GTC سایت اش بالا نمیاد
شما منتظر يه تغيير واحي در ذهن و خواسته هاي خودت هستي بقيه منتظرش نميمونن ادامه ميدن اون چيزيم كه بهش ميگي پايان واسه خيليا شروع مجدد حساب ميشه متوجه ميشي چي ميگم الان اين بروكرايي كه دارن با نت ملي سرويس ميدن كجاشون غير منطقيه واريز و برداشت هم كه ديگه كشكه!!![]()
![]()
![]()
اينجوريا هم نيست شما خودتو اذيت ميكني
اینم نظر شماست و قابل احترام ![]()
ولی خب شخصا پلتفرم های طلا رو چک کردم سه هفته… که کاملا وضیعتشون یا کلن قطع شده یا مدام درحال تغییر سرور دامنه هستن
چندتا بروکر معتبر هم هستن که با توجه به تحریم ها مشکل واریز به حساب تریدرا دارن یک هفته الی دوهفته
ازشرایط روح روانی هم شرایط ایده الی وجود نداره ترجیحا یا باید حرفه ای و فوق حرفه ای عمل کنیم یا معامله نکنیم
صحبتی هم که من کردم برای دوستانی بود که هنوز به اون فرم یک تریدر سودده نرسیدن
و اینکه زمانی که قراره یک مسئله یا هرچیزی بخواد تغییر کنه..شروع تغییر سخته تا کامل شدنش…
مثل نوزادی که تازه چهاردستوپا میخاد شروع کنه که برسه به راه رفتن….
نه در ذهن من! این تغییراتی هم که دور اطرافت میبینی جهانیه… نه صرفا یک منطقه
و شما از این شرایط سواستفاده کن و به موفقیت برس برای من باعث خوشحالیه دوست عزیز ![]()
این روزا فکر نکنم اصلا بشه با بروکر برداشت زد
فقط رو دمو ترید میزنیم
من نه تنها چک کردم اکثر بروکر ها هم تست کردم نهایتا الان 2 تا حساب فعال دارم هرکدوم 500 دلار بالانس اولیه داره یکی ترندو ودیگری وینگو در وینگو با وب ترمینال کار میکنم که جالب نیست و ترندو هم که پلتفرم خودشو داره در شرایط عادی اخرین انتخابم اینا هستند و اصلا با بروکر های اصلیم که .کار میکنم و پلتفرم های متا 5 و سی تریدر قابل مقایسه نیستن اما مجموعا تونستم در 2 هفته 380 دلار سود کنم و کل سودمم برداشت زدم اگه کسی راهنمایی بخاد مخلصش هم هستم از نظر شرایط روانی هم همین که به بروکر اعتماد نداری کافیه واسه مختل شدن ذهن حالا مشکلات اساسی پلتفرم های این بروکر و باگ هاشون و دست کاری کردن لوریج در حین معامله به جای خود من خودم با حرفه ای بودن فاصله دارم ولی ضررده نیستم و حساب های کوچیک خوب رشد میدم تخصص دارم در رشد حساب 1000 دلاری اما واقعا جنبه ی سرمایه زیاد رو ندارم الان چند ماهه میخام یه اکانت 5000 دلاری بسازم و سیستم روش پیاده کنم هنوز جرات نکردم هی دارم دست دست میکنم پس حرفه ای نیستم من یه تریدر اماتور سود ساز هستم یه تاپیک هم میخام بسازم در این مورد تا از نظر وتجربه افراد حرفه ای استفاده کنم خوشحال میشم نظر شمارو هم اونجا بخونم شخصا بیشترین سودم در معامله 600 دلار بوده که اتفاقی گرفتم من قصدم گرفتن 75 دلار سود بود ازون معامله اما حد سود نداشتم و انس شدید ریخت منم استاپ رو کندل به کنذل پشت قیمت حرکت دادم نهایتا روی عدد 604 دلار سود استاپم خورد جالبه بدونی استرس و فشار به قدری زیاد بود برام که اواخرش دستم میلرزید حالا اینارو گفتم که بدونی با کی حرف میزنی و طرفت ادم فوق حرفه ای نیست
اما برسیم به موضوع سو استفاده کردن من
الان اینکه وضعیت جهانی و به خصوص منطقه غرب اسیا بهم ریختست من مقدار اندکی سود که اصلا به چشم نمیاد وحتی از کمیسین معاملات خیلی ها کمتره نصیبم شده یعنی من دارم از موقعیت و شما سو استفاده میکنم؟؟؟؟ ![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا این ذهنیت شما برام قابل درک نیست درست نیست من قضاوت کنم اما فکر میکنم شما از موضوعی ناراحت و سرخورده هستید و قصد دارید به نحوی کسی دیگر را عامل و مقصر نشون بدید تا قبول کنید اشکال از شما نبوده به هر حال من فقط فکرم رو گفتم شاید بتونم کار مثبتی کرده باشم قصد قضاوت یا جسارت به شمارو هم ندارم
خوشحال میشم مجدد نظرات شمارو در موضوعات دیگه هم بخونم
انشالله که همیشه سلامت و موفق باشید
