پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

آقا رسما کلاه بردار هستن

من یه حساب ۲۰۰۰ گرفتم،

در ۲۰۸۰

امروز 0.3 usdjpy گرفتم برای حد ضرر ۶ پیپ

دو سه پیپ رفت تو ضرر، زد ۲۴۰ دلار ضرر

درادون روزانه

قانون زندگی

اگه آمریکا لا اله الا الله بگوید ما باور نمی کنیم چون می خواهد کلاه سر ما بگذارد. خمینی (ره)

اگر رابین سود خود البروکس هم بیاره حرفشونو قبول نمی کنیم با این اوضاع. masoudrec

https://forum.iranbroker.net/t/topic/82/113?u=masoudrec

اعتماد نکنید

چقدر دوستان پست بزارن؟

اینم جواب اون صالحی مدعی

جواب طهرانی … شیاد هم اون بالا ها دادم

پیام بده پشتیبانی

جواب ندادن؟

پیام دادم گفتن بررسی می‌کنیم

چه فایده!

نزدیک پاس کردن چالش بودم، دو روز معاملاتی هم ازم گرفتن! اعصاب آدم میریزه بهم

حد سودت و ضررت هم روی چارت مشخص نیست!

واقعا عجیبه

دوست عزیز من کلا سبک معاملاتیم اسکلپ هست معاملات تعداد بالا با حجم کم و سود کوچیک نمیدونم مشکلش چیه منم سنگ پراپی رو به سینه نمیزنم دوستان تردید داشتن و من صرفا تجربمو گفتم ک برداشت داشتم ازشون حالا شما دنبال تخریبی به هر روش نمیدونم چه نیتی دارین به نظر من همین ک تو این شرایط دارن خدمات میدن خیلی دمشون گرمه

لطفا توضیح میدید که شما اون 6 پارامتر رو چطور کنترل می کنید؟

منم متاسفانه دیروز اینجوری شدم روی نماد audjpy میزان تغییر پروفیتش عجیب بود هم پشتیبانی زنگ زدم هم پیام دادم امروز تازه اکانتم درست شد و برگشت شما هم زنگ بزن بگو اینجوری شدی :+1:

کلا شرایط سختیه و باید چند وقتی صبر کرد

ول کن یا جز 0.0000001 درصدی که نیستی

یا جز شیاد هایی که هستی

اره، امروز برگرشت دادند معاملات رو

اینم سود مرحله 4 ام ک امروز واریز شد فشار بخور دوست خوبم

گ زز اضافی موقوف

سلام وقت بخیر آقای صالحی چارت جفت ارزهای ین ژاپن دارن برای شما هم بالا نمیاد من با پوند به ین ترید میزنم از دیروز اصلا تو لیست نیست

مثل اینکه غیر فعال کردند جناب حیدری من دیروز روی audjpy ترید داشتم که محاسبه پروفیتش مشکل داشت که پشتیبانی زنگ هم زدم و گفتند این درست بشه دوباره فعال میکنند تا الان که غیر فعاله فک کنم دیگه بره دوشنبه :cry:

روز بخیر من فقط طلا رو رصد میکنم جفت ارزارو ندیدم

جناب صالحی شما سمت فول فاند رفتید ؟ یا تمرکز تون فقط روی ریل میزارید ؟

ممنون که اطلاع دادین

من چندساله هی پوند به ین رو ترید میکنم و هی از واچ لیست حذفش میکنم جفت ارز جذاب و خوبیه اما کمی اذیت میکنه

با اوردربلاک میشه کار کرد اما هنوز نتیجه متوسط دارم

شما با ین ها با چه سبکی معامله میکنید ؟

طلا ک عالی اما از وقتی قیمتش رفت بالا با حساب های پراپ قبلی نتونستم ترید بزنم مدیریت سرمایه بهم میزنه

من یه 10 کا ریل دارم فقط با اون کار میکنم فول فاند خیلی سخت و فرسایشیه روندش

حقیقت من بیشتر تمرکزم روی طلا هست یعنی باهاش سازگارترم تا لقیه نماد ها جفت ارز ها رو با دوستان اخر هفته که کنار هم هستیم ممکنه از نظراتش شون برای ورود استفاده کنم طبعا شما با سابقه قوی تر تون عملکرد و برایند بهتری نسبت به من روی جفت ارزها ( خصوصا ین احتمالا ) دارید