بنده ۱۰ ساله تریدرم در حد توان در خدمت دوستان هستم📈

جارو نقدینگی اسم سبکه؟

نقدینگی یا گپ یا فیبو یا …. فرقی نمیکنه اگر توجه کرده باشی دوست عزیز من برای بهنیه وارد شدن همه ترید هام بیشتر انقدر بهینه میشه تا در یک دقیقه و در بهترین زمان وارد بشم و استاپ درست و بهنیه ای داشته باشم

شما که بحث نقدینگی میکنی کدام نقدینگی برای ورود ارزش داره وقتی ندونی کجای و چرا وارد شدی و ترید زودهنگام و اسکلپ داری یا در چه لگی هستی یا بقول آر تی ام کار ها ناحیه پریمیوم…کدوم خخخ بخدا ۹۰ کسایی که دم از نقدنگی میزنن نمیدونن حتی ته اون نقدینگی کجاست و …. و …. و ….. البته دوست عزیز من شما رو جز ۹۰ درصد نمیدونم ولی واقعا نمیشه یکی رو با دوتا حرف سنجید…واقعا همیشه هممون دنبال یادگیری باشیم ولی از یه جای به بعد جواب همه سوال ها در همه سبک ها داده شده بستگی به دیدگاه شما داره

اهان درکل نظرت اینه که کلا سمتش نیایم و خارج شیم‌😂

حالا اگه نخوایم خارج شیم میتونی یه رود مپ مشخص کنی که خودت اگه برگردی به اول میرفتیش؟

دوره های زیادی گفتی ولی یکم ادم گم میشه که اول کدومو بره بعد کدومو بعد کی شروع کنه اصلا

من خودم واسه شروع دوره پورصمدی رو دیدم ولی نمیدونم قابل اتکا هست و کافیه یا نه نظرتو راجب این دوره و ادامه دادن باهاش بگو

در کل یه رود مپ بگو که از الان بعد دیدن این دوره و دونستن مفاهیم کلیه طبق پیشنهادت چه کاری انجام بدم اگه نیازه دوره ببینم باز کدوم رو اول و کدوم رو بعدش همینجوری.. و کی شروع کنم

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدی❤️

والا به نظر خودم همه سبک ها روش ها ایده ها یک چیز را نشان می‌دهد و اینکه با دو خط هم میشه ترید کرد واقعا چون همه چیز یکی هست

شرمنده خودمم با اکانت همسرم بخاطر مجوز سایت و تازه وارد بودن بیشتر از 23 پاسخ دادم و تا 22 ساعت دیگه نمیتونم جواب بدم فردا شب در خدمت دوستان هستم

نمیدونم چرا از حرفاتون ، بوی جناب تئودن به مشامم میرسه.

سلام تا اینجا تقریبا تمام مطالب توضیحی شما رو مطالعه کردم .

با ۴۵ سال عمری که از خداوند گرفته ام سرگذشت مشابهی داریم .

خوشحالم که مستدام بر هدفت بودی و تاکید دارم این حس پیری که شما داری حاصل از سختی و پختگی شما شده .

اگر به هدفت رسیدی که فکر میکنم با وین ریت ۹۰ رسیده باشی بعد از این از زندگیت لذت ببر و به معنای واقعی زندگی کن ‌

در آخر ازت میخام نیازمندان رو فراموش نکنی که زکات دانشت رو بپردازی .دانشی که تا خداوند نمیخاست کسب نمیکردی .

موفق و پایدار باشی بزرگوار

درود بر شما دوست عزیزم
اینکه شباهتی بین منطق حرف‌های من و اشخاصی که نقاشی روی چارت انجام میدن پیدا نمیکنید ، اصلاعجیب نیست.
واقعیت اینه که وقتی شما از فضای توهمیِ وین‌ریت ۹۰ درصدی و ستاپ‌های جادویی فاصله می‌گیرید و شروع می‌کنید به یادگیریِ مکانیزمِ حراج و جریانِ نقدینگی، ناخودآگاه زبانتون تغییر می‌کنه. در لایه‌های حرفه‌ایِ مارکت، فرقی نمی‌کنه اسم سبک شما چی باشه؛ اگر دارید درباره‌ی پنقدینگی و جذب و تله‌های الگوریتمیکحرف می‌زنید، یعنی دارید زبان واقعی پول رو صحبت می‌کنید.به قول معروفحقیقت همیشه یک بویِ مشخص میده.
هدف من اینجا بت‌سازی یا پیروی از شخصی نیستهدف اینه که سطحِ سواد فنیِ کامیونیتی جوری بالا بره که دیگه کسی با جملاتی مثل شیطنت بروکر یا مغزم سوت کشید، اشتباهات خودش رو در درک نقدینگی توجیه نکنه.
بجایِ تمرکز رویِ صدا، بهتره رویِ پیام تمرکز کنیم؛ چون مارکت به اسامیِ ما اهمیت نمی‌ده، فقط به اردرهایِ ما اهمیت می‌ده‌.

