1000 دلار خیلی زیاد برای حساب باز کردن. اگر حداقل هفت سال توی بازار فارکس فوتایم از صبح تا شب ترید کردی. حساب 1000 دلاری بازکن. در غیر اینصورت حساب بیشتر از 10 دلار بازنکن.
من دارم با وینگو کار میکنم خوبه
با نت ملی هم وصله
برداشت هم من زدم به مشکلی نخوردم
ولی ممکنه بروکری ک برای من خوب کار کرده صرفا برای شما خوب نباشه
به نظرم با حجم کمتری شروع کنید بعد خیالتون راحت شد بودجه ی بیشتری وارد کنید
نه خب کار کردم 3 ساله پراپ تریدرم من.. مدیریت سرمایه بلدم راستش آماتور باشی نباید زیاد باز کنی
هر بروکری بکارت نمیاد.. نمادت مهمه ؛ اسپردش اینا
برو چند تا بروکر ببین کدومش اوکی ترن دمو هاشون تست بگیر..
من خودم ریل دارم؛ از یه بروکری راضیم فعلا اگررم کسی بپرسه میگم حتی من تاپیک گذاشتم به وینگو پول ریختمم
شنیدم دبلیو ام مارکتس کلا بدون فیلتره
البته بقیه بروکر ها متاتریدر شون در دسترسه، ولی سایتشون نه. یکی دو تا بروکر شبیه دبلیو ام مارکتس هم هستن که کاملا وصلن
تو این سایت چند تا بروکر رو معرفی کرده
1000دلار بهیچ وجه باز نکن
با نت ملی آلپاری من دو سال گذشته هنوز با این شرایط هم واریز برداشت اوکیه رو حساب ecnش
پشتیبانیشم تو بله هم هست مشکلی باشه یا سوالی داشته باشم
منم هزار تا میخوام شارژ کنم الان موندم کدوم بروکر ؟؟؟!!!
هزار تا خیلی زیاده ؟؟
![]()
سلام . اتفاقا برو تو پراپ . با سرمایه خودت خیلی نمی تونی کاری بکنی اگر بخوای از فارکس پول در بیاری حداقل سرمایه 5000 تا 10000هزار دلار هست . تو پراپ 98 دلار بدی بعد پاس کردن چالش یه حساب رییل 10000 دلاری بهت میده البته اگر تریدر سوده ای باشی .اگر هم سود ده نباشی همین 1000 دلار رو هم کم کم ضرر میکنی و تموم میشه
سلام ارادت رفقا سلام ، کدوم صرافی الان خوبه ؟ شبکه trc20 هم بتونه پشتیبانی کنه که واریز تتر هم داشته باشیم ؟؟؟
باز خبر کندی اینترنت ب گوش میرسه همیشه استاپتونو بزارید و میتونید با بروکرایی که با نت ملی کار میکردن هم کار کنید مثل ایکس چیف یا کپیتال اکستند
ایکس چیف خیلی راضیم ازش برای اسکلپ مشکلی نداشته
نوع حساب؟ اسپردش شناوره یا ثابت؟ اسپرد چند هست؟ سرعت اجرا چقدر هست؟ قیمتی که درخواست میدی با قیمتی که باز میشه چقدر تفاوت داره؟ پینگ سرورش چند هست؟ تایم اخبار چجوری هست؟