پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

داستان اصلی اینجاست که چطور وصله

ما داریم روی یه بازاری ترید می‌کنیم که هیچ سمتش ریال نیست

پس اساسا خارج از ایرانه

چطور یه چیزی که اساسش خارج از ایرانه الان توی شرایط نت ملی داره کار می‌کنه؟

قیمت‌ها بر چه اساسی دارن تعیین می‌شن؟

3 لایک کرده

دوستان این ماشین حساب محاسبه حجم و ریسک رو چطور میشه آورد ؟ من توی سامانه پگاه که لینکش رو فرستادید جوین شدم ولی نوشته اکانت شما احراز نشده و فقط میتونید به پشتیبانی پیام بدید و امکان ثبت درخواست ندارید . ولی من تو سایت رابین سود احراز هویت کردم و تایید هم شده . اگر سایت یا پلتفرم دیگه ایی میشناسید برای محاسبه حجم و سایز که در حال حاضر کار کنه ممنون میشم به اشتراک بزارید . برای متاتریدر از گلوری استفاده میکردم . آیا امکان استفاده از اکسپرت روی پلتفرم رابین سود وجود داره ؟

ممنون

4 لایک کرده

برای برداشت سود شرط مصاحبه ی حضوری داره ، جای بحث میمونه دیگه ؟…

4 لایک کرده

این جمله لزوما درست نیست و کامل نیست

قوانین < قسمت ۱۷

رابین‌سود پس از انجام دو مرتبه تسویه موفق از سوی کاربر، فرآیند «تأیید هویت و مصاحبه عملکردی» را برای برداشت سوم به بعد اجرا می‌کند.

میگه بعد دو برداشت برای برداشت سوم باید مصاحبه حضوری داشت

ن برداشت اول یا پاس شدن و ریفاند شدن

بعدشم کسی تا اون مرحله رفته ک بدونیم کپه و اسکمه

نمیگم تایید میکنم کامل مخالف kyc هستم ولیکن

اپشن دگ ای وجود نداره فعلا

کسی ک نقده و پول داره الان و میتونه، خارج میشه زمینی.

کسی هم ک اونقدر نقد نیست یکی از تنها راه های ممکن اینه

میشه بهونه اورد یا اثبات کرد ک لجیتن و برداشت میدن یا نه اسکمن

حالا این ب کنار قانون ۷۰ درصد سودش رو من زیاد خوشم نیومد. شدنیه ولی یجوریه.

3 لایک کرده

یاد دوستی افتادم که از هندوتان برای انجام کاری مشترک همکاری می کردیم . می گفن شما ها میگین مرگ بر آمریکا ولی عاشق مارک های امریکایی هستید . ما خودمون با عدم اتحاد اجازه میدیم مثلا همین محل که نسخه ی بسیار ضعیف شده ی فارکس فکتوره اجازه بده به خودش نظرها اجازه ی داده شدن بده .

3 لایک کرده

من چند مرتبه فرمایش تون رو خوندم ولی دقیقا تفهیم نشدم کدوم بخش رو نقد میکنید ! اینکه مصاحبه میکنند ؟ یا اینکه بعد برداشت دوم مصاحبه میکنند ؟

قانون 70% که میگید اسمش <<شرط تراکم سوددهی>> هست عزیز ( چون اسم تون مشخص نبود اینجوری خطاب تون کردم به جهت احترام) پس اول بهتره که از عبارت درست استفاده کنیم که برای سایرین که مطالعه میکنند ابهام به وجود نیاد ( فک میکنم خودتون هم این مورد رو تایید میفرمایید )

برای این شرط توی توضیحات نوشته شده : <<شرط به‌عنوان یک امکان حمایتی برای تریدر طراحی شده و رعایت آن الزامی نیست.>>

تعریف و محاسبه اش هم که فک میکنم برای اکثریت راحت باشه و توی ادامه توضیحش هم نوشته که << اگر شرط تراکم سوددهی پاس نشود:
هیچ مشکلی برای حساب ایجاد نمی‌شود.
حساب رد نخواهد شد.>>

پس در نهایی ترین شکلش اینه که شما در نظر نمیگیرد و بدون اون حساب تون رو پاس میکنید .

بابت بخش ابتدایی فرمایش تون هم اگر کمی شفاف سازی بفرمایید ممنون میشم .

5 لایک کرده

مشکلم اینه ک

فقط با اینکه ی مصاحبه حضوری داره

کل پراپ رو اسکم میدونن و اینکه برداشت نمیده

نمیگم میده یا نمیده

میگم تا وقتی اثبات نشه نمیتونیم بگیم خوبه یا بد

و همین ک الان از همه جا افلاین یم ولی یدونه پراپ داریم بهتر از هیچ پراپه.

قانون ۷۰ درصد هم بنظر من یجوری بود. غیر ممکن نیست. شدنیه.