ممنون از توضیحاتت، ولی این حجم از پیچیدگی و سوت کشیدن مغزکه می‌فرمایید، معمولا نشانه‌ی Systematic Edge نیست، بلکه نشانه‌ی غرق شدن در مفاهیمِ کلاسیکیه که سال‌هاست توسط الگوریتم‌های بانکی شکار می‌شن. فرمودید استاپ شما به خاطر شیطنت بروکر خورده. بیایید واقع‌بین باشیم؛ در مارکتی که روزانه تریلیون‌ها دلار جابجا می‌شه، بروکر دنبال استاپ تک‌تک ریتیل‌تریدرها نیست. اون چیزی که شما بهش می‌گید شیطنت، در واقع Stop.loss Clustering در نواحی نقدینگیه. تریدری که درکِ درستی از Order Flow داشته باشه، استاپش رو جایی نمی‌ذاره که نقدینگیِ مورد نیاز مارکت‌میکر برای چرخش باشه. انداختنِ تقصیر گردن بروکر، اولین نشانه‌ی پذیرفتنِ شکست در تحلیلِ نقدینگیه. وقتی می‌گید الیوت ببین، RTM ببین، پترن ببین، یعنی دارید با ده‌ها فیلتر مختلف که همگی بر پایه‌ی دیتای گذشته هستن، به مارکت نگاه می‌کنید. طبق قوانینِ احتمالات، ترکیبِ این همه سبکِ متناقض، به جای افزایشِ دقت، باعث سردرگمی در لحظه‌ی ورود می‌شه. چطور ممکنه با سیستمی که حتی خودتون می‌گید از توان ذهنتون خارجه، به وین‌ریت ۹۰٪ برسید؟ ریاضیات مارکت با احساسو چشم تریدرجور در نمی‌آد، با اعداد و احتمالات تکرارپذیر جور در می‌آد. اینکه می‌گید یک شکست رو می‌شه در لحظه فهمی»، اگر بر پایه‌ی دیتایِ لحظه‌ای حجم و جریان سفارشات Level 2نباشه، صرفاًیک حدسِ ۵۰-۵۰ هست که در گذشته‌ی چارت درست به نظر می‌رسه. در لایه‌ی قیمت، هیچ تفاوتی بین یک شکست فیک و واقعی در لحظه‌ی وقوع وجود نداره، مگر اینکه از Order Flow و نیت معامله‌گرانِ بزرگ باخبر باشید. مارکت فارکس جای قصه‌گویی درباره‌ی زیگزاگ‌ها و لگ‌های حرکتی نیست؛ جایِ جدیِ ریاضیات و شکارِ نقدینگیه. اگر بعد از ۱۰ سال هنوز فکر می‌کنید قیمت به خاطر استاپ شما مسیرش رو عوض می‌کنه یا بروکر با شما لجه، شاید بد نباشه یک‌بار به جای چارت، به مکانیسمِ حراج Auction Market Theory نگاه کنید.امید وارم نقد دوستانه من باعث رنجش نشده باشه.و این پایه ای باشه برای تبادل اطلاعاتمون :growing_heart:

دوست عزیز با کمال احترام
من اینجا نیومدم که خودمو ثابت کنم به کی چرا ثابت کنم
من نه خدا هستم نه ادعایی در این مارکت دارم
خودت که جریان نقدینگی رو کامل میفهمی
و …. رو که لزوم نمیبینم بگم رو هم بزاریم کنار بحث اینگلف ها و تعداد برخورد و so6 ها وسط میاد که رفتار بازار در مارکت فارکس خیلی مارکت میکری و در ارز دیجیتال خیلی کند و بلافاصله فرارهست…
وین ریت و کارای سیستم من برای من حتی ارزش نزدیک به ۱۰۰ رو داره ولی برای یکی دیگه شاید ۷۰ باشه ولی برای من و شخصیت من خلق شده
قراره از این بازار ضرر ها جبران و زندگی رو باهاش ادامه داد یعنی اگر قراره بدمیم بشینیم یا بپریم ولی بدمیم
امکان نداره سیستمی استاپ نخوره میدونم در بحث ترید خیلی مهمه بحث استیتمنت و پروفیت فکتور و خیلی راحت هم میشه درستش کرد اما واقعیت رو که نمیشه عوض کرد بعضی ها مدل سیستمشون اینجوریه که در طلا هر بار یک حساب رو ۱۰ دلار شارژ میکنن و برد یا باخت میدن و جالبه برآیند بسیار بالای دارند ولی آیا اونم میتونه مثل شما فکر کنه و انتظار استیتمنت عالی داشته باشه ولی تریدشو میکنه و حالشم میبره بعضی مواقع نباید خیلی مسائل رو bold کرد

