سلام وقت بخیر دوست عزیز
شما با چه اینترنتی به رابین سود وصل هستید؟ من که با اینترنت ایرانسل وصل هستم و اکثر ساعات روز سایت بارگذاری نمیشه. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
سلام وقت بخیر دوست عزیز
شما با چه اینترنتی به رابین سود وصل هستید؟ من که با اینترنت ایرانسل وصل هستم و اکثر ساعات روز سایت بارگذاری نمیشه. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
والا قطعه از دیشب
بالا نمیاد کلا برای منم
انگار دیتاسنترها مشکل پیدا کردن
والا من دفاع نمیکنم
هزار تا مشکل هم همینجا گذاشتم🤦🏻♂️
فقط دارم تجربه خودمو به اشتراک میزارم
درباره اون نمودارا هم ک پرسیدی
ببین میانگین حساب میشه کلا، چند روز معامله بزنی کاملا واضح میشه
مثلا روز اول ۰.۵ لات بزنی، نمیخواد تا تهش همون ۰.۵ رو بزنی
بقیشو مثلا ۰.۱ فرض کن بزنی
آخر سر هم ۰.۱ ها قبوله هم ۰.۵
چون میانگین میگیره و عدد میاد پایین و حد پایین همشو پوشش میده
تازه هزار تا راه پیچوندن هم داره
لات بالا زمان کم، لات پایین زمان بالا، هج و …
کاری ندارم که قانون چرتیه خیلی، فقط اینا وصلن، به هر روی میشه پاسش کرد و برداشت کرد
دوست عزیز من تا نت بین الملل قطع هست با رابین سود فول فاند پلاسش رو که ۵۰۰ تومن قیمتش هست ترید میزنم در کنار اون اشتراک فراز رو خریدم چرا این کار رو میکنم چون نمیخوام از چارت دور بمونم. راجع به محاسبات ترید هم که نوشته بودی برای من روز ی یک ترید با حجم ثابت و در یک بازه نیم ساعته هست چه سود چه ضرر البته اگر ورود بده بازار. هر کس خواست از هر جا پراپ تهیه کنه آزاده برای من تا نت قطع هست رابین سود خوبه چون فقط میخوام در شرایط چارت و بازار باشم چهار تا چالش از پراپهای دیگه دارم که نت وصل بشه برمیگردم سراغ اونها
ضمنا چون تاپیک رو خودم ایجاد کردم
وظیفه خودم میدونم کسی سوالی داشت تا جایی که دانشم برسه کمکی کرده باشم
اگ حرفی زدم که کسی متضرر شده عذرخواهی میکنم
بدی اونجوری هم من ندیدم از رابین
مشکل معامله هم داشتم یک بار که بی اثرش کرد پشتیبانی
آقا رابین سود در شرایط عادی نت، انتخاب پنجم یا ششم من هست بین پراپها ولی در حالت قطعی نت انتخاب اولم هست البته فول فاند رایگانش و یا فول فاند پلاسش که پونصد تومنه. برای در بازار بودن فقط. هواداری من ازش در این حد هست نه ارتباطی دارم نه منفعتی ازش. در این شرایط من نه از رابین سود و نه از مای پراپ که رو نت ملی خدمات میدن چالش ۱ کا یا بالاتر هیچکدوم نمیگیرم
امروز چارتش بالا نمیاد اطلاعیه زده اینجا میذارم
دوستان عزیزم اسکم هستش سود پرداخت نمیکنه
شما پاس کردی پرداخت نکردن؟
خیر دوستانم با مدرک نشونم دادن زمانی که تلگرام وصل بود هم رابین و هم my دوستاشون پرداخت نکردن
از اسکم رده
سازمان اغت ششات و بازی با سرمایه و وقت مردمه که بی اعتمادی رو رواج میده ، عملا باید شکایت بشه ازشون
چارت رابین سود الان که ساعت ۱ نصف شب هست برگشته ببینیم فردا میشه ترید بزنیم یا نه
برای من عکس بالا رو میاره که قبلاً رد میکرد و به پلتفرم وصل میشد؟؟؟!!!
الان تو اون قسمت یوزر پسورد گیر میکنه
کش سیستم رو پاک کن دوباره وارد بشو
ممنون امتحان کنم
برای من هم قبلا گاهی این طور میشد چند بار ورود و خروج میزدم یا ری استار میکردم درست میشد