4 لایک کرده

بعضی ها فکر میکنن رابین سود کار خاصی انجام داده در صورتی که هم ایده کاملا ابتداییه هم اجرای اون مزخرفه

حتی تریدر چارت رو نداره، عملا معلوم نیست کف و سقف مارکت درست زده میشه یا نه

برای مثال بای لیمیت من روی عدد 4351.42 گذاشته شده قیمت روی چارت 4351.15 رو تاچ کرده (پنج شنبه 23:30)

یک ترید با ریسک به ریوارد 1 به 130 رو برای من باز نکرده به پشتیانی پیام میدم انگار طرف تا الان یک ترید هم داخل عمرش نزده و میاد به من ساز و کار پلتفرم رو توضیح میده و فرق لیمیت و اکزکیوشن رو بیان میکنه

وقتی باهاشون درباره قوانین صحبت میشه انگار خودشون هم نمیدونند سیستم چطور کار میکنه

وقتی بهشون میگم تایم مدت ترید یک پارامتر نیست که شما دخالت کنید توش یا زمانی که من یک ترید رو بخوام برای مدیریت راحتتر به سه یا چهار قسمت تقسیم کنم عملا میانگین لات من رو بهم میزنه ، هیچ پاسخ ندارن و انگار برای بار اوله که با تریدر سر و کله میزنن

تنها مزیت این پراپ سرور غیر اختصاصی بود که همون هم از دست دادند

بنظرم وظیفه هر تریدری هست که نسبت به قوانین آبکی و چارت نا همانگ با استخر نقدینگی اعتراض کنه

بعضیا فکر میکنن فقط سرمایست که هدر میره اما تریدر وقتش رو هم هدر میده

من چندین بار بخاطر قوانین مسخره حساب ده تا 18 درصد سود همین فول فاند ها رو از دست دادم

چندین بار اکانت توی سودم بخاطر نداشتن زیرساخت مناسب رابین سود ریسیت شده و جوری رفتار میکنن انگار هیچ اتفاقی نیافتده

پس فکر نکنین هر گردی گردوه

تا زمانی که بروکر قوانین بیخود ارائه بده احتمال رو بر اسکم بودن بگیرید

7 لایک کرده

شما برای سئیو سود دقیقا از کدوم قسمت این چارت رابین سود استفاده میکنی؟ و آیا خط ورود و خطوط حد ضرر و سود برات در چارتشون نمایش داده میشه؟

4 لایک کرده

چند نفر بیان عکس از برداشت سود هاشون از این رابین سود بزارن ما هم بفهمیم اسکم نیست اما پلتفرم واقعا جای کار داره چون به درد اسکلپر نمیخوره اون پلتفرم قوانین هم پیجیده و خیلی سخت اصلا برای سود دادن با تریدر راه نمیان جای پراپ سرمایه گذار برتر خالی

تا دیروز کسی رابین سود نمیشناخت اما الان …

6 لایک کرده

دقیقا اونیکه حرفه ای هستش وبه به درآمد قابل اتکا رسیده غیر ممکنه تو ایران مونده باشه همشون رفتن حداقل از شروع جنگ ۱۲ روزه صدرصد رفتن کسی که تریدر واقعی باشه الان دیگه تو این مملکت نیست

6 لایک کرده

تو سودم ولی زده ۶دلار ضرر!!

رو تی پی نیم هم بود فقط ۸دلار تو سودم بودم!

حتی سربه سر که بودم زده بوده ۲۰دلار ضرر

سل لیمیت گرفتم،حساب کتاباشم از خود ماشین حساب پلتفرم استفاده کردم.

اینا به کنار یه سری اصلا استاپ نخورده بودم حتی تی پی ۲رو هم معاملم رد کرده بود ولی استاپمو فعال کرده بود :man_facepalming: (به پشتیبانی این مورد آخرو گفتم گفت مشکل رفع شده تست نکردم ببینم واقعا حل شده یا نه)

4 لایک کرده

من نظرم رو میخوام بعد از بیشتر از یک هفته کار کردن با پلتفرم جدید رابین سود به اشتراک بزارم.

تنها پراپ متصل: اول هر از چیزی دمشون گرم تونستن وصل بشن. خود این کم چیزی نیست. این همه بزرگای بازار هستن، قاعدتا پر از ثروت و ارتباطن ولی خب با اینکه میدونستن باز هم قطعی داریم ولی کاری نکردن حتی بعد از جنگ ۱۲ روزه و اعتراضای اخیر که مدت طولانی اینترنت ملی قطع شد. پس دست مریزاد.

از بقیه شرکت‌ها هم همین انتظار میرفت که خلافش عمل کردن…

باگ‌‌های پلتفرم: از هفته پیش بارها مشکلات پیش اومده، یه بار چارت قطع شد، یه بار مارکت واج تکون نخورد؛ ولی خب به قول دوستمون یا ریست کردن و یا عذرخواهی بابت مشکلات نت. تاحدودی هم منطقیه و نمیشه ۱۰۰ درصد انداخت گردنشون ولی خب اذیت کنندسخیلی.