راه رسیدن به خدا فقط عبادت نیست

و اما اینکه شما بحث نقدینگی رو وسط کشیدی کل مارکت رو باید نقدینگی در نظر گرفت در صورتی که خودتم میدونی الگوریتم اینجوری کار نمیکنه و در نهایت جمع صفر هستش بهتره یکم بیشتر راجب الگوریتم تحقیق کنی یا دوره های معتبر الگوریتم که در دانشگاه های خاصی تدریس میشه رو بخونی که مطئنن گیرت نمیاد و بازار در صورت نبود نقدینگی هست که حرکت میکنه میتونی در همین بازار صرافی های ارز دیجیتال داخلی که حجم کمه تست کنی حرفمو…

بعلاوه هنوز بحثی از روابط سشن ها و خبر سازی ها هم وسط نیومدهمش در حد یک تکنیکال ابتدای بود مباحث این پست
آخرش میرسه به خود آدم و مدیریت خودش و ریسکش
و اما بحث اینکه شما دنبال اثبات مارکت و جریان نقدینگی به من هستید راجب اون استاپ بحث سر مشکلات فروانیه که ممکنه باعث خراب شدن وین ریت بشه در صورتی که واقعا نتیجه سیستم همینه
دوم اینکه طبق گفته خود بروکر در زمان باز شدن مارکت استاپ ها رو غیر فعال میکردن که نکردن دوم اینکه این کندل فقط در این بروکر بود و من در اون زمان در چند بروکر دیگه حساب داشتم و بهشون گفتم و تقصیر رو بر سر توزیع کننده نقدینگی انداختن بعلاوه باز شدن زودتر مارکت خدا داند سوم اینکه شما بعد دیدن ۳ عکس از ترید های من فقط من رو دنباله رو شکار نقدینگی دونستی در صورتی که طبق عکس اول من یک ورود استاپ داشتم یکی پولبک رو گرفتم و یکی موج ۵ رو در یک ترید استاپ خورده من در یک بیس در ابتدا و انتها بیس قصد ورود داشتم و در یک ترید دیگه هم ورود زودهنگام داشتم که به تارگت رسیده بود و در یک دقیقه فرض کنیم شما چطور تمام دیدگاه های ورود من رو حدث زدید حتما علم غیب بلدید؟:joy:

خیر دوست عزیز نقدینگی فقط دلیله مثل کلی دلیل دیگه تو مارکت…. و من اگر بخوام کل دانسته هامو بگم اینجا نمیگنجه اگر منظورت سیستمه که فقط برای خودمه و گلچین شده همه اطلاعات بعد کلی بهینه شدن و تست بدست اومده و اگر بحث نکشیدن مغز منه بخاطر سوال پرت شما بوده که نخواستم جواب بدم وگرنه من میدونم چی بلدم و چی درسته ولی نیازی ندارم توضیح بدم سیستم من برای خودم به راحتی خوردن یک لیوان آبه ولی برای خیلی ها خوردن اون لیوان آب امکان پذیر نیست :rofl:
امیدوارم از شوخی های من ناراحت نشید
… بخاطر محدود بودن حساب با این حساب جواب شما رو دادم …

اینجا من اومدم کمک کنم ولی دارم همش چیزی رو اثبات میکنم که اصلا احتیاجی بهش ندارم اصلا شما بزار وین ریت صفر اینم ممکنه یعنی از شانسی هم بدتره؟:joy:

تاپیک اینجا آموزش سیستم من نیست و تاپیک نمایش استیتمنت نیست

اتمام فعالیت در این community و تاپیک بهتره بریم به همون تریدی که بلد نیستم برسم

در جواب بعضی دوستان که لطف داشتن امیدوارم شما هم همیشه بدرخشید
و در جواب یکی از دوستان جناب نئو … چی یه همچین چیزی خیر دوست عزیز نمی‌شناسم ایشون کی هستن
به خدا میسپارمتون❤️

