ترید بدون در نظر گرفتن جهت روند

درود خدمت دوستان عزیز

یکی از نکاتی که من خیلی بهش برخوردم این بوده که گفتن با روند ترید کن.. روند بازارو پیدا کن… با روند باش و پادشاهی کن…

خیلی از استاید ایرانی و اساتید بزرگ جهانی هم این نظرو داشتن، نمیخوام این حرفو نقض کنم اما میخوام تجربه چندین سالمو به اشتراک بزارم باهاتون.

این نماد CadChf از اول ماه مارس هستش (ریوارد ۳ ) همونطور که میبیند من کاری نداشتم روند صعودیه، نزولیه یا کلا رنجه… البته دید شما شاید همینم روندیو تشکیل داده!؟

من نسبت به اون تجربه ای که پیدا کردم تشخیص میدم قیمت تا کجا میخواد اون خروج نقدینگیو داشته باشه که با ورود نقدینگی وارد معامله بشم.. از اصطلاحات قلمبه هم استفاده نمیکنم چیزی که اساتید دوره ها تا دلتون بخواد به افرادی که میخوان تریدو یاد بگیرن میگن و هزاران دیتای مختلفو به اشتراک میذارن که بیشتر باعث سردرگمی میشه تا تقویت مهارت…

خواستم نظرمو باهاتون به اشتراک بزارم خوشحال میشم تبادل نظر داشته باشیم.

من هم مثل شما عمل میکنم! ولی جایی که خلاف روند وارد میشم زودتر از معامله خارج میشم!

با سلام

جمله‌ای هست که میگه هر چی ساده‌تر به چارت نگاه کنی ،راحتر سود میکنی . این جمله تا حدود زیادی درست است.

بحث روند بیشتر برای تحلیل است تا ترید؛ چون روند بازار با توجه به هر تایم فریم ممکن هست متفاوت باشد ؛ در واقع فراکتال بازار مانع از این هست که راحت روند رو پیدا کنی؛ در ترید ما همیشه باید روند موضعی و حال حاضر را در نظر بگیریم ، یعنی زیاد نباید درگیر گذشته‌ی بازار بشیم .همچنین سوپر فست اسکلپر ها نیازی به تشخیص روند ندارند.

1 لایک کرده