جانب داری؟مگه گفتم شرایط الان خوبه؟گفتم قطع بودن نت خوبه؟گفتم نت پرو خوبه؟
زورت میرسه چرخه باطل این کشور رو عوض کنی؟
توی اروپا که همش میگن دموکراسی حرف اول رو میزنه نمایندگان مردم ول معطل هستن،تصمیمات جای دیگه گرفته میشه،اینجا که دیگه حتی پز دموکراسی هم نمیدن
زور مردم نمیرسه حق و سهمشون از زندگی رو بگیرن،بارها و بارها با ک.شت.ه شدن انسانهای عزیز و بیگناه ثابت شده
مشتی راس رو زدن،هنوز این سیستم سرپاست
کل دنیا برای باقی موندن این ظ.لم دارن تلاش میکنن
خریدن یا نخریدن ک.ان.فی.گ و نت پرو در کل این سیستم چیزی رو تغییر نمیده
حداقل ۱۰میلیون مشاغل اینترنتی با فرار مالیاتی وجود داره
چه من به نت وصل شم چه نشم،خِر منو میخوان برای مالیات بگیرن
اگر بهت بگم در مورد اینترنت ملی صحبت کن نمیتونی
مکمله , نه جایگزین
در حال شرایط جنگی هست چه دست داشته باشی چه نه برای امنیت خودت و خانواده ات موقطی اینترنت ملی جایگزین اینترنت بین المللی شده
در حالت عادی شبکه ی داخلی به شدت نیازه عزیز
از امنیت بگیر تا صرفه جویی در هزینه
هر چند درمورد هزینه قوانین مناسبی فعلا نیست مثلا برای نت ملی باید ترافیک اش رایگان باشه ولی 50 درصده
باور کن زیاد سیاه نمایی میکنن بعضی ها …
اینترنت پرو اسم باکلاس همون اینترنت طبقاتی هست ، اینترنت بینالمللی از عموم مردم گرفته شده و به همین اشخاصی که نت پرو میدن هم حتما یه تعرفه ای چیزی میبندن در آینده
میون کلامتون tradingview وصل شد پس خبری از این حرف ها نیست
من نمیدونم چرا به حرف کسایی که روی سرمون بمب ریختن باور میکنید
نمیگم مسئولین ما کم دروغ نگفتن ولی دلیل نمیشه به حرف دشمن گوش کنیم
تاجایی که اطلاع دارم فروش سیم کارت های پرو و این اینترنت یک گیگ یک میلیونی رفته زیر ذره بین رئیس قوه قضاییه حتی امروز تاکیید بر این داشتن که بررسی میکنن و احتمالا تصویب بشه که پیگیری بکنن چون خودشون گفته که به همه افراد تو چند روز اخیر دسترسی داده شده و بی ربط بوده بنظرم سمتش نرین بهتره خودمم به شخصه تمایل داشتم استفاده کنم و بخرم ولی منصرف شدم چون بعضی از دوستان اشاره بر این داشتن که بروکر ها و متا با این اینترنت کار نمیکنه