پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

حرفی ک تو زدی دقیقا نگرانی من بود

ک گفتن ن موردی نیست شما راحت معامله تو کن

ک الان تو اومدی نگرانی منو ب واقعیت تبدیل کردی

نظرم برگشت و حدسم درست بود.

مرسی از کامنتت. همچنین اپدیت بده لطفا ک نتیجه ریفاندد چی شد.

2 لایک کرده

معیار من نسبتا سادس

پراپ خارجی رو نگاه میکنم میگم خب اگر قوانین پراپ ایرانی یذره سخت تر باشه اوکیه

ولی وقتی ی سری چیز میگه ک تاحالا نشنیدم نظرم برمیگرده

این نظر منه البته و میتونه ددست نباشه

3 لایک کرده

بالاخره تبادل میکنیم که به درک درست تری برسیم دیگه یعنی سعی میکنیم به هم کمک کنیم دیدگاه مون کامل تر بشه من زیاد متوجه چنین موضوعی نشدم تا حالا شما میتونید دقیقتر بگید

4 لایک کرده

من دارم ضعف سیستم رو میگم یعنی عملا داری میبینی مشکلو

بجای اینکه فکر کنی ، میگی میشه باهاش کنار اومد؟ مگه چه سبک ابدوخیاری داری که توی یکسال دهبار قوانین عوض کنند

من حاضرم باهات چالش برم بیا انلاین ببینم تو چطور ترید میزنی و من چطور ترید میزنم

ببینم کی حرف حق میزنه

تریدر فقط با سود دهی سنجیده میشه ، تمام ، خودتون رو با چیز دیگه قانع نکنید وگرنه هزار شکل و سبک ترید وجود داره

اگه تونستی یک ترید مثل اونی که من گفتم بزنی حرفتو قبول میکنم( بالا نوشتم ، داخل پیام اولم)

2 لایک کرده

بنده از نظر ضریب هوشی خداروشکر شرایط مناسبی داریم نسبت به تست هایی که دادم توی مرکز معتبرش ولی شما قطعا مشکل اداب معاشرت دارید عزیز

چطور یعنی «تریدر فقط با سود دهی سنجیده میشه»؟ آخه این چه طرز فکریه؟! این حرف، یعنی هیچی از بازار نمی‌فهمید ! اینجوری که شما میگی، انگار بخوایم یه دکتری رو فقط با تعداد بخیه‌هایی که زده بسنجیم، بدون اینکه ببینیم مریضش زنده مونده یا نه! کل قضیه همینه؟

ببین، تو دنیای واقعی معاملات، سود فقط یه تیکه کوچولو از کل ماجراست. اگه بخوای واقعاً تریدر باشی (که با گفتار و دیدگاه تون مشخصه اینطور نیست )

4 لایک کرده

بعد از دو هفته پیام دادن

امروز جواب دادن که مشکلات رو دونه دونه بنویس تا حلش کنیم یعنی هنوز مشکل دوهفته پیش رو پیگیری نکردن

نوشتم:

اگه میشد ویس رو هم میفرستادم

من مشکلات روقبل از اینکه پیش بیاد بهشون گوشزد کردم اما نمیخوان درک کنند مشکلشون اینه

بجای ترید رو رویداد و نمایشگاه و پنل و… سرمایه گذاری کردن واس همینم

افردای میبینی که هی طرفداری میکنن ازشون تریدر نیستن

2 لایک کرده

باز جواب های تکراری

من با شما مشکل ندارم

شما نقض حرف های منو بگو بسم الله

چرا مغلطه میکنی

بخیه و اینا یعنی چی؟

در مورد ترید حرف بزن

3 لایک کرده

مدیریت ریسک، اصل اول و آخر: مهم‌تر از هر سودی، اینه که سرمایه‌ت رو از دست ندی! کتابایی مثل “Trading in the Zone” مارک داگلاس رو بخون، اونجا قشنگ میگه چطور باید با مغزت بجنگی، نه اینکه فقط دنبال سود باشی. اونایی که فقط دنبال سودن، معمولاً زودتر از همه می‌بازن. (با منطق شما من کلی ادم دیدم که نابود شدند توی این مسیر ) من قصد داشتم بیشتر صحبت کنیم اما بنظرم شما نه علم و سوادش رو داری نه ادب صحبت با یه خانم رو دارید من شما رو با این دیگاه کودکانه <<تریدر فقط با سود دهی سنجیده میشه>> تنها میزارم و بهتون توصیه میکنم از دنیای مالی فاصله بگیرید چون واقعا اینجا زمین بازی مناسبی برای شما نیست .

