داداش والا ما هم داشتیم نقد و انتقاد میکردیم ولی به شیوه صحیحش
مشکلات زیاده ولی “بجای پیشرفت زیرساخت …” دیگه کم لطفیه
از بروکرهای درب و داغون روی متا 5 با پنل آنالیز رسیدن به پلتفرم اختصاصی خودشون و سامانه پگاه
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
هرچی میگم پشتیبانی رو ببرید روی بله ، انجام نمیدن یه ویس یا ویدیو میخوایی بفرستی نمیشه یا حجمشو باید کانورت کنی
بروکر متا سگش شرف داره حداقل میتونی کندل های خود بروکر رو ببینی نه کندل های یه بروکر دیگه اونم با تاخیر
انگار نرفتی پیام قبلیشو بخونی بدونی چطور منو لنگ در هوا قرار دادن
قوانین که نگو ، هیچ تریدر خوبی زمان ترید به این فکر نمیکنه زمان ترید چقدر باشه یا مطلق برایند چطور حفظ کنه
قشنگ معلومه یه ایرانی با تصمیم ابدوخیاری پشتشه و سند کارشو تعریف و تمجید در نمایشگاه و رویداد قرار میده
نه یک تریدر واقعی و جامعه اون
یک سال هست باهشون اشنا هستم و تا الان بیست تعرفه و قانون جدید و مختلف ارائه دادن که از همون ابتدا مشکل داشته
بعد هر روز هم میشین تعریف میکنن از همینا
خب اگه خوبه چرا هی تغییر میده مگه تریدر وقتشو از سر راه اورده هر روز با یک ساز برقصه؟
من یه اکانت از ابتدا اذر گرفتم ، بخاطر نداشتن زیرساخت درست حسابی دوبار نیمه شده و ریسیت خورده و الان هم اوناکانت رو تغییر دادن و قوانین الکی بهش اضاف کردن، مگه من اینو خریدم مگه گروگان گیریه
من چهار ماه پیش یه اکانت 20000 گرفتم تا الان دوبار ریسیت شده و هی قوانینو تغییر دادن
وگرنه نمیگرفتم و الان ریفاند میخوام، اصلا مدت زمان ترید و مجموع زمان ترید میدونی چیه؟ اصلا ریسک به ریوارد بالا میدونی چیه؟ فکر میکنی تریدر موظفه یک شکل خاص ترید کنه؟ نگران این باشه چند دقیقه داخل تریده؟
اگر یک معمله سوینگ گرفت دیگه نباید اسکلپ بزنه؟ اگر یک روز چیز خاصی نبود روی چارت باید حتما ضرر یا سود مورد نیاز رو ثبت کنه؟ میگم که اکثر شما ها که تعریف میکنین فقط تفننی ترید میزنید
من یه سوال دارم از شما دقیقا روی چی حساب باز کنه طرف مقابل تون ؟ منظورم اینه من و شما قراره کار کنیم و من یه سرمایه ای برای شما فاند کنم اگر x و y و z و … از شما نخوام و چک نکنم دقیقا روی چه چیزی از سیستم شما حساب باز کنم ؟
اینکه تریدر خوب به چی فک میکنه و نمیکنه به کنار، اینکه تریدر خوب هست رو شما با چی تعریف میکنید ؟
اینکه نمیشه اکسپرت ران کنی روی پلتفرم مثل متا واقعا خیلی سخته!!! الان من دارم اکثر معاملاتم رو دستی حساب میکنم یا از ماشین حساب خود رابین سود کمک میگیرم کاش زودتر این اکسپرت رو یکاری براش بکنند چون میدونم خیلی ها مثل من هستند و از ابزار های مدیریت سرمایه استفاده میکندد و حتی براشون حیاتیه فعلا که داریم میریم جلو خدا کنه زود درست بشه دیگه توی ریل مجبور نشم دستی حساب کنم
به تنظیمات در نوار بالای چارت برو و از اونجا گزینهcanvas رو بزن و واتر مارکت رو غیر فعال کن و در پایین بصورت یک الگو از قسمت سه نقطه ذخیره کن تا همیشگی بشه
البته اگر رنگش رو با رنگ زمینه یکی کنی دیگه نیاز به الگو سازی هم نیست و پایدار می مونه
من مجدد چند روز با این پلتفرمشون کار کردم نسبت به قبل بهتر شده از نظر فعال شدن اردرها , قبلا خیلی بد بود ولی الان سرعت فعال شدن معامله و اردر خدایی خوبه ولی خوب همچنان بعضی باگهایی داره ولی از پشتیبانشون پرسیدم گفتن تو اپدیتای بعدی برطرف میشه ولی تاریخش رو نگفتن
ولی احتمالا تو اپدیتای بعدی بهتر بشه و کمتر اذیت کنه و قانون حداقل روز معاملاتیش واقعا برام عجیبه و اذیت کننده چون اصلا تایم معامله دست خود ادم نیست که مثلا کی تیپیش یا استاپش بخوره ولی با کمی تمرین و بررسی پنل انالیزشون میشه با این قانون کنار اومد چون از پشتیبان پرسیدم این قانون باعث رد شدن حساب نمیشه باز این مورد خوبه
فقط اون رفتار معاملاتی رو باید کنترل شده انجام داد
من فولفاند تهیه کردم فعلا دارم فعالیت میکنم دارم میرم جلو ببینم چطور میشه