پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

علیرضای عزیز، از اینکه این مطالب رو نشر می کنید ممنونم، خیلی مهمه تا این اطلاع رسانی ها بخصوص برای مبتدی ها و یا کسانی که در این شرایط هم بدنبال کسب درآمد هستن انجام بشه تا متوجه بشن هیچ چیزی جز از دست دادن سرمایه درانتظارشون نیست.

ما ایرانی ها همینجوری آپشن های بسیار کمی رو برای انتخاب داریم، حالا هم که بدترین ها در بازار هستن.

پیشنهاد من برای مبتدی ها فاصله گرفتن از بازار تا زمان وصا اینترنت و عادی شدن شرایطه و البته حرفه ای هایی هم که به درآمد رسیدن نیازی به نظر من ندارن ولی بهترین کار خارج شدن از ایران و دسترسی به اینترنت آزاد هست.

7 لایک کرده

اگر پرسیدن با سودت چیکار میکنی،بگو نذری درست میکنم و میدم رزمندگان بخورن

7 لایک کرده

اصول دین میپرسن تو مصاحبه ؟ :joy:

5 لایک کرده

گفتن قبل معامله غسل میکنی یا وضع میگیری؟

8 لایک کرده

چقدر هم نظریم نمیدونم با واژه ی دیجیتال نومد یا کولی دیجیتال آشنایی داری یا خیر . اما وظیفه ی خودم میدونم اندکی در موردش توضیح بدم .

دیجیتال نومد به افرادی گفته میشه که با داشتن از دنیا هیچ چیز نمیخوان جز دسترسی آزاد به اینترنت و ۱ لپ تاپ و هر جا که باشند دنیای اطراف خودشون رو خواهند ساخت .

ناگفته نمونه یه هکر کلاه سیاه دیجیتال نومد حساب نمیشه و این تعریف در چهارچوبی کاملا قانونی قابل استناده و حتی ویزا اینتری خاص خودش رو داره . یعنی بسیاری از کشور ها هستند که با داشتن سوابق قتبل استناد ورود بدون ویزا برای اونها میسره . کانادا نسبت به عدد تولید ناخالص ملی در بالای جدول بود و من حتی در کوپایلت مایکروسافت مسیری برای سفرم مشخص کرده بودم و اما الان دیگه امکان سفر نیست تا ببینیم چه خواهد شد البته به دلایل شخصی عرض میکنم اینو و ویزا برای دیجیتال نومد براحتی قابل صدوره مخصوصا الان برای تریدر های ایرانی و عزیزان اگر جایی قدر مارو نمیدانند هجرت اوجب واجبات است . بدون کوچکترین تجاوز به انرژی کشور ، بدون داشتن کمترین تاثیر بر قطعی های برق ، بدون گرفتن کمترین ها بیشترین مقدار دلار رو وارد کشور کردیم ، سعی کردیم کمک کنیم کسی تن و وطن نفروشه برای پول و نشون بدیم به قول آل پاچینو تو وکیل مدافع شیطان پول ساده ترین بخش کاره و میشه با ترید واژه ی فقر رو از فرهنگ لعات مردم کلا حذف کرد و در عوض چه کردند با ما ؟

۹۸ بیش از پنج هزار دلار ، جنگ ۱۲ روزه هزینه ی اکانت پریمیم ، این سری مجدد هزینه ی اکانت پریمیم ، یعنی در ۲ ماه اخیر با درس گرفتن از شلاق ۹۸ تونستم خیلی زرنگ باشم و فقط ۳۰ میلیون تومن ضرر کنم .

باید هجرت کرد …

4 لایک کرده

داداش کد تخفیفش داری؟

5 لایک کرده

اسکم ه.

قبلا بررسی شده و رد شده بین تریدرا

2 لایک کرده

مدرکی دارین؟

فعلا ک خیلی خوب داره کار میکنه

3 لایک کرده

والا تو اطلاعیه‌ها هست ۱۴۰۵

3 لایک کرده

بعد از سه شنبه خداروشکر وضعیت مطلوب شده و این چند روز رو به خوبی فعالیت داشتم ، امروز هم شرایط خوب بودش و اخر هفته جذابی شد

7 لایک کرده

اینکه محدودیت زمانی برداشت ریل رو حذف کردن خدایی خوبه بنظرم من 5 روز معاملاتی میگیرم و تمام دیگه چیه من حالا 30 روزم صبر کنم بنظرم الان رابین سود بیشتر باید روی پلتفرم کار کنه و اون رو به بهترین ورژنش برسونه چون با شرایط کاریش تا اینجای تجربه من از سایرین بهتر عمل کرده و اگر پلتفرم قوی تر بشه خیلی عالیه

