پر سود و موفق باشید من یک مرتبه میتونم بگم روند مطلوبی داشتم روی فول فاند البته مرتبط با سال گذشته است متاسفانه به علت ترید خبری مردود شدم اون روز خیلی مشغول بودم و کامل اخبار رو فراموش کردم و چوبشم که خوردم الان روی رابین هودی هستم منم 10کا
پر سود و موفق باشن
اگه قوانین این پراپ اسکم رو بخونید عمرا سمتش برید
این چه حرفیه عزیز
اینا حرفه ای هستن
نمیبینی چقدر نوشابه واس هم باز میکنن
ما کی هستیم حرفشونو باور نکنیم؟
بزار به حرفه شون برسن
![]()
بچه جون تبلیغ اسکم نکن خرتو میگیرن بالاخره
شکی در کلاه بردار بودنشون نیست
هر وقت گرفتن منم میام مثل شما حمل میکنم بهشون خدارو شکر توی این یک سال باهاشون کار کردم از همه لحاظ خوب بودن
سلام ببخشید الان که فارکس فکتوری قطع هست چطور تایم خبررو چک کنیم؟
داخل ایران بروکر ،بخش تقویم اقتصادی
از داخل خود پلتفرم بخش calendar همرو نوشته
دوستان فارکس کار در بروکرها که بخاطر قطعی اینترنت مجبور شدید بیایید سراغ این پراپی های داغون کلاهبردار یک موضوعی در رابطه با روش کار در این پراپی های حقه باز بهتون بگم در مورد دراودانها ، کلا سیستم کاری را باید کاملا تغییر بدید و ترید نقطه ای بلند مدتی را پیاده کنید ، همین نکته برای اونایی که در بروکرها حد ضررهای بزرگ میگرفتن و بعدش معاملاتشون در پایان با سود خوبی میبستن صادقه ، در پراپی ها دیگه از این خبرها نیست ، در بازار پر نوسان انتظار دارن که حد ضررهای خیلی کوچیک بگیرید! همین موضوع باعث میشه اکثرا که در بروکرهای فارکس موفق هستن در پراپی ها ناکام بمونند ! این نوچه های رابین سود که اینجا فعالن فکر کنم دو نفری بیشتر نیستن و همه اش حرف از موفقیت میزنند و چارتهای فتوشاپی نشون میدن را نادیده بگیرید ، اگر دوست داشته باشید بیایید چالش رایگان فول فاند بگیریم نقاط ورود نقطه ای همین جا بهتون میگم تا همگی در چالشش موفق بشید و پوست از سر کلاهبردارشون بکنیم ، این پراپی انتظار داره تریدرها نقطه ای ترید کنند که اکثرا بازنده هستن و رابین سود تا الان داره سود خوبی به جیب میزنه پس تا اطلاع ثانوی پولی واریز نکنید و چالش فول فاندشونو بگیرید اگر دوست داشته باشید از دوشنبه نقاط ورود نقطه ای همین جا میگم چون باید در روش این کلاهبردارها حجم کوچک بردارید و بلند مدت کار کنید یعنی با یک پوزیشن کم حجم بتونید چالش پاس کنید و نه بصورت اسکلپی ، بهرحال اگر دوست داشتید اعلام کنید تا از دوشنبه با انس شروع کنیم ! اون دوتا نوچه هم مسدود کنید تا مزاحم نشن
فعلا خودمونو با این پراپی ها مشغول کنیم تا ببینم کی اینترنت وصل میشه بتونیم به بروکرهای عزیز خودمون برگردیم و البته اینبار دیگه قدرشون خوب میدونیم دمشون گرم واقعا ![]()
والا ما هرچی میگیم این دوستانی که کامنت برندینگ میکنن حرف خودشون رو میزنن این عکس میخ آخر به تابوت قوانین رابین سود هست.در ضمن شرکت هر قانونی دلش بخاد میتونه بزاره بله اما من این همه دارم فریاد میزنم که بگم این قوانین مخالف ماهیت بازار و معامله گری هست.
توی عکس زیر ۱۰ روز معاملاتی هست که هر روز ۸۰ ۹۰ دلار برایند داشته یه روز که حساب ۴ درصد رفت تو ضرر مجبور شدم بشینم تا ببینم موقعیت میده که ضرر رو جبران کنم ۶درصد سود کردم که شد ۲درصد سود.حالا کل روزهای معاملاتی رو رد کرده این شامل حال زمان هم میشه.
حالا یکی اومده میگه ۲۰ روز معامله کن ۵روزش اوکی میشه …چی میگین از فضا اومدین؟؟؟سر ۵ روزش هم بحث هست اونوقت ۲۰ روزززز چی میزنید؟؟؟
توی عکس زمان شما اگر معاملاتتون زیر ۱ ساعت یا بالا ۱.۳۰ باشه هیچ کدوم قبول نمیشه خداییش تایم معاملات دست تریدر هست که بخواد حد بزاره براش؟؟؟برای همین هست که میگیم این پراپ این کاره نیست
همین عکس و نمودار گویای اینه ک اون روز به استراتژیت پایبند نبودی
قوانین رو خیلی واضح تو سایت نوشتن این که تو نمیتونی مدیریت کنی حسابتو بی عرضگی خودته نه کلاه برداری اونا
نمیدونم دو سه تا طرفدار رابین سود مال کدام جهنم دره ای هستن که اینقدر بی ادب هستن ! به همه میگن بیسواد و بی عرضه و …. احتمالا همون پشتیبانی رابین سودن که بجای راهنمایی دوستان شروع به حمله میکنند !!!
عجب گفتم اون روز رو از ضرر بردم تو سود این عکس برایند هست برای همینم گفتم وقتی این اتفاق بیوفته همه روزها رو رد میکنه.دقت کن تقریب همه روزها 80 دلار بودخ و اون روز 320 دلار دقیقا مضربی از برایند 9 روز.من نمیدونم بچه کجایی یا چی همینمون مونده بود با یه خروار سابقه و مدرک سال ها کار تو یه لاقبا بیای به ما بگی بی عرضه.البته تقصیری نداری وقتی با خوک کشتی بگیره ادم خودش کثیف میشه.
دوستان عزیزی که بخاطر قطع اینترنت دارید میان سراغ این پراپی های حقه باز ، حتما توجه کنید که روش کار اینها با بروکرها متفاوته و بخاطر قوانینی که دارن ، نمیتونید مثل بروکرهاتون به سادگی سود کنید ، به هیچ عنوان سرمایه ای وارد اینها نکنید ، گول چندتا نوچه بی ادبشون هم که اینجا ول معطلن نخورید !
والا دو روز کمتر معامله کنی کل روزهات آبی میشه
نمیگم سخت و فلان نیست
ولی غیرقابل جبران هم نیست
40 روزه
یه بار کم تریدر میکنی یه بار زیاد
باز همش رو میشه آبی کرد
تاخیر کندل شدید داره
من از فراز فعلا استفاده میکنم تا درستش کنن
بله واقعا این مشکل خیلی اذیت کننده