با کی خودتو جمع بستی مهدی زیر پیرن ؟
والا تا الان شاید اینترنت پرو بدرد بخوره
''این وضعیت، انتقاداتی را درباره «اینترنت طبقاتی» بهدنبال داشته است؛ مفهومی که به معنای تفکیک کاربران به دو دسته برخوردار و محروم از دسترسی آزاد به اینترنت است. در چنین شرایطی، این پرسش مطرح میشود که تفاوت میان یک کاربر عادی و فردی که این دسترسی را دریافت میکند، دقیقاً بر چه اساسی تعیین شده است؟
تجربههای پیشین نشان داده است که هرگونه محدودسازی دسترسی به منابع مهم، میتواند به ایجاد بازارهای غیررسمی و رانت منجر شود. در مورد اینترنت پرو نیز نگرانیهایی درباره احتمال بروز پدیدههایی مانند فروش امتیاز دسترسی، واسطهگری برای دریافت تأییدیه یا حتی خرید و فروش سیمکارتهای ویژه با قیمتهای چندبرابری مطرح شده است.
ارائه اینترنت پرو در شرایط فعلی، بیش از آنکه نشانهای از بهبود وضعیت دسترسی باشد، بهعنوان نمادی از شکاف و نابرابری دیجیتال تلقی میشود. وقتی دسترسی آزاد به اینترنت به کالایی گرانقیمت و محدود تبدیل میشود، این پرسش اساسی مطرح میشود که جایگاه حق دسترسی برابر برای همه شهروندان در سیاستگذاریهای ارتباطی کجاست؟
آیا اینترنت بین المللی قرار است به یک امتیاز ویژه برای گروهی خاص تبدیل شود، یا همچنان بهعنوان زیرساختی عمومی و حق همگانی باقی خواهد ماند؟
نوش جون طرفداران جامعه ی بی طبقه !‘’ ماها که تریدریم تا حالا حق سیبیل بروکر آف شور و صراف می دادیم ماهی 50 دلار بیشتر میدیم ، ما که مشکل نداریم . برا چیزی که با پول حل میشه غصه نباید خورد . اینترنت پرو اوجب واجباته الان که فکرشو میکنم !
گاماس گاماس …
تورم چهار رقمی حالا بیاد خود گیلاس روی کیکه .
CASE CLOSED
زیر چی؟
زیر پیرن ینی چی؟
یکماهه حدودا اینجا تو گپ هستم .
ششصد مدل ادعای تحلیل کردی چیزی نگفتیم جز خوندن مطالبت .
دودفعه تحلیل خواستم ازت هر دفعه به نوعی ازش در رفتی
الانم بعد از چند روز اومدی بجا جواب دادن تیکه میندازی!!
از نظر من شما نه تریدری نه تحلیل کار تو نیست .
فقط ادعای پوچ .
مث ستون نویس های روزنامه کیهان قصه مینویسی فقط .
ادعای سودهای میلیون دلاری اونوقت برا اشتراک چارت یا فیلترشکن شریک میطلبی .
شلوار تنت نیس بمن میگی زیر پیرهن!!
تو تا الان انقدری باید سود کرده باشی کسی رو که درمانده هزینه های اینطوری هست و تو آغاز و یا میونه راه هست اسپانسری کنی محض رضای خدا
نه اینکه ….
خلاصه که
تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد .
زیر پیراهن
منظورشه ![]()
جوابشو گرفت
اگرچه عاقل خار به پاش بره میفهمه
نادان سنگ به سرش هم بخوره نمیفهمه .
با بخشی از تئوری شما موافقم یه اصلی هست که government has service حاکمیت یا سرویس میده یا مردم و نود های کوچک مسائل شون رو به گونه ای دیگه ای حل میکنند اما این شامل هزینه های سر سام آوری است حدود ۲۰میلیون فرصت شغلی به طور مستقیم یا غیر مستقیم وابسته به اینترنت هستند که در معرض نابودی اند .