ادعای کمک کردن وقتی با اطلاعات غلط علمی همراه بشه، دیگه کمک نیستبلکه گمراه کردن تریدرهای تازه‌وارده. اجازه بدید خیلی صریح این کمک‌های شما رو با واقعیت فنی مارکت تطبیق بدیم. فرمودید بازار در صورت نبود نقدینگی حرکت می‌کند. این جمله نشان‌دهنده‌ی بی‌اطلاعی مطلق از مکانیزمِMatching Engine معنیشم براتون مینویسم که براتون گیج کننده نباشه همون موتور تطبیق سفارشات است. قیمت تنها زمانی ثبت می‌شود که یک سفارش خرید با یک سفارش فروش در یک نقطه‌ی قیمتی با هم ملاقات کنند. اگر نقدینگی نباشد، معامله‌ای انجام نمی‌شود و در نتیجه قیمتی تغییر نمی‌کند. آنچه شما حرکت می‌نامید، Slippage و Gap قیمتی است که نشانه‌ی شکست حراج است، نه حرکت الگوریتمیک. القای این تفکر که مارکت در خلاء حرکت می‌کند، یعنی فرستادن تریدر به مسلخ‌ِ اشتباهات محاسباتی. وین‌ریت ۹۰٪ شما اگر بر پایه‌ی یک سیستمِ قانون‌محورنباشد که پارامترهایش برای همه یکسان عمل کند، صرفاً یک Survival Biasیا سوگیری بازماندگان و تجربه‌ی شخصیِ غیرقابل‌انتقال است. در دنیای حرفه‌ای، ما چیزی به اسم وین‌ریت شخصی نداریم؛ یا استراتژی لبه‌ی معاملاتی Edgeدارد یا ندارد. اگر عددِ ۹۰٪ شما با جابجا شدنِ یک تریدر به ۷۰٪ می‌رسد، یعنی آنچه شما دارید سیستم»نیست، بلکه‌ شهود است که ارزشی برای آموزش و کمک به دیگران ندارد. تریدری که بعد از ۱۰ سال، استاپ خوردن در نواحی پرایس اکشنی را به شیطنت بروکر ربط می‌دهد، هنوز متوجه نشده که استاپِ او دقیقا همان نقدینگی مورد نیاز برایSmart Money است. حواله دادن ناتوانی در تشخیصِ Liquidity Pool به گردنِ بروکر، آموزش فرار از مسئولیتبه تریدرهاست، نه کمک به رشد آن‌ها. اینکه وقتی در بحث فنی کم می‌آورید، پایِ دانشگاه‌های خاص و دیتای مخفی را وسط می‌کشید، نشانه‌ی بارز توسل به مرجع کاذب برای فرار از پاسخگویی است. در عصر انفجار اطلاعات، هیچ الگوریتم یا دیتایی مخفی نیست؛ آنچه مخفی است، ضعف منطق در تحلیل دیتایِ موجود است. بازار فارکس ، میدان قصه‌گویی و شهودشخصی نیست؛ میدان ریاضیات و مکانیزم حراجاست. اگر واقعا قصد کمک دارید، به جای ترویجِ مفاهیمِ غلط مثل حرکت بدون نقدینگی، اجازه بدهید تریدرها با واقعیت خشن و علمیِ مارکت روبرو شوند. کسی که با اطلاعات غلط نان امید به تریدر می‌دهد، در واقع دارد او را برای یک سقوط سنگین‌تر آمادہ می‌کند.موفق باشید در مسیری که به خارج از جامعه انتخاب کردید. :folded_hands:

گویا هرچی میگم من برای آموزش نیومدم بی فایدس و سربرگ تاپیک رو نمیتونید در ذهنتون جا بدید

امثال شما زیاده فقط دنبال یاوه گویی با چهارتا کلمه هستین همون فارسی رو حرف بزنی شخصیت بیشتری داره و بقیه هم میفهمن چیزی بارت نیست و فقط سیاه نمایی میکنی

احتیاجی به توضیح بیشتر نیست یه CP/ LQbar و یک SO4 جوابته اینارم خدا تو مارکت انداخته….

