در باره وضعیت و تریدر بودن من نظر دهید

تمام حرف های شما درسته ولی آیا ریسک به ریوارد دو ثابت عالی هست.

از نظر من با ریسک به ریوارد یک به یک هم میشه به سود رسید.

اگر نظری دارید بگید

(پست توسط نویسنده حذف شد)

تشکر و همچنین.موفقیت پایدار

قبلا یک به یک بود حس کردم.باهاش کنار نمیام چون من یه درصد روی طلا یه درس روی داوجنز ریسک میکنم.اگه دوتاش تیپی شه چهار درصد سود تو یه روز اگه دوتاش ضرر شه دو درصد ضرر اگه یکیش سود شه دو درصد سود.

اینطوری با مدیریت ریسک هم یه بازی سود در سود میکنم

:joy:همه تریدرا اول تو وضعیت بحرانی هستن و تریدر واقعی نیستن از نظرم شما هم یه تازه واردید که سر از این مارکت در نمیارین و فقط برای گذراندن اوقات فراغتتون اینجایین:joy:چون هیچ کار بلدی اینجوری نصیحت نمیکنه

شما هم میتونید از نصیحتایی که اینجا میشه استفاده کنین شاید بدردتون خورد.امید وارم وضعیت شما هم بهتر شه

دوست عزیز من با امید به پول نیومدم بازار عشق به مارک منو کشید سمت خودش.برام مهم نیس ضرر کنم همونطور که تریدرای بزرگ اول کار ضرر ده بودن منم ادامه میدم چون عاشق کارمم

از نظرتون یه دکتر کی میشه یه دکتر واقعی؟وقتی که ازمونو خطا کرد و درس گرفت یا یه مهندس چی؟تریدم مثل بقیه شغلا خدارا شکر من مثبت گرایی غیر منطقی ندارم حتی امید بیجا هم ندارم.زاتنشخصیتم با مارکت جوره پشت چارت بجای استرسو ترس.من بدون هیچ حسی حتی با ارامش ترید میکنم

ولی بازم از وقتی که گذاشتی ممنونم.ولی امید وارم هم شما و هم من به مراد دلمون برسیم.تو کاری پا بزاریم که باهاش ارامش داشته باشیم

با ریوارد به ریسک ۲، شما حتی اگر فقط ۳۴ معامله از ۱۰۰ معامله‌تان درست باشد (یعنی Win Rate حدود ۳۴٪)، در بلندمدت سر به سر می‌شوید (بدون در نظر گرفتن کمیسیون). پس اگر بتوانید کمی بهتر از این عمل کنید، سودآور خواهید بود.

وین ریتم تا الان49تا54بوده در بیشتر مواقع