تو سبک تریدر های مرد هست حساس نشید
به شخصه موافقم اینترنتو واسه زیر ۱۸ سال ملی کنن،هر گروهو کانالای میریم ،چندتا بچه سال دارن دعوا میکنن،(البته خیلیاشونم عاقلند)
کسی که اینترنت پرو بگیره خیانت کرده ! اول به خودش که از حق های خودش گذشته دوم هم به همنوع خودش
کسی که اینترنت پرو بگیره خیانت کرده ! اول به خودش که از حق های خودش گذشته دوم هم به همنوع خودش
نت وصل نمیشه…هیچوقت
داداش گلم بنده نیاز دارم کار کنم و مخارج خانوادمو تامین کنم.اگه بهم اینترنت پرو گیگی ۱۰۰ تومنم بدن میخرم.مجبورم و امثال من زیادن که این چند ماهو به بدبختی گذروندن
این حرفها مال سوئیس و ژاپنه که نخریدن و نرفتن جواب میده
اینجا ایرانه،دیار سربداران،دیار ستارخان و باقرخان،دیار رستم دستان…شکم خالی این حرفهای قشنگ رو ورنمیداره
هرکی برای گذران زندگیش فعالیت کنه،آدم با آبرو و زحمت کشیه
چطوراین حرف میزنی پسر من داره المپیاد کامپوتر میخونه تمام آموزش هاشو انگلیسی می بینه اینهمه تلاش کرده بعد با قعطی اینترنت کارش نمیتونه انجام بده همیشه پشت سیستم برنامه نویسی انجام میده که بتونه رتبه بیاره ما هم از قشری نیستم پول آنچنانی داشته باشیم پسرم خیلی تلاش میکنه. این حقش نیست مثالی که هیچ سوادی ندارن وصل یاشن سیم کارت سفید داشته باشن بدردشون نخوره چون وصلن به حکومت یکی مثل پسر من خیلیها هستند مشابه به پسرم آینده شون تباه بشه
خیلی ها دارن چوب امثال شمارو میخورند لطفا قبل نوشتن یا حرف زدن فکر کنید خانواده باید بچه در مسیر درستی قرار بده وهمینطور جامعه همه مسولیم این که مسله کامل پاک کنیم بگیم این خوب نیست به همه ت تعمیم بدیم
جامعه داره چوب ندونم کاری خودشو میخوره نه امثال من
امثال من هیچ تاثیری در کل نداره
اگر داشت ، الان بجای سال ۱۴۰۵ میگفتیم ۲۵۸۵
امثال شماها ترید براتون بازیه.اینستا بازیه
چه میدونی کسی که چند ماه در سال بخاطر قطع شدن نت شرمنده خانواده اش میشه یعنی چی!
خیلی ها تنها منبع درآمدشون همینه
یک دونه بستنی شده ۲۰۰هزار تومن.شرمندگی پدری که نداره برای بچه اش همونو بخره رو درک میکنی؟
ببخشید شما حقوق کسی میدی سر ماه؟
شما هزینه ی خانواده میدی؟
تا حالا برای یه شرکت سال ها تلاش کردی سرپاش کنی؟
اینترنت پرو صرفا یه راه حل موقطی برای اتصال اضطراری افراد به اینترنت هست در مواقع به خصوص همین
لعنت بر کسایی که این قدر سیاه نمایی کردن درباره اش که شما این جوری قضاوت میکنی بعدش
رفیق یه روالی داشت کار میکرد با هزار تا فیلتر دست پا شکسته داشت کار میکرد بعد اومدن قبل جنگ گرونش هم کردن و بعد جنگ و یادمون نره بخاطر جنگ قعط کردن کجا قرارمون بود که بخان پرو بدن به ملت خدا تومن کجا قرارمون بود سفید بدن به نور چشمی ها
بعد تو الان از شرمندگی پدری میگی که نداره بستنی بخره برا بچش همه ما ها اینو میدونیم این چه ربطی به زیاده خاهی دوستان نت فروش داره منم یه شرکتم خودم و تیمم تقریبا شصت روز از کار و زندگی افتادیم و هزینه هامونم دوبل شده تو این مدت
منم میگم لعنت به کسایی که سیاه نمایی و عادی سازی میکنن تا شما ها اینطور فکر کنید..
داداش
گرون ترین بستنی حال حاضر مگنوم ۲۰۰ تومنیه
والا پدر خود ماهم هر ۶ ماه یدونه از اینا برامون میخرید
لطفا داری صحبت میکنی کمتر جانب داری کن
بیشتر معقول و لیبرال باش
امیدوارم درک کنی