برای من اصلا مهم نیستی نه خودت نه حرفات و نه علم علم کردنات چون علمت فقط به درد خودت میخوره و برای خودت بزارش به درد ما نمیخوره دوست عزیز مردم خودشون میدونن چی خوبه چی بد تصمیم با خودشونه

متاسفانه شما خودتان را بمباران اطلاعات کردین ،منم اوایل دلم میخواست فارکس کریپتو nftیاد بگیریم حتی زودتر از بقیه که بعد به اونا یاد بدم. ولی این حجم از عمیق شدن تو داستان منطقی نیست این حجم از اطلاعات و تکرار نیاز نبود.من فقط دوتا دوره پرایس دیدم که یکیشون برام کافیه سبک آقای آلفونسو.درکتون میکنم که گفتین حوصله زن و بچه تون رو ندارین ولی هنوز راه جبران هست یک سال فاصله بگیرید از دنیای ترید.. پیشنهاد میدم دوره برتری شدید استاد امیر شریفی رو بگیرید خیلی میتونه کمک کننده باشه.

سلام وقتتون بخیر. میشه ما تازه کار هارو راهنمایی کنید که چه آموزش هایی رو ببینیم و چه دوره هایی جواب میدن؟ چون به نظر میاد سطح سواد شما بسیار بالاست و من ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چطور میتونم جریان نقدینگی رو یاد بگیرم

دمت گرم که به ما تازه کارها راهنمایی میده

و خوش بحالت که در دهمین سال ترید به قطعی نت و برق خوردی نه مثل ما از اول راه

درود احتراما یک تریدر موفق به دنبال تحلیل و ارائه دادن تحلیل به مردم نیست چراکه اصلا تحلیل ارزشی نداره، هرکسی اگر میخواد تریدر موفقی بشه یک ستاپ شخصی ای برای خودش داره که همونو اجرا میکنه و به دنبال تحلیل و دیدگاه دیگران در مارکت نیست چون میدونه بشدت مخرب هست

اوضاع ترید در ایران به خودی خود بسیار بسیار داغون هست و توهم موفقیت در این حوزه با دوتا تیپی خوردن یا دوتا برداشت سود موقتی از پراپ به خودی خود زیاد هست پس سعی کنیم در این مسیر حداقل کمک کننده باشیم و نظر هامون رو از دریچه فکر و با دقت بیشتری ارائه بدیم

با سلام و احترام
من چندتا از پیامارو خوندم واقعا تجربه ی ده ساله از تک تک کلماتتون معلومه
ممنون میشم تو چند مورد منو راهنمایی کنید
نماد های مختلف رو متفاوت نگاه میکنید مثلا نفت با جفت ارزا و کریپتو یا تو یک بیس تحلیل میکنید
از حرف و تحلیل های دیگران دوستان اساتید استفاده یا نگاه میکنید یا فقط تحلیل خودتون هست
تحلیل های مربوط به فاندامنتال و بنیادی رو طبق تجربه ی ده سالتون از کدوم منبع و به چه صورت دنبال میکنید
بنظرتون تایم ورود و خروج مربوط به سشن ها تاثیری داره یا اعداد قیمتی مهمن؟
نظرتون درمورد مدیریت سرمایه چیه انجام دادید تا حالا پیشنهاد میکنید کسی انجام بده یا هر چی