اینم بگیم دو سه روز اخیر خیلی بهتر شده شرایط نسبت به هفته قبل و تقریبا پایدار شدن

کمبود یک سری موارد مهم:

۱- خط ASK و BID روی نمودار نیست و حرکت کندل آخر رو به صورت لحظه‌ای عملا نداریم و تاخیر داره. همجنین تایم بسته شدن کندل هم مشخص نیست. (پشتیبانی میگه بزودی این اوکی میشه🤷‍♂️، ولی فعلا میشه از فراز استفاده کرد)

۲- بعد از باز کردن معامله خط معامله روی جارت نیست. همچنین SL و TP هم روی چارت نیست.

۳- امکان تغییر SL و TP روی چارت برای مودیفای کردنش وجود نداره

۴- نیاز شدیدی به اکسپرت مدیریت سرمایه داریم. که خیلی ساده بر اساس ریسک بیاد لات یا استاپ‌لاس رو مشخص کنه (توی سامانه پگاه ماشین حساب برای این کار گذاشتن ولی خب بهتره توی خود پلتفرم باشه، این جوری خیلی سخته حقیقتا)

۵- آلارم قیمتی روی چارت باید اصافه بشه

۶_ بتونیم روی چارت اوردگذاری کنیم.

۷- رنگ‌بندی رو بشه عوض کرد، من با تم روشن خیلی راحت‌ترم

۸- بتونیم هر مدل ربات/اکسپرتی رو به سیستم اصافه کنیم تا اتوترید انجام بشه

۹- خروجی اکسل بتونیم بگیریم از تریدها

۱۰- لاگ وقایع مثل متاتریدر کاملا ثبت بشه و بشه خروجی کرد

۱۱- هوش مصنوعی ترید برای کمک تحلیل اضافه بشه

۱۲- اگر یک لیدربورد از سایر کاربرای فول فاند هم لایو باشه خیلی به نظرم جالب میشه

اگر چیز دیگه هم به نظرتون مهمه و من از قلم انداختم بگین تا ازشون واقعا بخوایم که انجام بدن

شاید تا چند وقت دیگه کسی وصل نشد حداقل زور بزنیم اینا بخشی از نیاز مارو برطرف کنن و بتونیم اصولی ترید کنیم.

حتی از قراره تفریحی روی رایگان ترید کنیم، با امکانات خوب وقت بزاریم و تمرین کنیم.

5 لایک کرده

چارتش دیلی داره محمد یکم

امیدوارم سریعتر این مورد رو اوکی کنن

من از فراز چک میکنم اوکیه

یا مارکت واچ رو معیار قرار بده

4 لایک کرده

الان رو تی پی نیمم زده ۱۰دلار ضرر:man_facepalming::man_facepalming:

فکر نمیکنم فقط به خاطر دیلی باشه.سر به سرم که بودم ۲۰دلار ضرر زده بود برام این درحالیه که من استاپم رو حدود ۳۴ دلاد ست شده(براساس ماشین حساب خودش)

4 لایک کرده

الان طبق این نباید تو سود باشی دیگه

درست حساب شده

4 لایک کرده

خیلی خطا داره بخدا

الان با چارت فرازم مقایسه کردم

نزدیک تی پی یکم قاعدتا باید حدود ۲۵تا ۳۰دلار تو سود باشم زده ۱۲دلار!

من که سر در نمیارم ولا چجوریه این

4 لایک کرده

منم تمامی این مواردی که گفتید رو دیدم و یکی این که تایمر کندلش در یک دقیقه بعد از حدود ۳۶ ثانیه تاخیر ظاهر میشه که باز هم ربط داره به همون مورد تاخیر کندلها.

به نظرم رابین سود با این کار قدم خوبی برداشت اگر قطعی نت گذرا باشه کم اگر طولانی تر باشه افراد بیشتری جذب میکنه در هر حال خود من ازش اکانت ۵۰۰ تومنی فاند پلاسش رو میخرم اگه قبل از پاس کردنش نت وصل بشه، میرم سراغ پراپهای اصلی که از قبل داشتم

4 لایک کرده

دقیقا توی تصویرت مشخصه دیلی داره چارت ولی مارکت واچ عددش بروزه

درباره سود بزا حساب کنیم:

Profit = (open - close ) × contract size × lot

درسته؟

توی سایت کانترکت رو زده ۷۰۰۰۰

Profit = (0.2517-0.2511) × 70000 × 0.3 = 12.6$

این شکلی یعنی درست حساب شده

ولی کانترکنت سایزاشون یکم عجیبه، یه بار سوال کردم نفهمیدم درست علتشو

4 لایک کرده

چقدر عجیب و غریبِ حساب کتابای فارکسی!

من تو صرافی ها و پراپ کریپتویی خیلی راحت بودم.

چجور ممکنه رو تی پی ۱ باشم ولی فقط معادل یک سوم استاپم سود نصیبم میشه!

4 لایک کرده