اینا رو باید از رابین سود بپرسی . من چالش و گرفتم پاس کنم
طراحیش نکردم
مگه من گفتم اتم کشف کنی ؟!
یه سوال ساده در مورد قوانینش پرسیدم که طبیعتا هر کی که چالشش رو گرفته باید بدونه چیه !
روز چهارم . امروز یک معامله زدم روی پوند . فعلا بازه . این حساب و چون چهل روز باید پیش ببریم خیلی آروم و پیوسته میریم جلو بدون عجله . در مورد پلتفرم رابین سود هم یکم کندل ا با تاخیر هست ولی برای من چون سوینگ میکنم فعلا مشکلی ایجاد نکرده و راحت بودم باهاش این چهار روز . نتیجه ی این ترید و میزارم هر زمان بسته بشه معامله
قدرمطلق یعنی مثبت و منفی رو هر دو رو مثبت میبینه
کلا میخواد بسنجه ببینه توی یک روز ترید کردی یا نه که روز معاملاتی حسابش کنه
مثلا یکی الکی 0.01 یا 1 لات باز میکنه سریع میبنده بدون هیچ سود یا ضرری تا اون روزش تیک بخوره، میخوان احتمالا جلوی اینو بگیرن که صرفا بسنجن اون روز ترید شده یا نه
استنباط من اینه از این آیتم
من اولش سر اینکه اینماد داشتن و شرکتشون ثبت قانونی شده بود اعتماد کردم
اسم مدیرعامل هم که همه جا هست و میشه ارتبط گرفت
الان هم که ظاهرا کلی هزینه پلتفرم کردن و اینا فقط وصلن
امیدوارم بمونن مث بقیه پراپا نشن
توی این شرایط سخت که درآمدی هم نداریم من توی رابینسود دارم ترید میکنم، هم تخفیف داره هم پلتفرمش وصله، من با تخفیف خریدم چالش ولی پراپ رایگان هم داره اگه اصلا میخواید هزینه نکنید و ققط بخواید تست کنید، برای این شرایط رابینسود خوب کاری کرده
پلتفرمش قطع و وصلی زیاد داره
سخت میشه کار کرد باهاش ولی خب در بیابان لنگ کفش هم غنیمت است !
دوستان من تو پلتفرمای کریپتویی ترید کردم همیشه و الان رو بروکرا مشکلی که دارم اینه که حساب کتاب مدیریت سرمایش پیچیدست و مثل کریپتو(که بر حسب درصده نیست)
الان سوالم اینه که به فرض من با یه لات یه ارزیو لانگ کردم،الان هر پیپ(یا هر درصد) جابه جایی قیمت معادل چه میزان(برحسب دلار) سود یا زیان میشه؟
از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده کن
دقیق مشخص میکنه که با چه حجمی معامله باز کنی
پلتفرمشون خوبه
ولی از دیروز چارت داره اذیت میکنه
امیدوارم زودتر درستش کنن ![]()
لاگین که کردی
بعد برو تو بخش ابزارها
حالا دو تا گزینه هست:
- محاسبه لات: اینجا قیمت ورود، استاپ لاس و میزانی که میخوای ریسک کنی رو وارد میکنی، میزان لات رو بهت میده
- محاسبه استاپ: اینجا قیمت ورود، لات و میزانی که میخوای ریسک کنی رو وارد میکنی، میزان استاپ لاس رو بهت میده
اینم یادم رفت، بعدش میزان ضررت هم کامل نشون میده که اگر استاپ بخوری چقدر ضرر میکنی
دمت گرم:folded_hands:![]()
(این قانون حداقل ۱۵کاراکتر واقعا رو مخه)
بعد این اکسپرت ها واسه اندروید هم هست یا حتما باید رو ویندوز باشه؟
تا جایی که من میدونم اندروید نداره فقط واسه ویندوزه
کاربران از طریق لینک زیر میتوانند نقد و بررسی پراپ فرم رابین سود را مشاهده کنند:
آقا چارت بلخره سالم شد
۲ نکته در رابطه با رابین سود خیلی جالبه برای بررسی ببخشید ۳ نکته :
۱- شرط مصاحبه ی حضوری در پرداخت سود مرحله ی اصلی که خدایی نکرده سود رو خرج کار حرام نکنی البته ذکر شده مصاحبه با رعایت کرامت انسانی برگزار میشه ! باور کردنی نیست حدود تفتيش عقاید !
۲- اسلوگن و شعار این این شرکت آشنا بنیان رو بخوانید متوجه خواهید شد من نظری نمیدم !
۳- استفاده از اکسپرت رو آزاد گذاشته و اعلام فرموده اند در صورت تایید عزیزان در بخش تکنیکال اجازه ی استفاده ی عمومی برای دیگران میسر میشه و بخشی از فروش به صاحب اثر تعلق میگیره .
و من الله توفیق فی پراپ لا CFD
اها راستی سود های معوقه رو هم پرداخت کرده بودند . دستشون درد نکنه ! خداحافظ شروطی نظیر هزار دلار پاداش اگه در پرداخت سود یک دقیقه تاخیر داشتیم و چه زیبا گفت اقبال لاهوری که در غرب بی مسلمان اسلام دیدم و میان مسلمانان اسلامی نبود ! پراپ باید پراپ باشه پراپی که پراپ نباشد که پراپ نیست .
شرایط جوریه که از سر اجبار نگارنده هم شاید مجبور به قبول شرط مصاحبه گردد !!!![]()