4 لایک کرده

خانم من که میفهمم شما جز مجموعه هستی

جواب منو بده خب

واقعا نمیخوام جواب شما رو بدم چون میدونم حرفاتون تکراریه اما فقط اینو میگم و هر خواننده ای متوجه شده

شما اومدید یه پنل فرستادید

میانگین زمان 25 دقیقه هست

میانگین مجموع زمان شش ساعته

میشه حدود 10 تا بیستا ترید :rofl: :rofl: :rofl: (لطفا ترنسکریپت رو بفرستید)

حالا فکر کن من قبول کردم (چون هیچ تریدر موفقی ندیدم رگباری ترید بزنه اونم نه اسکلپ بلکه ترید نیم ساعته)

(خلاصه من مترجم بودم سه چهار ساله کنار ترید هرچی دوره حرفه ای از افراد مطرح بوده ترجمه کردم ، لیت و ای سی تی که حداقل پنج شش نفر مختلف ، دوره WCE ، و فلان و فلان شاید جز معدود افرادی هستم که الان میتونم ادعا کنم یک سبکو از صفر ساختم، که در چهارماه اخیر به سود دهی رسیده، متاسفانه از ابتدا 2026 اوضاع مملکت ما رو مجبور کرده با چیزایی سر و کله بزنیم که خودش کیس پناهندگیه)

خانوم طهرانی فرد عضو مجموعه رابین سود هستند پیامشون رو در چند ماه اخیر در کامنت های متفاوت دیدم و خب کسی که اینقدر با شدت کامنت گذاری میکنه طبیعتا ادم عادی نیست

عکسی که از پنلشون گرفتن رو هر تریدری که چند سال در بازار بوده ببینه میدونه که عادی نیست

همه اینها بکنار ایشون بجای جواب دادن به مشکل و ایرادی که من گرفتم ، شروع به حمله شخصیتی میکنه و حرف های قلمبه و تکراری بیان میکنه که میتونید بالاتر در جواب به دیگران هم ببینید

طبیعتا من اگر همچین پنلی داشتم که روزانه ده بیستا تریدزده بودم و همه چی با هم جور در اومده بود ، داخل کامنتا ول نمیگشتم

هر تریدری میدونه که زمان و تعداد ترید در روز چیزی نیست که تریدر بخواد انچنان روی اون پافشاری کنه چه برسه بخواد مجموع و میانگین اون رو هم رعایت کنه برای مثال یک ترید سویینگ دست شما رو از باز کردن ترید های اینترا دی کوتاه میکنه و ترید های اسکلپی رو بر هم زننده جلوه میده

این مجموعه بهتر بجای پول پاشی کمی روی استانداردهاش کار کنه

تا زمانی که بیست تریدر با سبک متفاوت این پنل رو پاس نکن حرف من باقی میمونه

این مجموعه الفبای ترید هم نمیدونه و طرفدارش بجای ترید از بخیه و کتاب داگلاس فلان حرف میزنه

YOU ARE SET TO FAIL

5 لایک کرده

من اصلا ضرر انچنانی نمیکنم که بخوام مدیریت ریسک کنم

حالت خوبه؟

میگم استاپ من روی طلا 7-8 پیپه

تی پی من 350 - 2000

من RR کمتر از 1:30 ترید نمیزنم، اصلا گوش دادی حرف ها رو

2 لایک کرده

گل میفرمایید :woman_shrugging:

3 لایک کرده

اولین اصلی که دیگران در خارج یک تریدر رو میسنجن سود کردن یا نکردنه تریدری که تحلیل و قوانین رو صرفا یاد گرفته بجز مادرش ، کسی نمیخواد!!!