5 لایک کرده

واقعا باید مغز اون ادمی که اومده همچین سیستمی رو ایده اش رو داده و اورده بالا بزاری توی شیشه جای اثر هنری بهش نگا کنی جدا با وضعیتی که کشور داره دست گذاشتن روی یه کار اینجوری که هم هزینه سنگین داره ( به نظر خودم ها چون دانش خیلی فنی راجب این حوزه ندارم ) و هم ریسک خیلی سنگینی داره وقعا ستودنیه من چند تا از بچه های تیم رابین سود رو میشناسم از پشتیبانی و منتور و تراپیست شون که سال 1404 توی یه نمایشگاهم بودند و اونجا حضوری دیدمشون واقعا میگم تیم زحمتکشی هستند البته امیدوارم این سخت کوشی رو در رابطه با رفع برخی باگ ها داشته باشند و یه سری قابلیت ها هم بهش اضافه کنند و در نهایت امیدوارم و امیدوارم به فکر یه بروکر داخلی هم باشند چون این سیستم پتانسیل خیلی بالایی داره

6 لایک کرده

همیشه پر سود باشید .

5 لایک کرده

دیجیتال نومد هم مناسب همه نیست.اکثر کشورها سند برای درآمد (حداقل هزینه ماهانه برای زندگی توی اون کشور)حداقل ۶ماهه گذشته میخوان که همه تریدرها به اون مرحله از سودمستمر نرسیدن

بعدشم این مدل اقامت،مستلزم پرداخت حق بیمه و محروم شدن از درآمدهای محلی(مشاغلی با درآمد از داخل اون کشور)هست،اگر در یک ماه حساب بدون سود باشه،پولی برای خرج کردن نیست

از طرفی این مدل اقامت در اکثر کشورها یکبار(عموما یک ساله یا نهایت ۲ساله)داده میشه و امکان کمتر از ۱۰درصد برای تمدید اقامت هست و در اکثر موارد به شهروندی منجر نمیشه

3 لایک کرده

شما با پلتفرم این مجموعه فعالیت کردید؟
چون واقعا کمی اذیت کنندس کندل ها کند جابجا میشه خطوط معامله دیده نمیشه

ولی همین که توی این وضعیت نت با این شرایط این سیستم رو راه اندازی کردن خوبه که میشه تمرین کرد معامله زد ولی باگهایی داره که باید برطرف بشه

نظر شما تا حدودی درست هست اما بنظرم اول پلتفرم رو تست کن کار کن بعد مجدد نظر بده

4 لایک کرده

جناب زمانی قطعا چنین سیستمی ممکنه برخی نقاط ضعف رو داشته باشه اما چیزی نیست که نشه درستش کرد وقتی چنین سیستمی طراحی شده قطعا توانایی بتر کردنش هم دارند و مطمئن باشید من پلتفرم رو تست کردم که دارم میگم فقط به جای دنبال ایراد گشتن و نق زدن دارم بخش مفید و درست این سیستم رو میبینمجناب زمانی قطعا چنین سیستمی ممکنه برخی نقاط ضعف رو داشته باشه اما چیزی نیست که نشه درستش کرد وقتی چنین سیستمی طراحی شده قطعا توانایی بتر کردنش هم دارند و مطمئن باشید من پلتفرم رو تست کردم که دارم میگم فقط به جای دنبال ایراد گشتن و نق زدن دارم بخش مفید و درست این سیستم رو میبینم :woman_shrugging:

5 لایک کرده

امید عزیز ترید مگه ضرر داره ؟ میدونی یه زمانی متا تریدر تبریک میگفت به کسی که حسابش کال مارجین شده چون عملا ضرر کردن و کال مارجین شدن تریدر همونقدر سخته که تو با چشم باز بیفتی تو چاه . نکته ی دوم نومد به فارسی میشه کولی ، عشایر ما کولی هستند . من هم یک کولی هستم در تصویری که از ۵ سال آینده ی خودم دارم .

4 لایک کرده

بعد از عمری وفا به این نتیجه رسیدم از یه گاو ۲ بار شیر نخورم و برای پرچم هیچ کشوری حتی ایران جان نگیرم و جان ندم . اگر همین الان تو هر شهر جهان ۲ ماه بمونی بهت قول میدم نادیده ها خواهی داشت در نفس اخر دور از جان عزیزت البته .

3 لایک کرده

خانم طهرانی عزیز تا نام هم از رابین هود امریکایی شرکت معروف حوزه ی فینتک گرفته شده ، این بیوتیفول مایند شما چه هنر جدیدی داشته شیفته و دلباخته شدید ؟

2 لایک کرده

بروکر ترندو بهترین گزینس

یه سری چیزای واااقعا واجب وجود داره که ندارن. باید اونارو وقت بزارن درستش کنن

2 لایک کرده