اگر چشمت مشکل بینایی نداری آقای پیاز، بالاتر رو ببین پیام من رو خواهید دید که مرحله اول رو پاس کردم، شما هم که در مورد همه نوشتی.
پس اگر …… نداری ننویس
اگر چشمت مشکل بینایی نداری آقای پیاز، بالاتر رو ببین پیام من رو خواهید دید که مرحله اول رو پاس کردم، شما هم که در مورد همه نوشتی.
پس اگر …… نداری ننویس
نمیدونم حس میکنم یه حرفی زدی که یه حرفی زده باشی
من ریپلای کسی رو جواب دادم که منو ریپلای کرده بود.
چرا خودتو الان به من چسبوندی ؟
من پیگیر شما نیستم
به دوستمون هم گفتم اگه میخواد پیگیری کنه این سوالات رو بپرسه
الان چرا شما ناراحت شدی؟
بیخیال، من تا فردا نیستم
، بذار فردا اگه مشکلی داری، شایدم تونستی با خودت حلش کنی
تو عددی نیستی که من خودم رو بچسبونم به تو، این اولش، بعد از اون هم در ریپلایت از کلمه ی همه استفاده کردی که اینجا دو خروس نوشته شما اینجا زد بیرون. اگر منظورت شخص هستش کلیت در نوشته است فرد مورد نظرت رو هدف بگیر، مثل من که، تو گیرم می افتادی معنای واقعی برخی موارد رو بهت میفهموندم. البته زیاد نترس ما از هم خیلی دوریم
دوستانی که بی جهت از رابین سود دفاع می کنن تصویر زیر را ببینن و جواب بدن. دوستانی هم که می خوان از این پراپ چالش خریداری کنن حتما این موردی که می فرستم رو مدنظر قرار
در تصویر زیر معامله آخر من برای اونس بود که باید با حدسود ۹۰ دلاری بسته میشد در صورتی که با ضرر ۱۸۹ دلاری بسته شده است. به پشتیبانی هم پیام دادم که متاسفانه جواب ندادن
دقیقا برای منم موارد مشابه این چندبار پیش اومده ولی پشتیبانی طفره میره
چی میگی اصلا؟
فقط یه حرف میزنی که یچی گفته باشی
سه تا پیام دادی روی هم یک جملت هم به من ربط نداره، فقط میخوایی خودتو بچسبونی
کی به تو کار داره؟ فوقش میخوایی منو زشت کنی هر وقت برداشت کردی اینجا برای دوستان بفرست
من مگه گفتم شما دروغ میگی که اینقدر بخودت گرفتی؟ اگه کسی هم می خواست حرفتو باور کنه الان فکر کنم نظرش برگشته و صدتا پیام و مدرک هم بدی شاید کسی قبول نکنه
فکر کنم ترید روی رمزارزها در روزهای تعطیل ممنوع باشه البته مطمئن نیستم
من دو روزه حسابم رو فرستادم برای بررسی یکی از معامله هام که مشکل داشته امروز توی اطلاعیه گذاشتن از دوشنبه رسیدگی میشه!!! من میدونم فشار هست شاید روی شرکت ولی خدایی بیایید پشتیبانی7/24 بزارید که کارا سریع بشه دیگه ما با کلی مشکلات داریم حداقل زمان از دستمون نره اینجوری الان تا دوشنبه صبر کنیم باز شدن مارکت تازه حساب ها میخواد پیگیری بشه امیدوارم یه فکری برای بهتر شدن سرعت اینجور موارد بکنند
من پرسیدم ایراد نداره ترید کردنش ولی یکم کانترکت سایزهاش فرق میکنه قبلش باید بنظرم یه چک بکنی اگه تخصصی کریپتو میزنی
مرسی بابت توضیحت من فقط نزدک میزنم
من خیلی تلاش کردم بیا سمت نزدک و داو ولی هر بار مارکت زده پس سرم
دیگه چسبیدم به همون طلا و پلنم رو متمرکز کردم روش به جای دنبال نماد دیگه رفتن
من 4 مرحله برداشت ریل زدم از رابین سود الان مرحله 5 امم هر کی میگه کلاه برداریه عرضه پاس کردن نداشته قوانین راحت تر از رابین سود هیچ کجا پیدا نمیشه دیگه
روی یه نماد متمرکز باشیم بهتره تصمیم درستی گرفتی
واریز ریالی داره رابین سود؟ منم ازش برای دور نموندن از ترید یه فاند پلاس گرفتم ولی میخوام اگر قطعی نت طول بکشه پلنای دیگرش رو بگیرم چی پیشنهاد میکنی بین پلنهاش واریزش چند درصد بوده؟
حلالت باشه محمد جان بالاخره هر کسی یه دیدگاهی داره دیگه تو الان داری دستمزد تلاش و حرفه ای بودنت رو میگیری یکی دیگه چوب ضعفش رو میخوره ولی تقصیر رو گردن سایرین میندازه
امیدورام پیام برداشت شیشم رو هم ببینیم ازت من این هفته اگر شرایط خوب باشه میزنم درخواست البته هنوز منتظر بررسی یکی از معاملاتم هستم که مورد داره
من واریز ریالی رو تست نکردم ولی ظاهرا خودشون میگن که دارن
درود بر شما
موفق باشین
مجموعا چند تومن تاحالا برداشت داشتین؟
ممکنه رسیدی از پرداختهاتون اگر دارین بفرستین؟
یا تصویری از پنل آنالیز و یا تریدهاتون
هر چیزی که دم دسته، قاعدتا نت قطعه و دسترسیها خیلی محدود
گویا بلخره بعد از 4 5 روز بلخره سیستم وصل شده
چند تا کریپتو ترید زدم اوکی بود ظاهرا
حسابمم رد شده بود ترید باز داشتم درادون خورده بود که برگردوندن…