6 لایک کرده

آفرین احسنت

متاسفانه نمیفهمن

از دیروز چندین نفر پیام های شبیه به همین خانوم دادن که بجای اصل ترید و سود کردن و سود ده بودن

چسبیدن به پنل و میانگین و تعریف کردن از سامانه و ….

بنظر میاد اکثر مخاطبین رابین سود تفننی ترید میزنن و فقط برای فول فاند جذب شدن

انتظار ندارم کسی تو انجمن پاسخ مشکل منو بده اما خیلی سخته ببینم کسی ندونسته با من مخالفت میکنه

بنظر میرسه جامعه تریدی ایران بدجور در تنگنا گرفتار شده که سایه ادم های کوچیک مثل رابین سود اینقدر بلند شده

8 لایک کرده

:billed_cap:

Cappppppppppppp

3 لایک کرده

خلاصه ای ک من برداشت گردم اینه ک رابین کنسله بنظرم و مای پراپ دیر جواب میده

و نت مون فعلا قطعه.

حداقل اینجا وصله ک ragebait کنیم همدگدو

3 لایک کرده

کد تخفیف 25 درصدی :slight_smile:
1405

5 لایک کرده

سلام

من یک چالش دومرحله‌ای گرفتم، مرحله ۱ پاس شد.

آپدیت میدم اینجا ادامه مراحل رو

ایشالله که تا برداشت بشه رفت🏋️‍♂️

9 لایک کرده

موفق باشی

اگر برداشت و اینا هم داشتی حتما اطلاع بده

3 لایک کرده

بهتون تبریک میگم، به امید موفقیت‌های بیشتر،

البته من عشق فانددنکست هستم و شش بار هم چالش های مختلفش رو پاس کردم که تو سه حساب آخر به سود رسیدم و در حساب آخری تمام هزینه ای که کردم رو درآوردم و تازه سر هم شدم که درآدان خورد. البته هنوز خودم رو جزو تریدرهای با ثبات نمی‌دونم و کار زیاد باید بکنم تا دیدگاهم در ترید حرفه ای تر بشه.

به امید روزهای بهتر با اتصال به اینترنت.

4 لایک کرده

ادامه که گفتی بگم الان عکساشو میفرستم از پگاه

خلاصه : تو این کامیونتی خیلیا جیره خور مجموعه رابین سود هستند که کامنت مثبت میزارند

هیچ برایندی هیچ عکس برداشتی و هیچ حرفی رو قبول نکنید

هرکی ادعا کرد (ترنسکریپت کامل تریداشو ازش بخواهید) این مجموعه کاملا راه اسکمر ها رو پیش میره

من در پونزده سالی که با فضای مجازی آشنا شدم روی هم بیستا کامنت نذاشتم، اما اینجا حس میکنم باید بگم

پشتیبانی اومده میگه برو در سایت ایران بروکر عذرخواهی کن که به مجموعه توهین کردی تا کارتو راه بندازیم

کل وجود همچین مجموعه ای و همچین برخوردی توهین آمیزه بعد انتظار دارن همه مثل گاگول ها حرفشون رو قبول کنن

عکسا رو هم بعدا میفرستم الان حوصله ندارم

ریفاندشون هم بدرد لای جرز دیوار میخوره ، من هیچ وقت داخل این پراپ هزینه نکردم، برای همین زیاد ناراحت نیستم

همین اکانت 20000 هم داخل تخفیف زیاد بود گرفتم، وگرنه هیچگاه حس خوبی نداشتم به این پراپ

و مثل خیلی های دیگه فقط فول فاند میگرفتم برای دست گرمی که همون هم چندین بار اکانت من در سود رد شد و وقتی میومدم میگفتم چی شده، در جواب میگفتن دیتای ما پاک شده شما باید سریع درخواست میکردید، چون هزینه سرور بالاست ما دیتا ها رو پاک میکنیم و نمی دونیم چرا رد شده، انتظار دارن هر روز تریدر بشینه وضعیت سرور و پنل رو چک کنه

از همون اول اول هم کجکی طی میکردن و فقط بخاطر فول فاند در فضای مجازی کمی معروف شدن

حرف هیچکی رو توی این کامیونتی باور نکنید مگر اینکه رو به روی خودتون ترید بزنه و برداشت کنه

6 لایک کرده