و ریسک خود مارکت که همه‌ ماهم باهاش‌ دست و پنجه نرم میکنیم آگاه بشن و گول تبلیغات زرد و هدفمند این شرکت قلابی رو نخورن و پولشون و وقت ارزشمندشون رو الکی هدر ندن.

3 لایک کرده

عکس پنلش رو دیدی فرستاده بود :rofl:

میخواست بگه مثلا تریدره

اون بالا دستشو رو کردم

طرف روزانه ده بیستا ترید نیم ساعته طبق پنلش زده بود یعنی خدا بود، خدا و همه چیش با هم جور بود هم تایمش هم برایندش و هم میانگین لات

بماند هیچ تریدر موفقی ندیدم که اینجوری رگباری ترید بزنه بلکه اومده میگه نه همین قوانین درست هست و بقیه جا ها هم باید اینطوری باشه :rofl: فکر میکنه همه کلاه بردارن

خود بازار عملا 90 در صد رو شوت میکنه بیرون دیگه رابین سود زده جاده خاکی میخواد بقیه تریدر ها رو هم شوت کنه بیرون :rofl:

4 لایک کرده

مارکت چرخه های فصلی متفاوتی داره

هفته ها ممکنه متفاوت باشه بخاطر اخبار

هر روز مارکت مثل هم حرکت نمیکنه

شرایط همیشه مثل هم نیست.شما مثلا بگو از نه و سی دقیقه نیورک تا ده معامله می‌کنی یه روز ممکنه رنج باشه یه روز حرکت کمی داشته باشه یه روز نوسانات عجیب بزنه یه روز حرکتش خوبه.اصلا ممکنه شرایط جوری باشه که یک روز با سود کمتر بیای بیرون یک روز تا انتهای لگ رو بگیری.یا سبکت جوری باشه در شرایطی استاپت خیلی کوچک باشه در شرایطی مجبوری بزاری پایین کف یا سقف.

و خیلی موارد دیگه

فکر نکنم این پراپ دووم بیاره با این قوانینش

6 لایک کرده