پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

پشتیبانیش گفت که این هفته سعی میکنیم تاخیر کندل رو برطرف کنیم حالا ببینیم میشه یا نه

دوستان این علی آقا کاشفی از عوامل خود رابین سود هستش که اینجا پیگیر تبلیغ و دفاع از این پراپ هستش. هرکی در موضوعات مرتبط با پراپ ها راجب پراپ رابین سود کامنت منفی گذاشته تنها کار ایشون دیسلایک کردن بوده حتی اگه کامنت منفی شما با مدارک و مستندات بوده.

الان که نگا کردم فعلا حدود ۱۱ ثانیه کندلای رابین سود عقبتر هست از فراز تاخیرش کمی کمتر شده ولی باید در طول روز چند نوبت دیگه چک کنیم مینویسم

دورد به همه دوستان
اینقدر بحث و تاپیک در مورد رابین سود زیاد شده که بنده واقعا یه وقتایی یادم میره که اینجا پیامی گذاشته بودم یا خیر
ولی به هر حال نظرمو مجدد میگم و اگر تکراری بود عذر میخوام
پلتفرمشون تازه تاسیس شده و مشکلات کم نداره ولی پاسخی که گرفتم این هستش که در اینده بهتر خواهد شد و اگر صبر کنیم واقعا جای دوری نمیره به خصوص تو این شرایط که دسترسی ها آنچنان درست نیست.
در مورد چالش هایی هم که ارائه کردن توصیه اکید دارم هر کسی خواست از این شرکت چالش تهیه کنه حتما حتما حتما اول چالش رایگانشون رو استفاده کنه و بعد به اقدام به خرید چالش های پولی کنه که خدایی نکرده دلخوری براشون پیش نیاد.
همچنین من در تاپیک دیگری اشاره کردم که تمام پراپ ها مثل بازی مرکب میمونند و قوانین خودشون را دارند و اگر کسی قوانین رو نتونه خوب درک کنه و باهاش هماهنگ بشه، از بازی حذف میشه و دچار ضرر مالی میشه ولی خب حداقل شما از طریق این چالش رایگان رابین سود میتونید کمی تمرین کنی و بعد اقدام کنید.
لینک تاپیک خودم را میزارم و خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم:
پراپ فرم‌ها
رابین-سود

راجب این موضوع یه چیزی بگم نمیشه انتظار اینو داشت . چون داریم یه مقایسه خیلی خیلی بد رو انجام میدیم متا یک شرکت واقعا بزرگ و خیلی قدیمی در این صنعت هست . بخوای یه پلتفرم به پای اون برسه اونم توی چند سال واقعا یه انتظار غیر قابل قبول و غیر عقلانی هستش
ولی میشه باهاشون کار کرد یه ترکیب ساده یعنی چارت رو از روی فراز نگاه کنی و معامله رو پلتفرم رابین سود ثبت کنی .

دوستان من نظر خودم رو گفتم پس نیازی به بحث و جدال نیست همه شما عزیز من هستید و برای شخص من محترم .
امیدوارم نظرم به کسی برنخوره .

وسلام

منم با کلی دل خوشی رفتم احراز هویت کردم تو این پراپ اما اینقدر پلتفرم معاملاتیشون مزخرفه که به هیچ عنوان نمیشه مدیریت ریسک کرد ادم نه میفهمه استاپش چقدره نه تیپی چقدره تازه اسکلپر که باشید یه کندل یک دقیقه ای ده دقیقه طول میکشه .

عههه من این تاپیک رو تازه دیدم :smiling_face_with_tear:

خیلی ساده اس جوابش، وقتی اینترنت دوباره قطع بشه و دسترسی به متا از بین بره، بله کاملا جایگزین میشه و همه میان سمتش خو. اوایل مشکلات زیاد بود واقعا ولی الان روان شده و بهتر شده.

من شنیدم که میگن متاتریدر ممکنه باز مارو تحریم بکنه، واقعا فکرشم میکنم اعصابم خراب میشه ولی چه میشه کرد :expressionless_face:

فقط باید دعا کنیم که دروغ باشه و همچین بلایی سرمون نیاد :smiling_face_with_tear: