بنده ۱۰ ساله تریدرم در حد توان در خدمت دوستان هستم📈

خیلی ممنونم بابت اطلاعات دقیقی که دادید موفق و پرسود باشید :folded_hands:

عکسایی که پایین پست کرده نشون میده ریسک به ریواردش ۳ به ۱ هست ینی استاپش ۳ دلاره و تیپیش ۱ دلاره

و کلا سه تا پوزیشن وارد شده عکسی که فرستاد نشون میده بقیش اکسپرته

من فقط روی اونس طلا پوزیشن می گیرم. تنها نکته ای که شما باید همیشه بهش دقت کنید اینه که ببینید در تایم فریم 15 دقیقه کف پایین تر تشکیل شده یا سقف بالاتر و بعد منتظر بمونید تا قیمت برسه به سطح fvg شروع کننده ی اون لگ حرکتی که باعث تشکیل این کف پایین تر/سقف بالاتر شده است و در تایم 1 دقیقه تایید ورود بگیرید و اقدام به فروش/خرید کنید.
نظرتون نسبت به این استراتژی چیه؟

از کاری داری میکنی خوشم میاد اما واسه باورکردنش یک استیتمنت میخوام

من تازه فهمیدم این همه متنو تایپ نمیکنید بلکه از نرم افزار صوت به تایپ استفاده میکنید. درست میگم؟

خیر دوست عزیزم با اجازه شما تایپ کردم بازم هر جور نگاه کنیم مهم مطلبیه که داره اراعه میشه .وقت همه ما الان دیگه ازاده و میتونیم با هم به صورت شفاف صحبت کنیم به نظرم وقت گزاشتن و توضیح دادن به افراد کمترین کاریه که میشه کرد.اگر مطالب سنگین بوده و باعث خستگی شما شده منن پوزش میطلبم دوست عزیزم .

دوستان ساعت باز شدن سشن های مختلف رو کجا میشه چک کرد قبلا اوربکس یه ساعت مانند داشت راحت بود

درود بر تو. مخلصم

سلام وقت بخیر نرم ازفزار بوک مپ فقط بی تی سی رو داره که؛(

سلام، وقت بخیر.
نه Bookmap فقط BTC نیست؛ نسخه کریپتوش محدوده.
اگه نسخه Global دیتافید درست بگیری (مثل Rithmic یا CQG)،
تقریبا همه بازارها رو داری فیوچرز، شاخص‌ها، کامودیتی‌ها… هرچی Level 2 واقعی باشه.

من تو لپ تاپ قدیمی یک نسخه بود فکر کنم مال اوایل ۲۰۲۵ بوده باشه فقط سی ام گروپ بود که بیت تی سی رو داشت !( نسخه گلوبال، از این وضعیت خارج بشیم ببینم نسخه خا متفاوت باید باشه !)

:shamrock:

دمت گرم که امدی وراهنمایی کردی

متاسفانه بعضی ها فقط دنبال ایراد گرفتن از بقیه هستن ،همین ها باعث میشن ادم دلش نخواد کسیو راهنمایی کنه ،وقتی وارد تاپیک شما شدم تعداد جواب ها رو دیدم خوشحال شدم که الان حرف های شما رو میخونم چهارتا چیز یاد میگیرم ولی متاسفانه یکی که صاحب تاپیک نیست، بیشتر از شما تو تاپیک خودتون حرف زده وشما رو باز خواست میکنه یکی نیست بهش بگه شما باور نداری خب تاپیکو ول کن و بروو ‌…. متاسفانه باعث شد شما بریدخیلی ناراحت شدم ، براتون ارزوی موفقیت بیشتر میکنم :heart:

حتما دوست عزیز نت ها وصل بشه بهتون راهنمایی میکنم چطوری تهیه کنید

اگر در چند دوره زمانی ترید انجام دادید و نتیجه گرفتین پس استراتژی خوبیه و اگر برش مسلط هستین پس فوق العاده است …دنبال چیز دیگه ای نباشید…استیمنت خودتون رو بررسی کنید و یک تکنیک مدیریت سرمایه برای استراتژیتون پیدا کنید و از ترید کردن لذت ببرید…

من به یک موضوع معتقدم

اتفاقا معتقدم برای اینکه ستاپ شخصیتون)به نوع خودتو( رو توی مارکت پیدا کنی،اتفاقا باید چند دوره ببینی تا ببینی با کدومش اوکی تر هستی و راحت تری

یا به قولی از نخواستن هست که میفهمی دقیقا چی میخوای

دلیلی برای پشیمونی به نظرم نیست، راه همین بوده

بعد میای سیستم خودتو با بک تست و آرشیو طبقه بندی شده درست میکنی

که البته در این بین نباید دچار کمال گرایی شوی

این تجربه ۶ ساله خودم هست

سلام دوست من نظرت راجب اندیکاتور

Gainz algo v2 alpha چیست من ۳۰۰ دلار دادم ولی نسخه اصلی گیرم نیومد

درود بر شما
بنده به شدت از تاپیک هایی اینطوری حمایت میکنم و خوشحالم که بالاخره در میان این حجم از تنش بین برخی افراد برای تبلیغ و تخریب بروکرها و پراپ ها، اشخاصی مثل شما اینطوری به دنبال تولید محتوا و ایجاد گفت و گوهای آموزنده هستند و به دنبال کمک کردن به دیگرانند.
اگر ایرادی نداشته باشه بنده از شما یک خواهشی دارم و آن هم این هستش که تجربه 10 ساله خودتون رو حداقل در یک پاراگراف خطاب به دوستانی که تازه به دنبال ترید کردن هستند، اعلام کنید تا بی راهه نروند و وقت با ارزش خودشون رو به صورت درست و اصولی سپری کنند.
پیروز و موفق باشید اقای جلیلیان :rose:

عالی دقیقا ،ای کاش

توضاحات عالی و طولانی بود :joy:

اما یه بنگلادشی هست از طریق اینستا پیداش کردم اون نسخه اصلی اندیکاتور رو داره به شخصه تو لایو بازار دیدم چجوری سیگنال داده وینش 100 خدا گواهه باهاش ترید زدم دقیق تو کف کف بای میده تو سقف سقف سل میده با stop و tp دقیق مویی میاد تا نزدیک استاپ ولی یدونه استادم نمیخوره