پلتفرم ترید رابین سود در نت ملی (میتونه جایگزین متاتریدر باشه؟)

دوستان در یورو دلار در سود خیلی خوبی بودم که یه دفعه معامله بسته شد و هیچی به میانگین ام اضافه نشد. علت چیه؟

3 لایک کرده

با چند روز ترید و فعالیت حداقل دوتا پارامتر هاش امتیاز نمیگیره البته با استراتژی بنده که نمیده

خلاصه

این متن پنهان خواهد شد

3 لایک کرده

امروز هم ایراد دیتاسنترها باعث شد که در وقت معامله من رابین سود سایتش باشه ولی پلتفرمش نه خودش هم میگه که ارتباط پایدار برقرار شد اعلام میکنیم. به هر حال با نگاه کردن به چارت فراز به تشکیل ستاپ معاملاتی در فضای ترید باقی می مونم. خراب شدن دیتا سنترها از دو شب پیش واقعیت داره مثلا سایت ترب امروز برام اس ام اس فرستاده بود که اشکالات دیتا سنترمون برطرف شده.

ضمنا امروز فراز یه مورد قطعی و چند مورد مشکل در ورود به حساب داشت که نیمدونم مال همین موضوع بود یا اشکال از نت من بود فراز داره کار میکنه الان

5 لایک کرده

امروز چند بار تلاش کردم بگیرم سرورهاش فعلا از کار افتاده

5 لایک کرده

موضوع مشکل دیتاسنترها بر اثر قطعی برق دو شب پیش که رابین سود گفت خالی از واقعیت نیست مثلا سایت ترب امروز واسه من پیامک فرستاده بود که مشکل سرورهامون برطرف شده پس معلومه که تعدادی از سایتها با این مشکل روبرو بودن

6 لایک کرده

خب تا اینجای کار ساعاتی دیگر شد ۲روز😂

4 لایک کرده

رابین سود امشب چهارشنبه این اطلاعیه رو توی صفحه چارت که کامل هم باز نمیشه گذاشته فعلا زمان خواهد برد این طور به نظر میرسه

جهت اطلاع کسانی که از رابین سود حساب دارن عکس اطلاعیه شون رو میذارم اینجا

3 لایک کرده

آقا من طرفدرا رابین نیستم طرفدار کسی هستم که ترید میزنه

این هم اطلاعیه بعدی رابین سود

هست که چند دقیقه بعد از اطلاعیه قبلی اومده نوشته هر کس سر قطعی ضرر یا دراودان خورده بنویسه بررسی میکنن این طور نوشتن

3 لایک کرده

با پیام بی مورد به پشتیبانی مارو همراهی کنین یعنی چی😂

یعنی بی مورد پیام بدیم یا ندیم آخرش؟

چه جمله بندی افتضاحی

2 لایک کرده

کاملا هول کردن ولی اگر دیتا سنترها واقعا صدمه دیده باشه کار خیلی سخت هست و تازه باید به ضرر و زیانهای خیلی از کاربرا دستی رسیدگی کنن به نظر من درغ نمیگن چون مثلا امروز سایت ترب پیامک زده بود به من که کاربر محترم اشکالات سرورهای ما رفع شده چند تا سایت این طوری شنیدم که این روزها با بحث قطعی برق و دیتاسنتر درگیر بودن

3 لایک کرده

کسانی که رابین سود بعد از نت ملی حساب گرفتن آخرین اطلاعیه شون این هست که امروز گذاشته در این ساعت یعنی یازده و ده دقیقه پنجشنبه چارتش وصل هست ولی نوشته حد ضرر و حد سودها درست عمل نمیکنه نذارید و توصیه میکنه ترید نکنید یا اگر کردید حد سود حد ضرر نذارید چون درست عمل نمیکنه و حداقل نوشته ۱۰ روز میتونه برطرف شدنش طول بکشه جهت اطلاع نوشتم اینجا عکس اطلاعیع ش رو هم میذارم براتون

4 لایک کرده

درست شد و من مرحله اول رو پاس کردم

4 لایک کرده

سلام من 3 مرحله برداشت داشتم و امروز درخواست برداشت4 ام رو ثبت کردم

7 لایک کرده

سلام لطفا اگر واریز کردن اطلاع بدین.شاید اعتمادسازی شد برای کسایی مثل من که شک دارند.مرسی

4 لایک کرده

یعنی میتونیم روی xauusd معامله. کنیم

3 لایک کرده

سلام دوستان

را بین سود یک پراپ کلاه برداره

به راحتی معاملات رو می بنده و جالب اینکه معامله در سود رو با ضرر می بنده

6 لایک کرده

کلا اگه کسی هم میگه پاس کردم، جدیش نگیر،اگه خیلی دیگه میخواهی پیگیر بشی بهش بگو ترنسکریپت تریداشو بفرسته و به چه دلیل مثلا اینجا ترید زده

کلا تریدر خوب پارامتراش اینجوری باشه باید تعجب کرد

تنها سبک های اوپن سشن گرفتن و این ماست خیاری ها شاید جواب بده

3 لایک کرده

شما چرا اینقدر خودت رو اذیت می کنی، برچسب میزنی به دوستانت، چه دلیلی بر اینهمه انرژی گذاشتن وجود داره، اگه از این پراپ خوشا نمیاد، خوب همه نظر شما را دیدن دیگه چه اصراری داری به اینکه اتفاقات واقعی رخ داده برای دیگران رو زیر سوال ببری؟

خوشت نمیاد، نظرت رو گفتی من که تازه کار نیستم، فعلا هم اینترنت قطع هستش، نمیتونم با فانددنکست کار کنم.

خوب که چی، نوشتی بقیه دارن دروغ میگن، مگه تو نتایج رو دیدی؟ بر چه اساسی این نوشته رو ادعا میکنی.

5 لایک کرده

شما نخون، مگه به شما پیام دادم؟

درک داری؟

طرف منو ریپلای کرده منم جواب خودشو دادم بعد 24 ساعت

شما کجای پیازی؟ من گفتم بقیه دروغ میگن؟

الانم میرم تا فردا که شما ناراحت نشی اوکی؟

در اخر بگم من مشکل ندارم، پراپ مشکل داره اگه تا الان اینو نفهمیدی شما هم مشکل داری :face_blowing_a_kiss:

3 لایک کرده

البته من مشکلات رو شخصی نمیکنم، اگر هم شخصی بشه بشکل متفاوت حلش میکنم، میفهمی که چی میگم؟

البته از نزدیک دیدن و حرف زدن با آدمهایی مثل شما رو دوست دارم چون بعد از اون طرز حرف زدنش عوض میشه و می‌فهمه با کی طرفه….. میفهمی که.

3 لایک کرده