دوستان در شرایط الان به نظرتون جنگ کی تموم میشه و اینترنت تا کی وصل میشه در خوشبینانه ترین حالت و بدترین سناریو و کی دوباره بالا و پایین شدن کندل هارا میتونیم ببینیم؟ جدا خسته شدیم
حالا حالا ها وصل نمیشه
اگه تو فروردین صلح نشه
به احتمال زیاد اردیبهشت اینترنت بین المللی وصل میشه.
اما اگه تو فروردین صلحی اتفاق افتاد زود تر وصل میشه.
باید بروکرها و پراپها فکری به حال قطعی های بعدی بکننا وقتی بنا به این هست که با اتفاقات قطع بشه پس وقتی وصل شد همیشه احتمال قطع مجددش هست.
من تصمیم گرفتم برای قطعی این ایام یه حساب ۵۰۰ هزار تومنی رابین سود رو که شرایط سختی داره رو بگیرم و با وجود کم و کاست چارتش برای دور نموندن زیاد از ترید بگیرم مشغول شم اینترنت اگه وصل شد برمیگردم سر پاس پاس کردن چالشهای متعددی که از پراپهای معتبرتر گرفتم. به هر حال رابین سود با تمام ضعفهاش کار خوبی کرده برای نت ملی به نظرم
یه سوال الان جایی هست که چارت لایو نشون بده که فقط بتونیم حرکت زنده قیمت ببینیم همش که تهش به جیمیل میرسه و نه رمزی دا یم نه پیامی چیزی هست که بشه یه چارت بیاریم بالا برای بکتست و چطوری تو کامپیوتر بیاریم بالا مرورگر ذربین نداریم
ببین اینترنت قطعه و تا پایان جنگ وصل نمیشه کسای میگن تا ۶ ماه یا ۲ یا ۳ ماه از نظر من در هفته سوم خرداد یا تیر تمومه الانم شرایط بازم شدنیه ولی با هزینه زیاد خرید تحریم شکن و.. که البته میگم غیر قانونی و…
منم نظرم همینه خیلی طول بکشه تا آخر خرداد ولی تا اون موقع…..
ببین ایران برای اینکه خبری نره و رد و بدل نشه اینترنت قطع میکنه و تا پایان جنگ وصل نمیشه کسای میگن تا ۶ ماه یا ۲ یا ۳ ماه از نظر من در هفته دوم اردیبهشت تموم بشه
بابا انقد اوضاع خرابه من چندتا مهارت بلدم مثل جوشکاری و سنگ زنی، فلاپ کاری کار با برش لیزر فلز یکی زنگ میزنی میگه سفارش ندارم یکی کارگاهش پوکه موشک افتاده تو سقفش بنایی داره فعلا استخدام نداره منم که خواستم با این شرایط کنار بیام نشد دیگه حتی کار کارگری هم نیست بعد اخبار روشن میکنی ما پیروزیم 10 میلیون آمریکایی و یهودی کشتیم و ما پیروزیم
دیگه فقط باید باید سکوت کرد آخرین سنگر سکوته
دایی منم بلده ولی کارش تو پالایشگاه فعلا تعطیله
اپلیکیشن ترندو رو دانلود کنید:
سلام علیکم .
بروبکس جنگ ساده نیست یک روزه تمام بشه !
پیشنهاد برای بروبکس اینکه مشغول کاری بجز این باشند تا گذران عمر کنند .
جنگ به سوده ترامپ به ضرر کشور های دیگه هستش. بهتر بگم اهرم فشار آمریکا به کشور ها دیگه است . از اونجا ما میان انتخاب میان دوری طرف هستیم . اهرم فشار بر مردم یا کشور آمریکا ست تا در انتخاب میان دورهای رقیب نداشته باش (مردم مشغول کن و کار خودت بکن ) از اونجایی که فعل حال منفعت بسازی داره ایران میبره از فروش نفت که کم سابقه هست در این ۴۸ سال اندی . پس باید اندیشه به این باشه هیچ جنگی دورزه تموم نمیشه حدقل سه ماه تا یک سال . کل دنیا بنظرم تا ۶ماه ذخیره سازی داشته باشند . بجز اروپا که تقاضا بالاتری داره نسبت به سایرین مثل هند پاکستان اندونزی و از اونجا ترامپ یک معامله گر هستش این سیاست بوده و هست با این ترفند ها جنگ کش بده تا چین به پت پت بیوفته ! روسیه ام بدش نیومده از این داستان نفت گاز شو میفروشه .
منطق تریدری برای حفظ بافر بهتر که برای چند مدتی قیط ترید رو بزنید مشغول کار دیگه باشید . لکن در فکر افسوس روزها قطعی جز صدمه زدن به خویش حاصل نخواهد شد .
تجربه زندگی کردن اینجا هیچ وقت در زندگیم حساس نکردم اینجا کشوری مستقل و قانون مندی بوده باشه . هیچ وقت ما شهروند نبودیم . این تجربه شخصی باعث شد تحلیل من شده از این اوضاع
فاینتک اینجا اصلا از اول با مشکلات بزرگی روبرو بود از جمله طبقه بندی شدنش یک زمانی برای اینترنت ۱۲۸ کیلوبایتی باید مجوز کسب کار میداشتی ! این یعنی چی !)
بهرحال کشور درگیر جنگ شد که سالها زیادی زمزمه میکرد الان در حال وقوع هستش . بهتر اینکه بفکر خویش باشید ![]()
سلام دوستان شرکت مای پراپ با نت ملی هم میتونید توش ترید کنید سرور هاش وصله توی متاتریدر 5
برو سایت فراز چارت ، پولیه ولی ارزونه و محشره
لینکشم این پایین میزارم
رفتم سر کار تا این جنگ تموم بشه