مزایای ابر قدرت شدنه
متاسفانه، همه چیز الان یکم اوضاعش خرابه و فرصت طلبی دیگه خیلی زیاد شده
بله تو تاپیک های دیگه فرستادم، اینجاهم فرستادم ولی تکراری بود، پاکش کردم
لینکشو میزارم
فکر کنم همین عکسه رو شماهم دیده باشی
منم با همراه اول تست کردم میاره.. ولی خب خیلی اذیت میکنه.
چقد بهت حسودیم میشه خوش به حالت پسر.
آدم شرمنده جوانیش میشه که دغدغمون شده باز شدن تریدینگ ویو و متاتریدر ![]()
![]()
![]()
باید بروکرها و پراپ فرم ها از دولت درخواست کنن متاتریدر و سایتهاشون رو وایت لیست کنه. با این کار نیازی به پیاده سازی روی نت داخلی و یا استفاده از کان.فیگ میلیونی نیست
شرمنده نشو زیادش رفته کمش مونده …
ما خودمون هم این چند سال همه درآمدم از اینستاگرام بوده و نوسان طلا
چطور نمیفهمم باتمام وجود درک میکنم اما اینکه میگین اینترنت برای زیر ۱۸ سال خوب نیست نمیفهمم
الان نسل جدید که از ما خیلی جلوتر هست بدون اینترنت چطوری میشه همه این دست آوردهای پسرم بخاطر اینترنت بوده من ریالی خرج کلاس زبان پسرم و همینطور برنامه نویسی نکردم نه اینکه هیچی فقط در حد کتاب بیشتر از اینترنت رایگان یاد گرفت الان انگلیسی از بچه های همسال خودش کلاس رفتن خییلی بهتره
من گفتم زیر ۱۸ سال اینترنت لازم ندارن؟![]()
بله ، عقیده منسوخ آخوندی
الحق که درست میگی، مشکل ما هستیم که میخریم. نباید کسی خرید کلا
اشتباه اومدی،زنگ طبقه بالا رو بزن
با درود.من هم فعلا در این شرایط راضی شدم به ترید در صرافی داخلی ولی
![]()
کلا دولت با قضیهی فارکس مخالفه
اونم به دلیل مخالفتهای سازمان بورسه
توی نت عادی هم سایت خیلی از بروکرها فیلتر بود
و اینکه اگر دولت بخواد وارد بشه، قطعا به یک شکلی دنبال درآمدزایی از طریق مالیات ترید هست
همینطوریش صرافیهای ارز دیجیتال ایرانی به چه دردسری سر درگاه پرداختشون خوردن
بروکر که سهله
از قیمت این کانف یگ فروشا مشخصه به زودی نت باز میشه از گیگی ۲ تومن یه تومن رسیدیم به ۳۰۰ تومن
یه لحظه فکر کردم سوئیس زندگی میکنیم وقتی اسم کارزارو اوردی😁
نه بابا کاسب زیاد شده. تو هم میتونی سیم پرو ثبتنام کنی. گرفتی بعدش از این سایتای هوش مصنوعی بپرس چجوری سرور open vpn, wireguard, v2ray و …(یکی از این ها) روی سرور ubuntu اجرا کنم و client بهش وصل شه
خوب همین دیگه وقتی شل کردن اینجوری شده دیگه کم کم انشالله درست میشه یکم شل کردن گویا الان تا ده درصد مردم دارن وصلمیشن
اینترنت های گیگی که میفروشن برای ترید در سایت های خارجی مناسب نیست
آی پی لیک دارن (نشت ایپی ایران ) و share هستند همه صرافی ها متوجه ایرانی بودنتون میشن قبلا با آی پی استاتیک امکان پنهان شدن وجود داشت
اما الان با این اینترنت گیگی ها هم پول حروم کردنه هم ریسک کردنه به هیچ عنوان از اینترنت هایی که ایپی شیر هستند استفاده نکنید در سایت های حساس مشکلات زیادی دارن
مثلا اگر من در سایتی کار خلافی کرده و بلاک شده باشم ( مثلا حسابم بسته شده باشه )ایپیم در سایت مشخص میشه چون این اینترنت های گیگی ایپی شیر هستند اگر شانسی ایپی من برای شما ست بشه و شما هم از همون سایت من استفاده کنید شما رو هم بلاک میکنن