ببین رفیق، وقتی منطق و فکت‌های علمی جاشون رو به توهین و القاب شخصی می‌دن، یعنی بحث فنی عملاً به بن‌بست رسیده. این فرار رو به جلو و استفاده از اصطلاحات من‌درآوردی مثل SO4 (که بیشتر شبیه فرمول‌های شیمی هست تا ساختار بازار) نشان‌دهنده لرزان بودن پایه‌های همون ستاپ‌های جادوییهست.
بیا برای بار آخر پرونده این بحث رو خیلی شفاف با چند تا نکته ببندم براتون
اینکه استفاده از اصطلاحات استاندارد بازارهای جهانیمثل Order Book یا Matching Engine رو سیاه نمایی می‌دونی، نشون می‌ده که چقدر با لایه حرفه‌ای ترید در دنیا فاصله داری. تو برای خودت اسم میذاری CP یا LQbar، ولی واقعیت پشت این اسم‌ها همون نقدینگی و جریانی هست که تو حتی در درک ابتدایی‌ترین بخش اون حرکت قیمت در نبود نقدینگی دچار خطای فاحش شدی.
فرمودید علمت به درد خودت می‌خوره؛ بله، تا وقتی که توی خلوت خودت ترید می‌کنی. اما وقتی تاپیک می‌زنی و ادعای کمک و وین‌ریت ۹۰٪ می‌کنی، دیگه موضوع شخصی نیست. تو داری سیگنالِ غلط به ذهن آدم‌های مشتاق می‌دی. اینکه وقتی با سوال فنی روبرو شدی، سریع گارد گرفتی و گفتی من برای آموزش نیومدم، یعنی خودت هم می‌دونی که این ستاپ‌ها جلوی دیتایِ سختِ مارکت، حرفی برای گفتن ندارن.
دقیقاً درست گفتی، مردم خودشون می‌فهمن. تریدری که دنبال رشده، می‌فهمه فرق کسی که از فیزیک و ریاضیات اردرها حرف می‌زنه با کسی که از «خدا اینارو تو مارکت انداخته» و «مغزم سوت کشید» حرف می‌زنه چیه!. مارکت جای الهامات غیبی نیست، جای اعداد بی‌رحمه.
اینکه شخصیت آدم‌ها رو با فارسی یا انگلیسی حرف زدن می‌سنجی، خودش گویای لولِ فکری و حرفه‌ای شماست. برو به همون ترید شخصی‌ت برس و امیدوار باش که مارکت هیچ‌وقت باهات شیطنت نکنه ما هم اینجا ترجیح می‌دیم با همون چهار تا کلمه تخصصیکه پشتش دیتای لایو و ثروت واقعی هست، مسیرمون رو ادامه بدیم.
خوش بگذره با SO4 و بقیه فرمول‌های کیمیاگری‌ت! :clown_face:

درود بر شما و ممنون از اعتماد و نگاهتون. باعث افتخاره که بتونم در این مسیر راهنمایی کنم
برای شروع مسیر یادگیری جریان نقدینگی و درک رفتار بازار، پیشنهاد می‌کنم از این مسیر قدم‌به‌قدم شروع کنید.
اول از همه بهتره مفاهیم پایه مثل کندل‌ها، ساختار بازار، روند، نواحی عرضه و تقاضا رو خوب یاد بگیرید تا ذهن‌تون آماده مباحث پیشرفته‌تر بشه.بعد وارد مفاهیمی بشید مثل
نقدینگی و انواعش
استاپ‌هانت و لیکوئیدیتی گروپس
نحوه حرکت قیمت برای جمع‌کردن نقدینگی
وقتی پایه‌ها رو یاد گرفتید، کم‌کم برید سراغ دفتر سفارشات Order Book Time & Sales و جریان سفارشات. اینا کمک می‌کنن رفتار نهادهای بزرگ رو بهتر ببینید
به نظرم، اول از همه سعی کنید بامفاهیم پایهو تفاوت بین دیتاهای لایه ۱ .۲ و ۳آشنا بشید. بعدش برید سراغِ Bookmap یا Jigsaw برای درک بصری Order Flow. وقتی چشمتون به حجم معاملات و نقدینگی عادت کرد، اون موقع می‌تونید برید سراغِ پلتفرم‌های تخصصی‌تر مثل Sierra Chart یا *NinjaTrader برای پیاده‌سازی استراتژی.
مهمترین چیز اینه که حوصله به خرج بدید و با دید باز و بدون تعصب، این مفاهیم رو دنبال کنید. ترید یک سفر یادگیری مادام‌العمره.
اگه سوالی هم داشتید یا خواستید دقیق‌تر بدونید از کجا شروع کنید، با کمال میل راهنمایی‌تون می‌کنم :herb:

واقعا کاش همون اول میگفتن وارد این جهنم نشید اما متاسفانه همه بفکر جیب خودشون هستن و برای خالی کردن جیب ملت ناآگاه به هر دری میزنن

از فروش پکیج تا استراتژی تا ربات و حساب های پم و کپی ترید تا ……

از همش مصیبت تر ربات که زندگی من و حیلی ها رو نابود کرد لعنت به شرف هر چی بیشرف کلاهبرداره ربات فروشه

اگه ربات بازدهیش ایقدر بالا بود هیچکس اون رو نمیفروخت چون دقیقا ماشین پولسازیه و اصلا قابل قیمت گذاری نبود.

که اگر خوب بود طرف میتونست بانک نیویورک رو بخره.

صرفا جهت آگاهی عموم اینو مطرح کردم. همینجا میتونم اسم تک تک اونایی که به خاک سیاه منو نشوندن بابت ربات بگم اما طبیعت خودش انتقام‌ میگیره ازشون دیر یا زود