سلام من سه ساله با بازارهای مالی اشنا شدم شرایطمو ذکر میکنم شما هم لطف کنین بدون شوخی و چرند گویی منو نصیحت کنین و نظرتونو بگین.
همونطورکه گفتم سه ساله با بازار اشنایی دارم یه ساله فعالیت میکنم و دوسال تمام بکوب یاد میگرفتم مثلا روزی هشت ساعت یادگیری.دوره استاد اهنگری رو بیش از پنجاه بار دیدم و جزوه برداری کردم کلی ویدیو از اساتید مختلف کلی مقاله کلی کتاب….اما با هیچ کدوم حال نکردم.
کلا من دوست دارم سیستمم حول یه دسته قاپون خواص بچرخه و نخوام تو شرایط ورود فک کنم درسته یا نه ورود بزنم.من یه سیستم خیلی راحت ساختم و باهاش دارم ترید میکنم.
من روی داوجنز و طلا با ستاپ شخصیم که کاملا سیتماتیک و بی ربطه معامله میکنم.اول سشن نیویورک منظر یه شکست میشم و با ریوارد دو معامله میکنم با ریسک یک درصد در هر نماد.همینقد ساده.
با وجود کلی اطلاعاتی که بلدم اما اینو انتخاب کردم.
من کلا رو ستاپ ثابتی نموندم و هی تقییرش دادم و سعی میکنم اینو درست کنم برا همین این ستاپو اخرین ستاپم انتخاب کردم.
فاندا خوندم تکنیکال خوندم همه چیزم بلدم فقط روانشناسیم ضعیفه.
داشتم سود ده میشدم که نت ملی شد😐 انگار بو کشید.
بنظرتون ایا باید استراتژی بر اساس اون منطق استادای عزیز بنا بشه یا یه بهونه برای ورود.که اسمرارش بدم میتونه سود ده ام کنه؟
حدود دو سال از زمان شروع به یادگیری ترید برای من میگذره و زمان کمتری از شما توی مارکت بودم اما به نظر من دوره ی آقای آهنگری بیشتر به درد این میخوره که با انواع سبک های معاملاتی آشنا شی و از بین اوناها یکی رو انتخاب کنی برای پروفشنال شدن
من خودم اسمارت مانی رو انتخاب کردم و ویدیو هاشو از کانال یوتیوب TLBforexeducation دیدم(بخش ابتدایی ویدیو هاشون توی فرا چارت هست اما اصلش توی یوتیوبه معامله به روش بانکها به سبک اسمارت مانی با حسین طاهری | فراچارت: آموزش رایگان بورس و بازارهای مالی ) که یه استراتژی نسبتا صفر و یکی رو از توی این دوره درآوردم البته این کانال مدتیه که دیگه فعالیت نمیکنه اما همون ویدیوهای قبلیشون با وجود ویو کم بنظرم فوقالعادس
فقط و فقط باید بکتست بگیری و روی چارت واقعی به مهارت برسی.اوایل که تازه کار هستی نسبت به این مقاومت میکنی هی منتظری یکی یه لقمه آماده بهت بده و تمام سریع به سود آوری برسی و پول دربیاری.من خودم اوایل همینجوری بودم یه عالمه استراتژی دیدم که یه مدتی خوب کار میکنه و فک میکنی خیلی عالیه ولی توی بلند مدت میبینی اصلا بدرد نمیخوره البته که بستگی به مسائل روانشناسی هم داره.یکی هست با یه استراتژی با وین ریت ۲۰ یا ۳۰ درصد سود هنگفتی میکنه یکی با یه استراتژی با وین ریت خیلی بالاتر نمیتونه موفق بشه.به قول یه استادی میگفت معامله گری بیشتر تا اینکه یه علم باشه یه مهارت و طرز تفکر هستش که باید بهش برسی
سلام. بک تست استراتژیت ریسک به ریواردش چنده؟ حداکثر افت سرمایه ش چقدره؟اگر اینها اوکی هست. چیز جدیدی کار نکن از دانسته های قبلیت برای بهیود همین استراتژی استفاده کن.
برای مشکلات روانشناسی خواستی در تایپیکی به همین نام که در ایران بروکر ایجاد کردم مشکلت رو بنویس من تا حد قابل توجهی میتونم رایگان کمکت کنم
1-شما کارتون درسته و باید با توجه به فهم خود از دوره ها و آموزشهایی که دیدین برای خودتون پلن واستراتژی بنویسید نه دقیقا مطابق با آموزشهایی که می بینید دقیقا کاری که شما انجام دادین( مهم راحت بودن خود شما هست)
2- استراتژی که دارید را حتما مکتوب کنید ودقیقا با همین استراتژی کار کنید
3- اگه وین کار شما بیش از 40درصد با ریوارد1به2 هست . عالیه و خیلی دنبال بهینه کردن استراتژی نباشید چرا که ترید کلا در یک کلام یک بازی اعداد و احتمالات هست
4- برای مشکل روانشناسی که دارید به هیچ عنوان دنبال مطلب خاصی نباشید.
اولا بپذیرید که ترید کردن مثل پرتاپ سکه می مونه ونتایج بصورت رندم وتصادفی است
و دوم اینکه نتایج تک تک معاملات اصلا اهمیتی ندارد و نتایج معاملات را در بسته یا سِت های20تایی ببینید و براتون نتایج بسته ها مهم باشه نه تک تک معاملات