اقا هاشم بروکر هایی که بانت ملی واریز و برداشت داشتم به ترتیب ایکس چیف اولی بود که افتضاح بود به زور تونستم برداشت بزنم واقعا دق دادن منو بعدی وینگو که بد نیست و خوبم نیست و اخری ترندو که واریز و برداشتش واقعا خوب و راحته اما مشکلات فی زیاد داره اگه میخای معامله کنی مراقب باش
اقا هاشم مجدد توجه داشته باش حساب دمو ترندو لوریجش 500 یا 1000 هست اما حساب ریلش لوریج 200 هست و در تایم های خاص اتوماتیک 100 ایم موضوع اگه بهش توجه نشه ممگنه دردسرساز بشه البته که خودتون قطعا اگاهید
بچه ها برای این که چارت رو ببینید برید بایتیکل من خودم فکر کردم اشتباه تایپیه ولی هست همچین چیزی
خب اینکه عالیه واقعا اگر تونستی حساب کوچیک رو رشد بدی پس میتونی یک حساب کوچیک رو هم به حسابی ماهی ۱۰ هزارتا برسونی با برنامه و مدیریت سرمایه شخصی خودت
ببین سواستفاده شاید من بد رسوندم معنی رو یا شما بد برداشت کردی
منظور من این بود که شما میتونی از این شرایط حال مارکت سواستفاده کنی یا سود کنی یا ضرر کنی
اتفاقا پلن کاملی داری خیلی عالیه شکی درش نیست طبق صحبت های خودت و تو فرد موفقی میشی
اما برداشتت از صحبت های من کاملا برعکسه
من یه صحبت کلی رو گفتم که تنها شما بلکه بقیه هم میخونن
بله درسته من ناراحتم اما از جامعه… و اینکه من قدرت قبول کردن مشکلات رو دارم و پی حل مسئله میرم
اما خب این مسئله ای ک الان هست حقیقتا نمیدونم چ شکلی باید حلش کنم که حسابمو امارات باز کنه یا ب اینترنت ازاد برسم…
و اتفاقا من خوشحال میشم هرکسی فکرشو نظرشو انتقادشو بگه بهم…
واست توی مسیر زندگیت ارزوی موفقیت میکنم و باز هم ازم انتقاد کن بعضا اعتراض هم کن
این مسائل باعث پیشرفت شخصی من میشه.متشکر از تو دوست عزیزم
بایتیکل چی هست سید جان
دمت گرم داداش کاش تریدینگ ویو بدون فیلتر باز میشد
من تا چند شب پیش برام باز میشد اما حالا دیگه باز نمیشه
ببخشید به جای سید جواب میدم اما حتما به بایتیکل یه سر بزن سایت خیلی جالبیه به خصوص اگه کریپتو یا با صرافی کار میکنی خلاصه بگم یه مرجعه یه چیزی بین تریدینگ ویو و سایت ایرانبروکر
تریدینگ ویو من با نت ایرانسل کامل به راهه ولی با همراه اول و مخابرات قعطی زیاد داره
رفیق بگذریم از سو تفا هم و این حرفا ببین میتونی کمکم کنی
من اکانت های کوچیک 500 و 1000 دلاری خوب رشد میدم با سیستم ساده مدریت سرمایه ی ریسک ثابت 2 درصد از سرمایه لحظه ای در هر معامله و هدف ریوارد 2 و بیشتر
وین ریت استراتژیم در 300 معامله حدود 63 درصد بوده اما واقعا جنبه ی روانی اعداد بزرگ تر ندارم به طور مثال با اکانت 1000 دلاری حجمم جوری تنظیم میشه که استاپم میشه 20 دلار و تارگتم دست کم ریوارد 2 یعنی 40 دلار خیلی وقتا کمتر از 8 هفته با حدود 60 معامله و تساعد مثبتی که در سود به وجود میاد اکانت 2 برابر میشه و ضررم میشه 40 دلار و سودمم به همین نسبت زیاد میشه اما تحمل این اعدااد برام سخت میشه و خیلی نمیتونم پایبند به سیستم بمونم و همین باعث میشه اون ضرافت های معاملم ازبین بره و نتونم جواب بگیرم بیشتر و این مشکلمعمولا خودشو به شکل ریسک فری های سریع و بی منطق نشون میده به طور مثال اخرین زورنالی داشم قبل از جنگ 56 معامله روی اکانت 1000 تایی 120 درصد سود داده بود اما یهو 8 معامله پشت هم ریسک فریم خورد اما وقتی سودو برداشت کردم و اکانت کردم 1000 تا دوباره ذهنم درست شد و همه چیز ایده عال شد
من تا اینجا برای مباحث فنی مثل ستاپ و اکسپرت مدریت سرمایه و سایر موضوعات همیشه یه راه اکادمیک پیدا کردم و با تمرین و تجربه کارو در اوردم اما این مسعله راه حلی ندارم
ادم کم در امدی هم نبودم در دنیای خارج از ترید اما اینجا سقف روانیم شده نهایت ضرر 90 دلار در معامله
راهی بلدی که منو کمک کنه ممنون میشم راهنماییم کنی
سلام کدام بروکر متاتریدر۵ و۴ با نت ملی قابل دست رسی گذاشتن
اره با کمال میل رفیق
اول یه سر ب کانالم بزن تو برنامه بله به اسم @zerostart
یه کتاب نوشتم اونجا گذاشتم اول بخونش بعد بهم پیام بده تو برنامه بله در ارتباط باشیم
بله بله چشم حتما
سایته داداش که چون الان نمیتونیم چارت رو داشته باشیم از طریق اون بریم ببینیم دنیا دسته کیه