یه چیزی که من شنیده بودم و الان توی عکس شما دیدم تاریخ تایید شدن ریل چهارم تون امروز هست و همین طور ریل پنجم تون هم همین امروز فعال شده قبلا این پروسه به ترتیب 7 روز، 2 روز، 1 روز طول میکشید و این که شده همون روز نکته خوبیه البته کاش بتونند سرعت تسویه شون رو هم زیاد کنند
دیگه خیلی منتظر پرداخت نباشیم ![]()
مبلغ سود رو هم واریز کردند؟
شما ترید کردید امروز ؟ من پنجشنبه چند تا ترید زدم ولی یکم روی tp خوردن مشکل داشتم دیگه و پشتیبانی هم گفت فعلا ترید نزن الان متوجه شدم امروز وصل شده دیگه باید تا دوشنبه صبر کنیم ببینیم این اشکال tp درست شده یا نهاگر شما ترید داشتید امروز نظرتون رو بگید ببینیم شرایط چطوری شده
آقای محمد موفق باشید،
من هم مرحله اول چالش رو پاس کردم و دلیل اصلی انتخاب رابین سود برای من قوانین اون بود که از فانددنکست هم راحتتر هستش، و منم با شما موافقم در مورد افرادی که میان و میگن نمیشه و نداده….. این افراد فانددنکست رو هم کلاهبرداری می دونن. جایی که من خودم بالای سه بار برداشت زدن.
جالبه در پیام خودش (که در جواب شخص دیگری که شک داشت)اون آقا نوشته: هر کی میگه چالش پاس کردم چرت میگه و…..(نقل به مظنون). وقتی هم بهش اعتراض میکنم چرا همه رو جمع بستی در پاسخت که همه میبینند و خصوصی نیست، میگه من که منظورم شما نبودی.!؟!؟!؟!
خیلی عجیبه اگه کسی هنوز از رابین سود حمایت کنه
تا دیروز فقط کامنت میخوندم اما دیدم دوباره پول پاشی شروع کردن
برعکس دقیقا کسایی که دنبال جو سازی و حاشیه سازی هستند میخوره دست پرورده جاهای دیگه باشند در غیر اینصورت اگر بقیه پراپ ها هم وصل بودند تاپیک داشتند اینم نرماله
فقط اجازه استفاده از اکسپرت مدیریت سرمایه رو نمیدن ![]()
و درجریان باشین از خطوط تلفن مجازی هم استفاده میکنن این موضوع مهمه
کاملا درسته کلا دارن از آب گل آلود ماهی میگرن
جناب رحیم زاده من این مورد رو جویا شدم مثل اینکه نمیشه اکسپرت های متاتریدر رو ران کرد انگار بخاطر مدل کد هاش نه اینکه اجازه استفاده نمیدند اگر چه که من اون اویل که پلتفرم اومد پیگیر این مورد بودم و گفتند که خودشون قراره ابزار مدیریت سرمایه اضافه کنند که یه ماشین حساب اوردند روی اون سامانه پشتیبانی شون هر چند که من اصرار دارم همچنان این به خود پلتفرم شون اضافه بشه که سریع باشه مخصوصا برای کسایی که اسکپ کار میکنند
اره
خیلی ها اینجا از خودشونن
اینقدر واضحه که توهین بحساب میاد
بنظرم اکثرا متوجه شدن و اصلا خودشونو خسته نمیکنند حتی بیان اینجا
همین چند نفر هم که ممکنه جذب کنن بالاخره روزیشونه
اینقدر تبلیغ کردن و حرف از سیستم و پنل و … زدن ، بالاخره چند نفر باید جذب کنند
اون بالا کامنت بخون، عملا میگم مشکل کجاست اما همین ها حتی درکش هم نمیکنند و شروع میکنند حرف های بی ربط زدن ( بعضی هاشون بری قسمت نظرات رو بخونی داخل سایت ایران بروکر، میبینی ماهاست دارن تبلیغ میکنند، مگه مشتری رابین سود چن ماه میشینه کامنت میذاره ؟
پس سخت نیست چندتایی هم هی با اسم جدید بیان )
ممنونم از شما
من 370 تا کلاینت دارم که بهشون در مدت 5 سال آموزش دادم ، تماس گرفتم با رابین سود که باههاشون همکاری کنم ولی متاسفانه هیچ جواب قانع کننده ای برا اعتماد سازی اپراتور به من نداد
میخواستم ببینم شما باهاشون فعالیت دارین ؟
من فعالیتم تکی بوده یعنی مثل شما دانشجو یا هم تیمی نداشتم متاسفانه که از این در صحبتی بکنم باهاشون بنظرم اگه شرایط دارید برین دفترشون شاید صحبت رو در رو مفید تر باشه
ممنونم از شما
موفق باشید
اطلاعیه جدید
اطلاعیه مهم و فوری: لزوم مدیریت معاملات (احتمال قطعی شبکه برق)
کاربران عزیز خانواده رابین سود؛
صمیمانه امیدواریم در این روزها و شرایط حساس، خود و عزیزانتان در سلامت و امنیت کامل باشید.
با توجه به شرایط فعلی و اخباری که پیرامون احتمال آسیب به زیرساختهای انرژی و شبکه برق کشور وجود دارد، وظیفه خود میدانیم که جهت حفظ سرمایه و چالشهای شما، هشدارهای لازم را ارائه دهیم. احتمال میرود قطعیهای احتمالی برق، روی دیتاسنترهای کشور تاثیر مستقیم گذاشته و باعث شود دسترسی پلتفرم رابین سود به طور کامل قطع گردد.
به همین دلیل، از شما عزیزان تقاضا داریم:
حتماً پیش از ساعت ۳:۳۰ بامداد روز چهارشنبه (۱۹ فروردین ۱۴۰۵)، کنترل کامل معاملات خود را به دست گرفته و ترجیحاً تمامی معاملات باز خود را ببندید.
لطفاً این هشدار را جدی بگیرید. بدیهی است در صورت عدم مدیریت معاملات تا پیش از موعد مقرر، در صورت بروز هرگونه قطعی در سیستم و ناتوانی در خروج از بازار، مجموعه رابین سود امکان پاسخگویی و پذیرش مسئولیت ضرر و زیانهای احتمالی را نخواهد داشت.
آرزوی ما حفظ سرمایه و آرامش شماست.
با احترام، پلتفرم رابین سود
از طریق متاتریدر؟
سایت شون وصله دیده بودم
دمت گرم انشاالله به سود برسی و اگ برداشت کردی حتما به اشتراک بزار ک ما هم چالش رو بخریم
رابین سود خیلی بی کیفیته. واسه من توی پلتفرمش چارت رو نشون نمیده
ممکنه برای بعضیا مثل شما باشه ولی برای من نبود